![]() |
Мормек заробив 900 тисяч євро
Після бою проти абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі Володимира Кличка рахунок француза Жан-Марка Мормека поповнився 900 тисячами євро. Компанія Кличко Менеджмент Груп, яка організовувала бій у Дюссельдорфі, виплатить екс-чемпіонові світу в першій важкій вазі 400 000 євро. Ще півмільйона "європейських гривень" Мормек отримає за рахунок відрахувань французького телеканалу Canal +, який викупив ексклюзивні права транслювати поєдинок у Франції, пише 24boxing.com.ua. |
Бій між Повєткіним і Рахманом може відбутися у Москві
Майбутній титульний бій між чемпіоном світу за версією WBA у суперважкій вазі Алєксандром Повєткіним та екс-чемпіоном світу американцем Хасімом Рахманом може відбутися у Москві. Про це агентству "Р-Спорт" заявив менеджер російського боксера Владімір Хрюнов. Він повідомив, що "розмовляв з Калле Зауерландом", промоутером німецької компанії Sauerland Event, яка веде справи Повєткіна. "Ми обговорювали це питання та домовилися, що рішення по варіанту проведення бою у Москві буде прийняте протягом наступного тижня. Що ж до дати, то поєдинок планується на кінець травня", - цитує Хрюнова allboxing.ru. |
У суперники до Кличків набивається ще один боксер з Британії
Перспективний британський супертяж Девід Прайс вважає, що буде готовий зустрітися з одним з братів Кличків через півтора-два роки. "Це не провина Кличків, що у них немає суперників. Вони можуть лише бити тих, хто виявляється з ними на рингу. Я ще не готовий, дайте мені час від 18 місяців до двох років. Я маю бути реалістом, а не просто розважати людей, яким подобається дивитися на Кличка. Я знаю, що представлю серйознішу загрозу для Володимира, ніж Мормек. Але це буде не зараз, у мене є багато часу", - цитує Прайса championat.com з посиланням на BoxingScene. |
Наступним суперником Сіллаха стане росіянин
Наступний свій бій український бокер Ісмаїл Сіллах (17-0, 14 КО) проведе 4 квітня. Його суперником буде 29-річний росіянин Дєніс Грачов (11-0-1, 7 КО). На кону цього поєдинку стоятиме титул NABF у напівважкій вазі, що належить Сіллаху. Додамо, що бій відбудеться у Москві в андеркарті зустрічі тимчасового чемпіона WBA у першій важкій вазі Дєніса Лєбєдєва (23-1, 17 КО) проти Шона Кокса (16-1, 15 КО), пише allboxing.ru. |
Бьорнз відстояв титул "тимчасового" чемпіона світу за версією WBO
28-річний британський "тимчасовий" чемпіон світу за версією WBO у легкій вазі (до 61,2 кг) Ріккі Бьорнз (34-2, 9 КО) провів перший захист титулу. У поєдинку проти намібійського екс-чемпіона світу Паулюса Моузеса (28-2, 19 КО) він переміг рішенням суддів. Роль агресора зі старту взяв на себе претендент, а Бьорнз, що не володіє сильним ударом, зосередився на контратаках. Велику частину часу Бьорнз успішно тримав небезпечного та швидкого претендента на дистанції за рахунок високої активності, час від часу "пов'язуючи" того у клінчі. Темп у поєдинку дещо знизився до 8-9 раундів, що пройшли у рівній боротьбі, проте у 10-ій трихвилинці Моузес знову активізувався, кілька разів міцно потрапивши силовими на середній дистанції. Офіційний вердикт - 119:110, 120:110, 117:111 на користь чемпіона з Шотландії, стверджує vringe.com. |
Промоутер Пірога невдоволений, що Бурсак буде битися з Н'Дамом Н'Жикамом
Промоутер чемпіона WBO в середній вазі росіянина Дмітрія Пірога Кіріл Пчельніков невдволений, що призначений поєдинок за титул тимчасового чемпіона Всесвітньої боксерської організації між українцем Максимом Бурсаком і французом Хассаном Н'Дамом Н'Жикамом. "Не зовсім зрозуміло, на якій підставі вони хочуть організувати цей бій, якщо є діючий чемпіон світу, який готовий провести бій. Що заважає звернутися до нас і провести бій за повноцінний титул чемпіона світу? Якщо не виходить домовитися, то можна вийти на торги, як це робиться у всьому світі. Я розумію, не будь Пирог в змозі вийти на бій, але він готовий провести захист титулу 1 травня. Ми написали декілька листів в WBO з проханням назвати ім'я офіційного претендента. Проте досі не отримали відповіді. Перше звернення в WBO було три тижні тому. Нехай організація призначить офіційного претендента, ми готові до бою з ним. Дев'ять місяців з моменту останнього бою Пирога ще не пройшли. Тому вважаю, що Бурсак і н'Жикам не мають права розігрувати між собою пояс тимчасового чемпіона", - цитує промоутера аllboxing. |
Володимир Кличко розповів про найближчі плани
Володимир Кличко цього року проведе ще два поєдинки. Про це розповів сам боксер на прес-конференції, що відбулася в Києві, повідомляє кореспондент "Чемпіона". "У мене ще достатньо пороху у порохівницях. Планую багато поєдинків у найближчі роки. У мене прекрасна мотивація, маю досвід та інтерес до боксу. Цього року буде два поєдинки", - почав він. "Перший буде із Томпсоном, ми билися у 2008-му, тоді був дуже складний поєдинок, тому зараз буде інтрига. Переконаний, що бій буде цікавим, і зроблю все, щоб нокаутувати суперника", - пообіцяв Кличко. Щодо другого суперника поки точних відомостей Володимир не надав, однак прояснив ситуацію з термінами бою. "Поєдинок, напевно, відбудеться в листопаді. Я не виключаю, що це станеться в Америці, є інтерес до двох американців. Це Сет Мітчелл і Кріс Арреола, котрий після поразки від Віталія показує хорошу форму", - зазначив він. |
Чарр підписав контракт на бій з Кличком у Києві
Німецький боксер Мануель Чарр підписав контракт на бій з чемпіоном світу за версією WBC Віталієм Кличком. Про це спортсмен ліванського походження написав на власній сторінці в Facebook. Тепер для проведення поєдинку не вистачає лише підпису Віталія Кличка. У разі отримання згоди від чемпіона світу, бій відбудеться 1 або 8 вересня на НСК "Олімпійський" у Києві. Очікується, що цей бій стане останнім у професійній кар'єрі Кличка, пише sport-express.ru. |
Кличку відмовили в проведенні бою на "Олімпійському"?
