![]() |
Блондинка каже своїй подрузі:
- Уявляєш, у мого хлопця роздвоєння особистості. - Нічого собі, і як же ти з ним живеш? - Ну як, як по черзі! |
Жінка - медик. Чоловік - мент. А діти, що? Медикаменти?
|
Шукаю роботу! Хочу працювати дитиною в дитячому садочку. Зобов’язуюсь: добре їсти, міцно спати в тихий час, іграшки можу приносити свої...
|
Дякую моїй мікрохвильовці, що кожен день дарує мені можливість насолодитися гарячою тарілкою холодного супу.
|
Йдучи до магазину, сказала чоловіку:
- Будеш варити пельмені, кидай по-одному, щоб не злиплися! Коли повернулася, злий чоловік варив шостий пельмень!.. |
Теща вбила зятя куснем вапняного нальоту з чайника. «Накипіло» - пояснила вона.
|
Вчора вночі побачила падаючу зірку. Загадала бажання - нехай мені повисять зарплату. Зірка розвернулася і полетіла назад.
|
Людям, які вижили в 90-х після напоїв ZUKO і YUPI, масла RAMA, бульйонних кубиків Galina Blanka, взагалі боятися нічого!
|
Мама запитує Вовочку:
- Скільки завдань було сьогодні на контрольній? - 15! - І скільки ти вирішив неправильно? - Тільки одне. - Молодець! З рештою, значить, упорався? - Ні, решту я вирішити не встиг. |
Увага! Путівки у село!
Гаряча пора! Харчування, проживання, з розваг: випас худоби,заготівля сіна, збір ягід, копання картоплі... |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 04:49. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010