![]() |
GrayWolf, Те ж мені проблему знайшов... :D
На НВ 13Е того добра вагон і маленька вагонетка... Підключаєш "цьоцю Шуру" на пакет Полсат Цифровий (в награ 3), якщо буде замало то і NC+ (в сека 3). Для цього бажано мати вдома нормальний нет + дуже бажано мати лінуксовий ХД ресівер, як мінімум GI S8120. Тема з вибору таких ресіверів є у нас на форумі... Цитата:
http://www.agsat.com.ua/published/pu...leves-1495.gif |
Цитата:
|
slavon, це - супер вихід. Але не на часі. Я ж недавно писав - грошей - катма, на нормальний пристрій не вистачить, а брати будь-що не хочеться. Та й підключати шару заради кількох польських каналів - це, як з гармати по горобцям. У мене решта родини живуть в неті, ТБ практично не дивляться.
Zhora15, не все зрозумів. Зрозумів одне - треба на радіобазар, там є вирішення. :) Дякую! |
Цитата:
|
Цитата:
P.S.: не забудьте бонусом безкоштовно нову тарілку і голову на 3-4 телевізора з усілякими дісіками etc. |
Нічого не зрозумів,чи це відповідь,чи запитання?
Дешевий Опенбокс S1 із ланом все вирішить. |
slavon,
Цитата:
|
boris,
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Це єврейський варіант по українськи - відповідь запитанням на запитання. Ще раз пояснюю - грошей нема, дивитись хочуть. Якщо Ви в такому випадку сидите і плачете, то це Ваш вихід з положення. Я віддаю перевагу діїї - пробую вирішити проблему виходячи з існуючих на данний момент умов. Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 21:13. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010