Бій чемпіона WBC в суперважкій вазі українця Віталія Кличка, який має відбутися у вересні, не може бути проведений на НСК "Олімпійський". Про це повідомляє німецька газета Frankfurter Allgemeine. Подана промоутерською компанією Кличка заявка на проведення вечора боксу була відхилена відповідальним з цього питання міністерством, незважаючи на "мільйонні доходи, які цей захід міг принести бюджету Києва". Підставою відмови послужила чутливість газону, який може бути пошкоджений під час проведення вечора боксу, пише allboxing.ru. |
7 липня «Інтер» покаже бій Кличка з Томпсоном
7 липня о 22:35 у програмі «Великий бокс» на телеканалі «Інтер» вийде пряма трансляція поєдинку Володимира Кличка з Тоні Томпсоном. Бій за титули чемпіонів світу за версіями IBF, WBO и IBO, а також суперчемпіона світу за версією WBA у супертяжкій вазі (понад 90,7 кг) відбудеться в Берні (Швейцарія) на арені Stade de Suisse. Це буде друга зустріч суперників на ринку. 12 липня 2008 року Тоні Томпсон програв Володимиру Кличку. Зустріч завершилася нокаутом в 11-му раунді. Ця трансляція принесла високі показники телеканалу «Інтер». |
Володимир Кличко здолав Тоні Томпсона у шостому раунді....
У другому раунді Томпсон звалився з ніг, пропустивши серйозний удар Кличка. Наприкінці п'ятого раунду Володимир знову звалив американця на підлогу. Довго той не протримався, бой зупинили наприкінці шостого раунда. Володимир Кличко підтвердив свої численні звання черговою перемогою. Зазначимо, 40-річний Тоні Томпсон "Тигр" (Вашингтон) був офіційним претендентом на титул за версією IBF. В арсеналі боксера-шульги 36 перемог (24 нокаутом) і 2 поразки. Нагадаємо, букмекери, ставили на перемогу українця у 90%, нічия - 3%, перемогу Т.Томпсона - 7%. |
http://i020.radikal.ru/1207/0c/4bc80bc56458.jpg
Хей відправив Чисору в нокаут і викликав на бій Віталія Кличка... У ніч на сьогодні, 15 липня, колишній чемпіон світу, британський боксер-важкоатлет Девід Хей переміг співвітчизника Дерека Чисору. Поєдинок відбувся в Лондоні. За підсумками цього бою Хей здобув ефектну перемогу нокаутом у п'ятому раунді. У кінцівці раунду Хей відправив Чисору в нокдаун, той спробував продовжити бій, проте після чергової атаки опонента опинився в нокауті. Після перемоги Хей викликав на бій володаря пояса Всесвітньої боксерської ради (WBC) в суперважкій вазі Віталія Кличка. Чутки про переговори між українцем і британцем ходили вже давно, але Хей зізнався, що після такої розгромної перемоги над Чисорою Віталію ще доведеться подумати, чи погоджуватися на цей виклик. "Це було залякувальне послання. Я здивуюся, якщо він захоче зі мною зустрітися. Він краще поб'є якогось "мішка", а потім завершить кар'єру і піде в політику. Якщо він хоче зі мною битися, я готовий", - сказав Хей. Нагадаємо, що наступний поєдинок у Кличка-старшого заплановано на 8 вересня в Москві проти Мануеля Чарра з Німеччини, а подальше рішення про продовження кар'єри має намір прийняти після жовтневих виборів до парламенту. |
http://i054.radikal.ru/1207/2a/b9502488072d.jpg
Девід Хей не впізнав майбутнього суперника Кличка.. Майбутній суперник чемпіона WBC у суперважкій вазі Віталія Кличка (44-2, 40 КО) Мануель Чарр (21-0, 11 КО), на післяматчевій прес-конференції отримав можливість заявити про себе і прорекламувати свій бій з українцем. "Віталій Кличко у минулому. Після нього я прийду за найкращим бійцем Англії Девідом Хеєм, - заявив Чарр. - Я стану чемпіоном світу і після цього, ти зможеш зі мною зустрітися Девід". Після цих слів Чарр підійшов до Хея і потиснув йому руку. Девід виглядав приголомшеним і запитав: "Ти хто?", а потім повернувся до Чізори і сказав: "Молодці", мабуть вважаючи, що Чарр з їх команди. Хей вийшов, а Чарр продовжував ще кілька хвилин кричати, після невдалої спроби отримати хоч якусь впізнаваність. |
Великий бокс....
