![]() |
Sumrak, може і БЖ загнувся.Напруги поміряй
|
нажаль я не знаю де !!! це в самому тюнері ?
|
Скільки говориться перш ніж міняти прошивку затратьте 5 хвилин на збереження тої що стоїть щоб можна було б вернутись до неї.Після
прошивки може підєднував кабель при включеному тюнері а там був вкл канал Амоса ,як один із варіантів винекнення проблеми. БЖ навряд бо інші супутники працюють. Підключи свій тюнер в товариша а його в себе і звузис коло пошуку так як з електронікою ти напевно не дружиш. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
сьогодні переставив був спутники , на дісеку , проблема не в ньому , нажаль немаю знайомих з таким ресівером , як би міг провірити головку:???
|
* знайомих з таким ресівером , як би міг провірити головку*
Для провірки дісека з головками підійде любий тюнер і не обовязково 7010. Свій тюнер провір десь... |
в мене похожа ситуація була перед цею прошивкою , теж не робив один спутник а потім через деякий час сам заробив!
|
Цитата:
|
ще таке питання я розібрав ресівер .а там вздутий конденсатор 35 в 220 мікрофарат ( я його міняв вже може бути в ньому проблема ? )
|
Sumrak тюнер давній тому можливі проблеми і від бж як писав kreshnot.
|
ну я перепаяю раз конденсатор потім буду йти далі
можна замість конденастора 35 в 220 мікрофарат поставити ( 100 м. або 470 ) |
Конденсатори з більшою ємністю (470 замість 220, 1000 замість 470) можна ставити завжди але не з меншою (можна з більшою!) робочою напругою від тої що була на міняючому кондесаторі.
Можна зєднуючи паралельно набирати потрібну ємність ( 100+100=200 і т д ) |
так що я можу замінити тепер свій 35 в 220 мкф на 35в 470 мкф ? правильно???
|
Так...
|
Головне правильно запаяти + на + і - на -.
|
Вивантажив з ресивера дамп з новими змінами а коли хочу завантажити і відкриваю, завантажувач видає file format illegal, please cheack it!, хоча формат файлу як і потрібно abs. Завантажувач Upgrade 10-28-2005 bootloader. Софт 1.3.76
В чому може бути проблема? |
arki, Розмір файлу (контрольну суму) порівняй з іншими софтами для цього ресу. Можливо софт не повністю (не до кінця) вивантажився з ресіверу ...
|
Цитата:
Зараз пребував вивантажити- взагалі не вивантажує. Може завантажувача іншого потрібно скачати? |
arki,Пробуй іншим завантажувачем, але я дуже сумніваюсь що щось з того вийде. Для початку раджу подивитися БЖ ресіверу, видається мені що там не все гаразд ...
|
перезалийте будь-ласка!
З повагою! |
Цитата:
|
Я дивлюсь то редактори каналів однакові, 3329С і 3329С ..
А чи списки каналів та ключі злиті з 3329С підходять до 3329В??? |
Kлючі підходять a канали нi.
|
Привіт друзі ! Globo 7010A після грози погоріли доріжки на бж я відновив, тюнер нормально запускається тільки проблема в тому що тюнер ні Avdio НЕ Video не видає пробував і через скарт і через тюльпани поаний ноль ?
|
Перевірити SMD транзистори по ланці відео!
70% кирдик процу |
Провірити наявність 5в на цапі звука РТ8211 і колекторах смд транзисторів відеотракту.А 13\18в для конвертора є?Проц...але ж запускається?
|
|
де можна придбати конденсатори
У мене виникла проблема з тюнером globo 7010A. Згоріли конденсатори на блоці живлення, де можна купити блок або конденсатори до нього?
|
Та віднеси до майстра,і не мороч собі голову.Поки тюнера зовсім не убив.Конденсатори на радіоринках купляють.Або замовляй через інтернет.
|
де можна купити блок в інтернеті? підкажи сайт?
|
Igor 80, тобі новий чи бу? маю такий .
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Дякую. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Є глобо 7010A. Були пару каналів типу ууууууу, хотів зайти настроки де сканувати - не заходило. Прошив дампом 1.3.96 (вище боявся, бо похоже на китай судячи по маркуванні флеш), вроді нормально. Але вичитав що такий глюк буває при висохших конденсаторах. Вздутих нема, напруги 3.1 і 5, є смисл копати дальше? Неохота віддати, а прошивка за місяць чи раніше знов злетить.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:55. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010