Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Не знаєш, де написати? Пишем тут. (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=81)
-   -   Не знаєш, де написати? Пишем тут. (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=1713)

slavon 21.06.2013 05:35

GrayWolf, Те ж мені проблему знайшов... :D
На НВ 13Е того добра вагон і маленька вагонетка... Підключаєш "цьоцю Шуру" на пакет Полсат Цифровий (в награ 3), якщо буде замало то і NC+ (в сека 3). Для цього бажано мати вдома нормальний нет + дуже бажано мати лінуксовий ХД ресівер, як мінімум GI S8120. Тема з вибору таких ресіверів є у нас на форумі...
Цитата:

Які потрібно тюнера - DVB-T чи DVB-T2? Які моделі підійдуть? Чи треба на ними "чаклувати"? Чи підійдуть "наші" тюнера?
У поляків звичайне DVB-T, якщо є нормальний сучасний LCD/LED TV з DVB-T тюнером то можна пробувати приймати на нього при наявності сигналу. Наші DVB-T2 тюнера,особливо Стронги, від Зекобуду не раджу - ну надто вони вже "якісні"... Можна пробувати комбіновані ХД ресівери (DVB-S/S2 + DVB-T). Антену потрібно ставити звичайну чотирьох поверхову "полячку", якщо прийом є але його якість не задовільна то можна пробувати більш крашу антену, наприклад Televes DAT HD 1495
http://www.agsat.com.ua/published/pu...leves-1495.gif

Zhora15 21.06.2013 06:18

Цитата:

Допис від GrayWolf (Допис 86268)
бо вони хочуть мінімум 1, 2-гу

Картка Телевізія на карту ,1 рік дивишся ці канали плюс TVN & TVN7 (Polsat-нема).... Картки мають бути на Львівському Радіобазарі..... ціна помоєму 170грн

GrayWolf 21.06.2013 10:52

slavon, це - супер вихід. Але не на часі. Я ж недавно писав - грошей - катма, на нормальний пристрій не вистачить, а брати будь-що не хочеться. Та й підключати шару заради кількох польських каналів - це, як з гармати по горобцям. У мене решта родини живуть в неті, ТБ практично не дивляться.

Zhora15, не все зрозумів. Зрозумів одне - треба на радіобазар, там є вирішення. :) Дякую!

boris 21.06.2013 11:31

Цитата:

Допис від GrayWolf (Допис 86271)
Я ж недавно писав - грошей - катма, на нормальний пристрій не вистачить, а брати будь-що не хочеться

То для чого тоді запитувати що купити?Якщо в кармані не шелестить,тоlmy:rolleyes:

GrayWolf 21.06.2013 11:43

Цитата:

Допис від boris (Допис 86272)
То для чого тоді запитувати що купити?Якщо в кармані не шелестить,то

А що у Вас простенький DVB-T тюнер (надіюсь, що він вирішить цю проблему) коштує так само, як нормальний сателітарний з LAN-ом і рештою прибабахів (той, що вартує купувати для шари)? Тоді я - в перших рядах ваших покупців. ;)
P.S.: не забудьте бонусом безкоштовно нову тарілку і голову на 3-4 телевізора з усілякими дісіками etc.

boris 21.06.2013 11:46

Нічого не зрозумів,чи це відповідь,чи запитання?
Дешевий Опенбокс S1 із ланом все вирішить.

GrayWolf 21.06.2013 11:53

slavon,
Цитата:

Допис від slavon (Допис 86269)
У поляків звичайне DVB-T, якщо є нормальний сучасний LCD/LED TV з DVB-T тюнером то можна пробувати приймати на нього при наявності сигналу. Наші DVB-T2 тюнера,особливо Стронги, від Зекобуду не раджу - ну надто вони вже "якісні"... Можна пробувати комбіновані ХД ресівери (DVB-S/S2 + DVB-T). Антену потрібно ставити звичайну чотирьох поверхову "полячку", якщо прийом є але його якість не задовільна то можна пробувати більш крашу антену, наприклад Televes DAT HD 1495

У родичів стоять зовнішні "польські" антени з підсилювачами, ті що використовувались для аналогового ТБ. Сигнал був нормальний - інколи 4-5 аналогових каналів ловило. Чи нормально буде купити якийсь DVB-T тюнер (вони ж тепер мають бути не дорогі; а телевізор у родичів - старенький, без тюнера) і без переорієнтації антен, просто "впхавши" по дорозі такий тюнер дивитись польське цифрове ТБ? Я правильно зрозумів, що у поляків звичайне Т, а не Т2, як у нас? І що поляки не кодують хоча-б центральні канали?

slavon 21.06.2013 11:56

boris,
Цитата:

Тоді вже краще GI S Mini взяти - він ХД + "цьоця Шуру" на ньому літає не гірше ніж на Опені С1, ціна питання трохи менше 500 грн.
Цитата:

А що у Вас простенький DVB-T тюнер (надіюсь, що він вирішить цю проблему) коштує так само, як нормальний сателітарний з LAN-ом і рештою прибабахів (той, що вартує купувати для шари)? Тоді я - в перших рядах ваших покупців. ;)
Цікавий Ви чоловік прошу пана... Ви як та кубіта , яка хоче одночасно "рибку зісти і на х*й сісти"...:D :D :D

boris 21.06.2013 11:58

Цитата:

Допис від slavon (Допис 86276)
boris, Тоді вже краще GI S Mini взяти - він ХД + "цьоця Шуру" на ньому літає не гірше ніж на Опені С1, ціна питання трохи менше 500 грн.

Цілком справедливо! Але грошей-катма!:cool:

GrayWolf 21.06.2013 12:03

Цитата:

Допис від boris (Допис 86274)
Нічого не зрозумів,чи це відповідь,чи запитання?

Там у мене в кінці речення знак питання, як і у Вас. То що це - запитання, чи відповідь? :)
Це єврейський варіант по українськи - відповідь запитанням на запитання. Ще раз пояснюю - грошей нема, дивитись хочуть. Якщо Ви в такому випадку сидите і плачете, то це Ваш вихід з положення. Я віддаю перевагу діїї - пробую вирішити проблему виходячи з існуючих на данний момент умов.

Цитата:

Допис від boris (Допис 86274)

Це питання недавно обговорювалось саме зі Славоном. Прийшли до висновку, що гі.но купляти не доцільно. А на добрий у бюджеті кошти не закладені. Крім того ще потрібно, як я вже згадував, трохи "обвісу" + ще одна регулярна місячна платня, нехай навіть 3-5 у.о. Мені це не потрібно, бо крім батьків ніхто взагалі ТБ не дивиться. Питання (підкреслюю) - нащо мені шара при таких розкладах?

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 21:13.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010