http://s003.radikal.ru/i204/1207/24/780f385e1638.jpg Дивіться на Інтері: Субота, 21 липня 22:40 Субота, 21 липня 04:50 Дивіться трансляцію з одеського Палацу спорту, де відбудеться масштабний боксерський турнір компанії братів Кличків "K2 Promotions". Головною подією вечора стане поєдинок між В'ячеславом "Steel Power" Узєлковим (26-2, 16 КО) та швейцарським боксером Мохамедом Белкасемом (20-5-1, 9). На кону - вакантний титул Інтерконтинентального чемпіона WBO у напівважкій вазі. 33-річний вінничанин В'ячеслав Узєлков востаннє виходив у ринг 12 травня цього року в Броварах, перемігши за очками Равшанбека Джаббарова (10-3, 5 КО) з Узбекистану. На початку року у Франкфурті екс-претендент на титул Чемпіона світу у напівважкій вазі В'ячеслав Узєлков поступився одноголосним рішенням суддів Чемпіону Європи (EBU) Едуарду Гуткнехту (23-1, 9 КО). Узєлков непогано почав двобій, але після перших трьох раундів Гуткнехт схилив перевагу на свій бік. В'ячеслав добре відомий вітчизняним уболівальникам завдяки численним перемогам у ринзі. Теперішній суперник В'ячеслава - швейцарський боксер арабського походження Мохамед Белкасем. Йому 33 роки, боксує в стійці правші. Мохамед народився в Алжирі і був членом Національної збірної з кікбоксингу. З 2001 року живе і тренується у Швейцарії. Белкасем дебютував на професійному рингу в лютому 2004 року. За вісім з гаком років боксерської кар'єри провів 26 боїв, 20 з них виграв (9 нокаутом), 5 програв і один звів до нічиєї. У 2007 став Чемпіоном Швейцарії у напівважкій вазі. Зустріч з Узєлковим стане для щвейцарця четвертою спробою завоювати міжнародний титул. Свій останній бій Белкасем провів у квітні цього року у Франції, програвши за очками одному з найсильніших напівтяжів Європи - колишньому претенденту на титул Чемпіона світу WBO Наджибу Мохаммеді. Професійним боксом бійцівська кар'єра Мохамеда не обмежується: швейцарець успішно виступає за правилами кікбоксингу, де ставав Чемпіоном Європи та світу серед професіоналів. |
Президент WBC відвідає бій Кличко - Чарр
Президент WBC Хосе Сулейман приїде в Москву, щоби особисто проконтролювати бій між діючим чемпіоном організації в супертяжкій вазі українцем Віталієм Кличко і німецьким претендентом Мануэлем Чарром. Варта відмітити, що ближайший поєдинок, напевно стане посліднім в карєрі Кличка-старшого. Нагадаю, що Чарр і Кличко вийдуть на ринг 8 вересня в Москві на СК «Олімпійський». |
Володимир Кличко увійшов до ТОР-5 найвеличніших боксерів світу
Українець Володимир Кличко увійшов до ТОР-5 рейтингу боксерів за версією американського журнал "The Ring", що досягли найвищих вершин як в любительському боксі, так і в професійному боксі. Кличко-молодший посідає п`яту позицію. Очолює рейтинг Мухаммед Алі. На другій позиції Рой Джонс, а третій Рей Леонард. Четверта сходинка в Пернелла Вітакера. На шостій позиції Флойд Мейвезер, сьомий - Леннокс Льюіс. Восьма та дев`ята сходинка в Джороджа Формана та Джо Фрейзера, а замикає ТОР-10 Евандер Холіфілд. |
Холіфілд: Я хочу битися з братами Кличками, хоч вони кажуть, що не хочуть бити мене
Колишній абсолютний чемпіон світу у надважкій вазі Евандер Холіфілд (44-10-2, 29 КО) заявив, що готовий битися з володарем поясів WBA/WBO/IBF/IBO в суперважкій вазі Володимиром Кличком (58-3-0, 51 КО) і чемпіоном світу за версією WBC в суперважкій вазі Віталієм Кличком (44-2-0, 40 КО). "Вік - це просто число, так що у Кличка є можливість зірвати найбільший куш у своїй кар'єрі боєм зі мною. Вони кажуть, що поважають мене і не хочуть бити, але я хочу битися з братами Кличками! Я проводив бої з Джорджем Форманом і Ларри Холмсом, яких також поважаю", - цитує Холіфілда championat.com з посиланням на Sky Sports. |
Віталій Кличко: "Не хочу битися з Холіфілдом, бо він мій герой"
Віталій Кличко не хоче проводити бій проти Евандера Холіфілда, бо вважає його своїм героєм. Про це українець заявив, коментуючи бажання американського ветерана вийти в ринг проти одного із братів. "Я б не хотів битися з Холіфілдом, але лише з однієї причини: він мій герой. Я стежив за його кар'єрою і захоплювався його підготовкою. Ми знайомі, готувалися в одному тренувальному таборі. Психологічно це дуже важко - битися зі своїм героєм", - сказав Віталій в інтерв'ю sport-express.ua. |
http://s001.radikal.ru/i193/1209/20/4f52e6c252dc.jpg
Кличко вкотре підтвердив, що йде зі спорту.... 05.09.2012 11-разовий чемпіон світу в надважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко заявив, що чутки про залишення ним професійного спорту обгрунтовані... ... проте не повідомив, коли покине ринг. Як передає власний кореспондент УНІАН у РФ, про це В.Кличко сказав сьогодні в Москві після відкритого тренування з німецьким боксером Мануелем Чарром. «Чутки про те, що я збираюся завершити кар'єру, мають під собою підстави. На сьогоднішній день, незважаючи на те, що я виглядаю і почуваюся чудово, якщо подивитися в паспорт, то мені вже 41 рік», - сказав В.Кличко. За словами спортсмена, йому подобається вислів відомого французького режисера Клода Лелуша: «Бокс - один з найжорсткіших видів спорту, але він понад усе схожий на життя». На думку В.Кличка, бокс дуже драматичний вид спорту. «Драматургія кожного боксерського поєдинку полягає в тому, що весь зал знає, що один з суперників через кілька хвилин опиниться на помості, але тільки ніхто не знає, хто це буде», - відзначив він. «Бокс дав мені ті якості, які я використовую щодня, – силу волі, цілеспрямованість, відчуття команди. Ці якості, котрі я виробив у спорті, я використовую в житті, вони допомагають мені в досягненні мети», - підкреслив В.Кличко. Також спортсмен повідомив, що одним з чинників, який мотивував його зайнятися боксом, був художній фільм «Роккі». «Я дуже радий, що виконавець головної ролі Сильвестр Сталлоне не раз підтримував мене з братом під час наших боїв. Для нас велика честь, що ми є співпродюсерами мюзиклу «Роккі», який можна буде побачити як в Європі, так і на Бродвеї», - сказав В.Кличко. При цьому він зазначив, що для нього велика честь бути причетним до створення твору, який має не тільки спортивну складову. Як повідомляв УНІАН, 3 вересня В.Кличко і М.Чарр прибули до Москви, де 8 вересня в спортивному комплексі «Олімпійський» пройде бій за звання чемпіона світу. http://www.expres.ua/sport/2012/09/05/72951 |
http://s61.radikal.ru/i173/1209/95/ddfac3ee4349.jpg
