![]() |
Хлопці! Не сваріться, помилок в таких не популярних ключах на всіх форумах відразу хватає... Хто це все має перевіряти!!!???
|
Майже весна ,чуть-чуть мішає 1 метр снігу
|
http://i.piccy.info/i5/44/27/902744/...a_p_pI_240.jpg
Новорічні анекдоти... Бабуся питає внучку: - Що б ти хотіла одержати в подарунок від Діда Морозу? - Протизаплідні таблетки, - відповідає дівчинка. - Галочка, навіщо тобі ця гидота?! - в жаху вигукує бабуся. - Бабуся, ну ти подумай: у мене вже чотири ляльки, куди мені ще п'яту? Йде якось мужик по вулиці, бачить, в калюжі жінка сидить. - - Чого ж ви в калюжі сидите? - А може я Снігуронька, а може я розтанула! Дід Мороз, а правда, що Снігуронька заміж збирається? - Ні, неправда. Не можна їй заміж. - А чому? - Вона від тертя розтанути може. Вранці першого січня з дитячої лунає крик: - Мама, ти ж обіцяла, що Дід Мороз мені настільний футбол подарує! А під ялинкою нічого немає! - Та не кричи ти так! Я через тебе гол пропустила. У вірменського радіо питають: - Як відрізнити Сніговика від Сніжної баби? - Дуже просто, треба подивитися, куди дітвора морквину увіткнула. - Приходьте до нас з дружиною на Новий рік. - Ми не зможемо. - О, це дуже люб'язно з вашої сторони. Зустрічаються два приятелі через декілька днів після нового року. - Ну, як зустрів Новий рік? - Не знаю, ще не розказували... |
|
http://i.piccy.info/i5/48/29/902948/...doshch_240.jpg
У Новорічну ніч на Землю проллється зоряний дощ... Перше в 2011 році небесне "шоу" розпочнеться в новорічну ніч. Приблизно опівночі на Землю проллється зоряний дощ - почнеться дія метеорного потоку Квадрантіди. Спостерігати зорепад можна буде до 5 січня. Протягом цього часу можна буде побачити більше 120 - 150 яскравих падаючих зірок на годину. Метеорний потік повинен бути видний добре, оскільки Місяця в цей період практично не буде. Очікувані ж великі сплески метеорних потоків Драконіди (максимум 10 жовтня) і Леоніди (максимум 18 листопада) спостерігати не вдасться - вони пройдуть дуже близько до повного місяця. А 4 січня відбудеться перша в 2011 році сонячне затемнення, спостерігати за яким зможуть і жителі Україні. Ще одне затемнення відбудеться 2 червня. А наступні, 1 липня і 25 листопада, буде видно тільки в Південній півкулі Землі. У 2011 році на небі буде видно всі планети. Особливо добре Меркурій буде спостерігатися ввечері в кінці березня, а вранці - у вересні та грудні. Що стосується Венери, то вона буде блищати на небі в ранкові години весь січень. Потім Венера піде і з'явиться тільки в грудні ввечері. Марс буде видно з липня і до кінця року, в цей період він увійде в сузір'я Львів. Юпітер буде видно вечорами аж до березня, яскравіше його на небі не буде. Потім він з'явиться на небосхилі в період з серпня по грудень. У цьому році Сатурн було погано видно, його кільця трохи блищали. У 2011-му Сатурн вигідно повернеться і покаже свої кільця, які можна буде розгледіти навіть у бінокль. Сатурн буде видно всю зиму і весну, а вечорами - тільки до кінця липня. |
Ф.А.К по емуляторам
Пропоную в цій темі писати про усі нові емулятори на dreambox
|
У темі 1 долучень
всі дійсні ключі на 1,01,2011
|
|
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:45. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010