Віталій Кличко - Мануель Чарр. 8 вересня 2012 року в Москві, чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко зустрінеться з німцем сирійського походження Мануелем чаром, який, як і багато боксерів до нього, переконаний, що зможе повалити старшого Кличка з вершини. Бій за титул чемпіона WBC, дев'ятий захист Кличка, після повторного завоювання. Віталій Кличко: 41 рік, 200 см зріст, 203 см розмах рук; 46 перемог (44 нокаутом), 2 поразки. Мануель Чарр: 27 років, 192 см зріст, 198 см розмах рук; 21 перемога (21 нокаутом), 0 поразок. Наш спортсмен вперше буде боксувати в якості професійного боксера в Росії. Бій відбудеться на арені СК "Олімпійський" в Москві, де за заявою організаторів планується розмістити понад 30 тисяч глядачів. Нагадаємо, що Кличко планував провести бій проти Чарр на київському стадіоні "Олімпійський", проте заявка на проведення вечора боксу була відхилена відповідальним з цього питання міністерством. Підставою відмови стало можливе пошкодження газону під час проведення вечора боксу. Про суперників... Мануель почав свою кар'єру бійця в тайському боксі, проте вже в 2005-му став наймолодшим чемпіоном Німеччини в класичному стилі. Чемпіон WBC в суперважкій вазі Віталій Кличко і претендент на його титул Мануель Чарр висловилися з приводу майбутнього поєдинку. "Мануель Чарр є одним з найскладніших супротивників на даний момент, зазначив Віталій. - Він молодий, агресивний і сильний. Я впевнений, в суботу нас чекає справжня битва. Мій тренувальний табір проходив дуже добре. Я знаходжуся в прекрасній формі і не можу дочекатися, коли знову вийду на ринг". "Я знаю тренера Віталія Фріца Здунека, з яким разом працював, - заявив Чарр. - Тому я знаю, як він готував Віталія. У мене є тактика на бій проти Віталія, і я на 1000% впевнений, що моя тактика буде кращою. Я стану новим чемпіоном світу за версією WBC в суперважкій вазі ". Віталій Кличко і Мануель Чарр. Прес-конфереція перед боєм. До слова, чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC українець Віталій Кличко на прес-конференції, присвяченій бою з німцем сирійського походження Мануелем Чарр, розповів про свої страхи і оголосив про видання нової книги. - Ми вибрали одного з найсильніших суперників, - розповів Кличко. - Чарр молодий, агресивний і сильний. Упевнений, цей поєдинок буде по-справжньому цікавим. Я знаходжуся в прекрасній формі і готовий продемонструвати це на "Олімпійському". Постараюся довести, що по праву володію найпрестижнішим боксерським титулом. Відчуваю страх перед боєм, тому що боюся розчарувати команду, своїх шанувальників і рідних. Страху перед суперником не відчуваю. В очах у Мануеля я бачу, що він приїхав боротися, забирати титул. Букмекерські ставки не більше, ніж гра. У кожного з боксерів, що виходять на ринг, шанси рівні. Прекрасно вивчив всі поєдинки Чарра. Ніхто не досконалий, і я постараюся використовувати всі слабкі сторони суперника. Німецький боксер сирійського походження Мануель Чарр на прес-конференції перед боєм з українцем Віталієм Кличком за звання чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBC висловив упевненість у своїй перемозі. - Радий, що мені належить битися з найсильнішим боксером світу, - сказав Чарр. - Раніше я працював з тренером Віталія Фріцем Здунеком. Мені відомі його сильні і слабкі сторони. Точно знаю, як він тактично налаштовує Віталія. Саме тому вибрав для підготовки до бою російського тренера Валерія Бєлова. З ним ми підібрали ефективну тактику проти Кличка. Я на сто відсотків упевнений, що в суботу вона спрацює, і я стану новим чемпіоном. Відомий філософ Махатма Ганді говорив: "Спочатку тебе ігнорують, потім сміються. Потім борються з тобою. Але в кінці ти перемагаєш". Мені здається, це сказано саме про мене. І в суботу я буду писати історію боксу. Букмекери... У цьому протистоянні букмекерська компанія williamhill віддає явну перевагу Віталію Кличку, ставки на якого приймаються з розрахунку 1,01 (за кожену поставлену гривню виплачується 1 гривня 1 копійка), тоді як коефіцієнт на перемогу Чарр складає 13. Довкола бою.. Окрім бою Віталій Кличко - Мануель Чарр організатори планують провести для глядачів вражаюче дійство. Раніше планувалося, що Мануель Чарр вийде до рингу в супроводі дизайнерського танка (прикрашеного стразами), а Віталій Кличко спуститься до глядачів на підвісній платформі, але пізніше в сценарій бою були внесені зміни, в тому числі що стосуються виходів боксерів на ринг. За словами режисера-постановника Андрія Сичова, рішення повернутися до класичного виходу бійців, було ухвалене у зв'язку "з бажанням глядачів". Цікаво буде поглянути на Наталю Кличко в ролі співачки. У супровід скрипкового квартету Aphrodite (Німеччина-Англія), Наталя виконає пісню The Power of Love. В свій час ця пісня стала дуже популярною у виконанні Селін Діон. В якості "ring girls" бою Віталій Кличко - Мануель Чарр (дівчат, які оголошують черговий раунд двобою) виступлять солістки російської групи "Мобільні блондинки". Вони також виконають один зі своїх хітів прямо в боксерському ринзі. Відзначимо, що на "розігріві" у Віталія Кличка та Мануеля Чарр виступить ще один українець. За звання WBC Baltic Silver в суперважкій вазі В'ячеслав Глазков (12-0-0, KO 9) битиметься з Костянтином Айріхом (23-6-2, KO 17), який у минулому поєдинку був переможений старим знайомим Віталія Кличка Одланьєром Солісом. Гучним по іменах буде і глядацький склад. Організатори планують зібрати відразу 11 російських чемпіонів світу з боксу: очікується, що приїдуть Юрій Арбачаков, Орзубек Назаров, Микола Валуєв, Костянтин Цзю, Роман Кармазін, Олег Маскаєв, Анатолій Александров, Дмітрій Пирог, Дмитро Кирилов, Султан Ібрагімов і Ахмед Котіев. Транслювати бій Віталій Кличко VS Мануель Чарр буде транслювати телеканал "Інтер", початок трансляції - 23:00. Подивитись трансляцію також ви зможете і на нашому сайті. РS. Учора стало відомо, що цей бій стане останнім в професійній кар'єрі Віталія Кличка. http://sportanalytic.com/box-novyny/...iya109617.html |
Розсічення Чарра
http://cs303414.userapi.com/v3034140...rkWjNJeKEc.jpg В 4 раунді через розсічення в суперника бій був зупинений, Віталій Кличко - як і раніше чемпіон Бій Віталія Кличка і Мануеля Чарр протривав неповних чотири раунди. У 2 раунді Віталій відправив супротивника, який намагався досить активно атакувати в нокдаун. В 4 раунді Чарр оглянув лікар, після чого рефері зупинив бій через сильне розсічення під правим оком у сирійця. Мануель залишився цим дуже незадоволений, втім, навряд чи у нього були якісь шанси в рингу, зате таким чином він отримав можливість розповідати в інтерв'ю про те, як міг би перемогти Кличка. |
Боксерові, якого щойно набив Кличко, захотілося ще....
09.09.2012 Німецький боксер Мануель Чарр хоче бою-реваншу з Віталієм Кличком. Про це він заявив на прес-конференції у Москві після поєдинку, в якому не зумів відібрати в українця титул чемпіона світу за версією WBC у суперважкій вазі. «Сьогодні я б став чемпіоном світу. І я став чемпіоном світу, показавши людям: те, що нас не вбиває, лише робить нас сильнішими. Я хочу реваншу», - заявив Чарр. За його словами, цей бій виграв не Віталій, його виграв лікар. На думку німецького боксера, поєдинок було зупинено "не за правилами", адже йому досить було накласти пластир. При цьому Чарр нагадав, що подібна ситуація була на поєдинку Кличка з Ленноксом Люїсом, коли Віталій показував супербій, але за рішенням лікаря перемога дісталася його противникові. Німець підкреслив: якщо інші боксери хочуть зустрітися з братами Кличками, щоб заробити грошей, то він прийшов за чемпіонським титулом. «Я відчуваю до тебе велику повагу. Дай мені, будь ласка, другий шанс», - сказав він, звертаючись до Віталія. Як нагадує Укрінформ, учора чемпіон світу за версією WBC у суперважкій вазі Віталій Кличко захистив свій титул у поєдинку проти німецького боксера Мануеля Чарра. Рефері зупинив бій в четвертому раунді через розсічення правої брови у Чарра. http://www.expres.ua/news/2012/09/09/73131 |
Лікар пояснив, чому зупинив бій між Кличком і Чарром
Поєдинок між Мануелем Чарром і Віталієм Кличком був зупинений через те, що розсічення, отремане претендентом, почало розповзатися. Про це в ефірі RTL заявив лікар Штефан Холтхузен, який перебував у ринзі під час поєдинку. "Чарр отримав розсічення, яке почало розповзатися. Це призвело до скорочення надходження крові до віка, і при отриманні ще одного-двох сильних ударів по даній ділянці Чарр би піддався небезпеці", - сказав він. "Також я припустив, що у Чарра була ушкоджена вена. Це і стало приводом до зупинки бою. Кров дуже сильно заливала очі", - цитує лікаря Sportbox.ru. |
Віталій Кличко все-таки зустрінеться на рингу з Хеєм?
Схоже, у свої 41 Віталій Кличко ще не хоче завершувати кар'єру боксера і повністю присвятити себе політиці. За інформацією авторитетного німецького видання Bild, чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі хоче провести щонайменше один бій. Навесні 2013 року він планує зустрітися з британцем Девідом Хеєм. Основна родзинка - ця зустріч нібито повинна пройти в Києві. Нагадаємо, що минулої суботи Віталій за чотири раунди розправився із Мануелем Чарром. |
Бій проти братів Кличків-спроба суїциду!!!
|
Стала відома дата чергового бою Кличка-молодшого.....
http://s019.radikal.ru/i608/1209/c3/000a380c8ad0.jpg Український боксер-професіонал, чемпіон світу у важкій вазі Володимир Кличко вийде на ринг 10 листопада. Він буде захищати належні йому титули в бою проти польського боксера Маріуша Ваха. Поєдинок відбудеться в Німеччині, на гамбурзькій арені О2 World Arena. На кону стоять пояса чемпіона світу за версіями Всесвітньої боксерської асоціації (WBA), Міжнародної федерації боксу (IBF), Всесвітньої боксерської організації (WBO) і Міжнародної боксерської організації (IBO). Між тим, промоутер польського боксера не виключив, що його сторона відмовиться від підписання контракту на бій через його «кабальних» умов. «Ми станемо рабами німецької фірми, так як в разі перемоги Ваху довелося б провести цілих три наступних бої на умовах Кличка, а у нас є й інші можливості», – заявив Маріуш Колодзей. За його словами, можливий поєдинок буде з тим, хто обіймають другий рядок рейтингу, WBC канадцем Бермейном Стіверном. При цьому польський промоутер висловив впевненість у тому, що його підопічний так чи іаче зустрінеться з Кличком: «Якщо сторона Кличка не погодиться на наші умови, то ми організуємо поєдинок або зі Стіверном, або ж у грудні з Реєм Остіном, а до Кличка ми так чи інакше доберемося ». Володимир Кличко провів на професійному рингу 61 бій. У 58 поєдинках він здобув перемогу (51 нокаутом) і зазнав три поразки (всі достроково). На рахунку Маріуша Ваха – 27 професійних боїв. У 15 з них він виграв нокаутом і не зазнав жодної поразки. У випадку, якщо бій все-таки відбудеться, Вах стане першим суперником Кличка, що перевищує його в зрості: зріст українця становить 198 см, а поляк вище його на 10 см. http://newsone.com.ua/sport/stala-vi...olodshogo.html |
Кличко хоче завершити кар’єру в Ріо-де-Жанейро...
17.09.2012 http://s43.radikal.ru/i101/1209/f7/681926d9efed.jpg Володимир Кличко, абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі, зізнався, що хотів би завершити боксерську кар’єру в 2016 році. Саме через чотири роки відбудуться Олімпійські Ігри в Бразилії, в яких Кличко-молодший хотів би взяти участь, щоб завоювати “золото”. Це для нього остання мета перед відходом з боксу. Наш чемпіон заявив про це, під час зустрічі зі студентами Ужгородського Національного Університету. Він зазначив, що в олімпійському турнірі з боксу зможуть взяти участь не тільки любителі, а й професіонали. Нагадаємо, що Володя і раніше повідомляв про намір виступити на Олімпіаді-2016. За його словами, ще нікому не вдавалося завоювати другу золоту медаль Олімпіади з різницею у двадцять років. http://newsone.com.ua/sport/klichko-...-zhanejro.html |
У тренера Володимира Кличка виявили рак...
21.09.2012 http://s010.radikal.ru/i313/1209/25/e76836cd58e5.jpg Тренер абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі Володимира Кличка американець Еммануель Стюард проходить курс лікування від раку. Не так давно 68-річний фахівець переніс операцію, а найближчим часом його чекає курс хіміотерапії. Вказується, що Стюард за станом здоров’я не буде присутній на поєдинку свого підопічного – 34-річного канадського боксера другої середньої ваги Адоніса Стівенсона, який 12 жовтня відразу з американцем Доном Джорджем. Нагадаємо, що 1 жовтня стартує тренувальний табір у Кличка-молодшого, який буде готуватися до бою з поляком Маріушем Вахом. http://newsone.com.ua/sport/u-trener...avili-rak.html |
|
Загинув боксер, який перемагав Володимира Кличка
Колишній чемпіон світу у надважкій вазі Коррі Сандерс помер у віці 46 років. Сандерс помер від вогнепальних поранень. Південноафриканець постраждав в результаті пограбування ресторану в ПАР. Повідомляється, що куля потрапила Сандерсу в живіт, після чого він був в терміновому порядку доставлений в госпіталь, але лікарі не змогли врятувати його життя. "Коррі не намагався вчинити якийсь героїчний вчинок, він просто опинився не в тому місці не у той час. Вони вистрілили йому в живіт. У нього також було поранення на руці. Я не упевнений, що обидві травми були завдані однією кулею", - цитує очевидця подій championat.com з посиланням на BoxingScene. Сандерс провів на професійному рингу 46 боїв, в яких отримав 42 перемоги (31 нокаутом) і зазнав чотири поразки. Він завершив кар'єру в 2008 році. |
Що чекає в майбутньому братів Кличко: Хук, Хей і політика.......
23.09.2012 http://s49.radikal.ru/i125/1209/18/496469f5920e.jpg Хук і Хей налаштовані на Кличка..... Фанатів братів Кличків після деякої нудьги знову можуть чекати цікаві бої за звання чемпіонів світу в суперважкій вазі: Володимир проти Марко Хука і Віталій проти Девіда Хея. Супротивники вже роблять гучні заяви. Для Марко Хука бій проти чемпіона світу з боксу Володимира Кличка вже почався: «Я нарешті кинув йому виклик. У мене хороший захист, і я можу точно вдарити. Я міг би боксувати з Володимиром де завгодно, навіть на Місяці », – заявив 28-річний Хук журналу Bild. У той же час британський екс-чемпіон Хей, який викликає на бій Віталія Кличка, старшого з двох братів, зробив гучну заяву в коментарі для Sport-Bild: «Віталій не повинен як привід використовувати переговори, щоб уникнути найбільшого боксерського поєдинку». «Хук – цікавий тип, який добре продається» Пропозиція від чемпіона світу в першій важкій вазі Марко Хука було почуто 36-річним Володимиром Кличком (чемпіоном світу за версією IBF, WBA і WBO). Менеджер Кличка Бернд Бенте сказав, що він дуже добре уявляє собі бій проти Марко. «Хук – цікавий тип, який добре продається», – заявив Бенте. Останнім часом з’явилося невдоволення, мовляв, брати вибирають слабких супротивників. Хук ж в лютому здійснив «вилазку» в суперважку вагу, хоч і програв за очками росіянину Олександру Повєткіну. Крім того, Марко переконаний в привабливості мегапоедінка: «Цим боєм можна заповнити під зав’язку берлінський Олімпійський стадіон», – заявив він. Уроджений серб, який проживає в Берліні, спочатку повинен 3 листопада захистити в Вестфалії свій титул чемпіона світу у важкій вазі в поєдинку з екс-чемпіоном WBA Фірат Арсланом. Проблеми з правами на трансляцію..... Бенте також дав ясно зрозуміти: бій може відбутися тільки при його трансляції телекомпаній RTL (у якої є договір з Кличком). У Хука ж договір, за яким його бої транслюються конкурентом – ARD. Початкові переговори між двома таборами ні до чого не привели. Перед табором Кличко ще стоїть питання про продовження контракту з кельнської приватної телекомпанією RTL. Після бою 41-річного Віталія, чемпіона за версією WBC, з Мануелем Чарром (8 вересня в Москві), контракт закінчився. «Ми вважаємо, що питання з підписанням контракту владнається до 10 листопада, коли відбудеться бій Володимира з Маріушем Вахом», – заявив журналу Sport-Bild Бенте. Поки ж Кличко повинні отримувати 2,5-3,5 мільйона євро за бій. Нова угода має включати аналогічні умови. Битва за демократію чи проти Хея...... Тим часом Девід Хей сподівається, що через свої політичні амбіції Віталій Кличко не затримає дуель: чемпіон світу за версією WBC хоче 28 жовтня виставити свою кандидатуру на парламентські вибори від власної партії UDAR. Якщо ж йому вдасться увійти в український парламент, Кличко світить боротьба проти Хея за столом. Бенте заявив: «Якщо Віталій після виборів займе політичний пост, на якому він зможе щось змінити, то, як я припускаю, його боксерська кар’єра закінчиться. Боротьба за демократію і проти корупції набагато важливіше поєдинку з Хеєм ». Влітку 2011 року в Гамбурзі Хей програв Володимиру Кличку за очками свій титул чемпіона світу. У середині липня британець повідомив про своє повернення перемогою над Дереком Чісорою. У минулому Віталій Кличко не раз заявляв, що заклятий ворог українця Хей ще попробує його кулаків. http://newsone.com.ua/sport/shho-che...-politika.html |
http://s47.radikal.ru/i115/1209/f6/aedddf0435f7.jpg
Ще не раз буде український гімн, коли в ринг буде виходити Кличко - лідер "Удару" 24.09.2012 Лідер партії "Удар", боксер Віталій Кличко заявив, що не збирається продовжувати професійну кар'єру боксера. Про це він сказав на прес-конференції в Донецьку 24 вересня, повідомляє ОстроВ. "Усім любителям боксу можу сказати, що ще не один раз буде підніматися прапор і звучати український гімн, коли в ринг буде виходити Кличко", - посміхаючись, сказав Кличко. Однак після паузи, додав: "Якщо ви маєте на увазі мене, то я не збираюся боксувати. Є брат, який абсолютно схожий на мене й більш талановитий, більш молодий. Так що я мав на увазі мого молодшого брата Володимира". Говорячи ж про розвиток України й спорту, зокрема, Кличко поскаржився, що 6 мільйонів українців їдуть за кордон, тому що не можуть себе реалізувати в Україні. "…Можу сказати, що брати Клички – не виняток... Свого часу ми теж виїхали із країни, щоб реалізувати себе в спорті. Але жити за кордоном я не хочу, я хочу жити в себе на Батьківщині за тими стандартами, стандартами життя сучасних країн, і це є ключовою мотивацією того, чому я знаходжусь в політиці", - сказав кандидат у нардепи. За словами Кличка, щоб українські спортсмени не їхали за кордон, "ми створили нашу спортивну компанію, і ви можете 10 разів на рік спостерігати, що хлопці боксують і деякі з них мають звання чемпіонів світу". "Ми створюємо всі умови, інфраструктуру, щоб хлопці не їхали за кордон і змогли реалізувати себе на батьківщині й досягли високих цілей, які ставлять перед собою", - підсумував Кличко. http://www.expres.ua/news/2012/09/24/73986 |
Пам'яті Корі Сандерса: Найкращі бої Снайпера....
http://s017.radikal.ru/i436/1209/a5/9bfe8bd45856.jpg Один з найвидовищних супертяжів минулого десятиліття, один з найстрашніших панчерів і просто боєць з великим серцем Корі Сандерс... Учора, будучи випадковим свідком, у перестрілці в ресторані свого рідного міста Пртерія у віці 46 років загинув Корі Сандерс. Людина є тим, що вона по собі залишиє. Тому в пам'ять про Корі ми вирішили нагадати шанувальникам боксу найкращі бої, якими захоплювалися в усьому світі. До вашої уваги відео трьох найкращих поєдинків Сандерса. Два з них пов'язані з прізвищем "Кличко". Спочатку Корі переміг технічним нокаутом Володимира, а згодом у надвидовищному поєдинку програв Віталію. Як потім зізнався Володимир, той бій став поворотним пунктом у його тепер уже блискучій кар'єрі. Молодший Кличко вважає її хорошим уроком, який допоміг йому стати тим, ким він є сьогодні. А для віталія той бій став взагалі історичним: у ньому він завоював найпрестижніший титул у світі боксу - титул чемпіона світу за версією WBC у королівській суперважкій вазі. Ну, а для тих, хто любить відкритий, безкомпромісний і брутальний бокс - радимо переглянути побоїще, яке більше десяти років тому влаштували Корі Сандерс і Хасім Рахман. Ось таким він і запам'ятається назавжди - південноафриканський "Снайпер" Корі Сандерс. http://www.youtube.com/watch?v=3xNoX...layer_embedded http://www.youtube.com/watch?v=-uWMc...layer_embedded http://24boxing.com.ua/news-video/pa...-video478.html |
"Великий бокс" на "Інтері": Олександр Повєткін vs Хасим Рахман....
http://s43.radikal.ru/i099/1209/47/0693ba4d9018.jpg У суботу, 29 вересня, о 00:20 у програмі "Великий бокс" на "Інтері" - пряма трансляція з Гамбруга (Німеччина), де відбудеться бій за звання чемпіона у суперважкій вазі за версією WBA між російським боксером суперважкої категорії Олександром Повєткіним та його обов'язковим претендентом, колишнім дворазовим чемпіоном світу, американцем Хасимом Рахманом. Для Олександра Повєткіна це буде вже другий поспіль візит на північ Німеччини після його незабутнього лютневого боксерського протистояння з боснійцем Марко Хуком. Олександр Повєткін - боксер суперважкої вагової категорії з Курська, який прийшов у професійний бокс після олімпіади в Афінах, де йому вдалося взяти золоту медаль. Олександр відрізняється від багатьох сучасних боксерів своєю працьовитістю, бажанням трудитися до останнього. На рахунку Олександра 24 бою, що були проведені на професійному ринзі. Повєткін одержав перемогу в усіх 24-х боях, 16 з яких закінчилися нокаутом. На сьогодні Олександр Повєткін - "регулярний" чемпіон у важкій вазі за версією WBA. Хасим Рахман - американський боксер-професіонал, що виступає у важкій ваговій категорії. Чемпіон світу у важкій (версія WBC, 2001 і 2006; версія IBF, 2001; тимчасовий титул за версією WBC 2005) ваговій категорії. На рахунку Рахмана 60 боїв, в яких він одержав 50 перемог (з них 41 - нокаутом), 7 поразок, два поєдинка американець закінчив нічиєю. Ще один бій за участі Рахмана визнали тим, що не відбувся. Після поразки від Володимира Кличка, Рахман півтора року не виходив на ринг. Але повернення супроводжувала переможна серія з п'яти послідовних поєдинків, в усіх них Рахман переконливо нокаутував усіх своїх опонентів. І хоча суперники були низько рейтинговими, Рахману це не завадило стати обов'язковим претендентом на пояс чемпіона світу за версією WBA, і асоціація зобов'язала Олександра Повєткіна, провести обов'язковий захист титулу проти Рахмана. Для Олександра Повєткіна бій з Хасимом Рахманом дуже значущий. Промоутер російського спортсмена Каллє Зауерланд заявив, що після бою з американцем Повєткін зможе провести поєдинок з абсолютним чемпіоном світу українцем Володимиром Кличком. http://inter.ua/uk/news/2012/09/19/4904 |
Повєткін переміг Рахмана технічним нокаутом....
http://s57.radikal.ru/i157/1209/f2/be467c6e7270.jpg "Регулярний" чемпіон світу WBA Олександр Повєткін (25-0-0, 16 КО) переміг американця Хасіма Рахмана (50-8-2, 41 КО) технічним нокаутом у другому раунді. Перший раунд пройшов у такій собі розвідці, в якій і без того влучнішим був Повєткін. А вже у другій трихвилинці Повєткін затис вайлуватого Рахмана біля канатів, і після серії ударів рефері все ж вирішив зупинити бій. Нагадаємо, що WBA зобов'язала переможця цього бою провести поєдинок з Володимиром Кличком до квітня 2013 року. http://24boxing.com.ua/news/povetkin...kautom514.html |
Усик: Хочу спробувати себе в професійному боксі
Олімпійський чемпіон Лондона у важкій вазі Олександр Усик готується перейти до професіоналів. Про це заявив сам український спортсмен, котрий на Олімпіаді запам'ятався глядачам козацьким оселедцем та гопаком після фінального бою. "В аматорському спорті в мене є все: Чемпіонат світу, Чемпіонат Європи, Олімпійські ігри. Хочу спробувати себе в професійному боксі", - зізнався він. "Це фактично інший вид спорту: там більше раундів, більш жорсткі правила і немає захисних шоломів. Прямо кажучи - це і є чистий бізнес", - говорить Усик. Можливо, вже найближчим часом буде офіційно оголошено про перехід Олександра Усика в професійний бокс, пише boxingnews.com.ua. |
Федченко і Нікулін здобули перемоги
Учасники головних боїв андеркарту в рамках турніру 6 жовтня в київському Палаці спорту здобули свої чергові перемоги на професійному рингу. Найкращий український боксер першої напівсередньої ваги Сергій Федченко без особливих проблем розібрався з грузином Нугзаром Маргелашвілі, вигравши технічним нокаутом у п'ятому раунді. Екс-чемпіон Європи за версією WBO в першій середній вазі Дмитро Нікулін здобув перемогу над непоступливим боксером з Узбекистану Файзуллом Ахмєдовим. За підсумками восьми раундів судді віддали перемогу Нікуліну з рахунком 78:74, 79:74 і 79:73, інформує boxnews.com.ua. |
Володимир Кличко приступив до останніх тренувань перед боєм з Маріушем Вахом.....
http://s017.radikal.ru/i423/1210/cc/4c1c7c9d2101.jpg КИЇВ. 9 жовтня. УНН. Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA / IBF / WBO / IBO і журналу "The Ring" Володимир Кличко приступає до завершального етапу підготовки в тренувальному таборі в Гоїнгу, Австрія. Володимир готується до захисту своїх титулів у бою з Маріушем Вахом (Польща / WBC # 4) на арені O2 World Hamburg (Німеччина) 10 листопада, повідомили УНН у прес-службі братів Кличко. Володимир Кличко зазначив: "Я радий повернутися в тренувальний табір в Австрії після декількох тижнів підготовки в Києві. Я дуже мотивований і буду готуватися, щоб підійти в найкращій формі до 10 листопада". Нагадаємо, молодший з братів Кличко - Володимир - зустрінеться на ринзі з поляком Маріушем "Вікінгом" Вахом.Спортсменові 32 роки, він не має поразок на професійному ринзі і з ростом 202 см є першим соперником в кар’єрі Кличко, який вище українського чемпіона. Для 36-річного Володимира Кличко це буде вже третій бій в 2012 р. після того, як в березні він переміг нокаутом в четвертому раунді Жан-Марка Мормека в Дюссельдорфі, Німеччина та в липні переміг нокаутом в шостому раунді Тоні Томпсона в Берні, Швейцарія. На професійному ринзі олімпійський чемпіон 1996 р. одержав 58 перемог (51 нокаутом) і лише 3 поразки. Це буде 22 чемпіонський захист Кличко. Бій транслюватиметься в прямому ефірі ексклюзивно на телеканалі RTL в Німеччині і на телеканалі "Інтер" в Україні. http://www.unn.com.ua/ua/news/957685...riushem-vahom/ |
Тайсон: Брати Клички змінили бокс, я захоплююся ними....
http://s019.radikal.ru/i619/1210/d6/596c5e303605.jpg Майк Тайсон захоплюється Кличками.... Легендарний американський боксер Майк Тайсон в інтерв'ю телеканалу Sky сказав, що захоплюється братами Кличками, і що його зовсім не дивує те, що вони домінують у надважкій вазі. "Вони й повинні домінувати, - наводить слова Залізного Майка boxingnews.com.ua, - Вони вдосконалили свою майстерність і навчилися долати труднощі. Люди хочуть бачити видовищних бійців, які лаються та нокаутують своїх суперників. Люди хочуть бачити варварство і кров. Але мені подобається те, що роблять брати Клички. Одних вони б'ють, інших надихають. Клички - ерудити. Вони показали, що не обов'язково бути дурнем, щоб бути боксером. Чи міг би я перемогти їх в свої найкращі роки? Мені хотілося б так думати, моє его змушує мене так думати! Але цих хлопців важко було б побити бійцям з будь-якої ери. Вони змінили обличчя боксу". http://24boxing.com.ua/news/taison-b...a-nimi841.html |
Ще один кандидат-критик для Кличків ....
http://s017.radikal.ru/i425/1210/3c/3a3b21d380e2.jpg Непереможний сирійській супертяж Мануель Чарр (20-0, 11 КО) приєднався до когорти боксерів, які критикують братів Кличків. "Що взагалі роблять ці Клички? Вони боксують тільки проти важкоатлетів, а це справжній сором. Ганьба Володимиру за бій з Мормеком! Слава Богу, я хочу битися тільки з кращими і тому моя перша мета - Віталій. А після перемоги над ним я відберу всі титули і у Володимира. Мене просто нудить від рівня їхніх суперників. Віталій, я готовий до бою", - цитує слова Чарра vringe.com. http://24boxing.com.ua/news/sze-odin...ichkiv988.html |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 03:09. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010