Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Не знаєш, де написати? Пишем тут. (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=81)
-   -   Не знаєш, де написати? Пишем тут. (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=1713)

boris 21.06.2013 12:12

Так,хлопче,ти сам не знаєш чого хочеш.У всіх твоїх дописах нічого конкретного.
То тоді у мене запитання!Що і як транслюють на даний час поляки?Ви хочете приймати з ефіру чи із супутника?Якщо із ефіру,то запитайте поляків чим вони приймають,а якщо зі супутнико,то самий простий ресивер SD на 13*,там є відкриті польські канали.Тепер зрозуміли мене?

slavon 21.06.2013 12:14

Цитата:

Ще раз пояснюю - грошей нема, дивитись хочуть.
Хочуть дивитися хай збирають гроші !!! Нормальний рес коштує нормальні гроші... Більше тут, як на мене, обговорювати немає що...

GrayWolf 21.06.2013 12:19

boris,
Цитата:

Допис від boris (Допис 86279)
Так,хлопче,ти сам не знаєш чого хочеш.

- от потішив, так потішив. :D

Цитата:

У всіх твоїх дописах нічого конкретного.

Цитата:

Ви хочете приймати з ефіру чи із супутника?

Цитата:

Допис від GrayWolf (Допис 86268)
Суть її в тому, що тесть з тещею жити не можуть без польского єфірного ТБ.

- цитата №1 з мого першого посту.

Цитата:

Якщо із ефіру,то запитайте поляків чим вони приймають

Цитата:

Допис від GrayWolf (Допис 86268)
Я розумію, що даний форум - це не зовсім по темі. Але не знайшов нічого, більш адекватного. Тому прошу - підскажіть, хто що знає, якщо ні - то хоч направте в потрібному напрямку. Наперід вдячний.

- цитата №2 з мого першого посту.

"Тщательнее нужно, тщательнее" ©, як кажуть наші північно-східні сусіди, або, перефразовуючи класика, - уважніше читайте запитання. Без образ. :)

GrayWolf 21.06.2013 12:22

slavon, крайнє прохання, якщо не тяжко, дайте, будь-ласка, відповідь на ось цей мій пост : http://sat-prof.com.ua/showpost.php?...postcount=1018

slavon 21.06.2013 12:32

GrayWolf,Значиться так у поляків звичайне, не кодоване DVB-Т (ось тільки не знаю чи транспортний потік в mpeg2 чи 4. У Львові і області приймаэться в деяких місцях, де напрям на передавачі нічого не закриває
Цитата:

В рясне-2 на звичайну сітку без підсилювача показує 21 канал, на трьох каналах 29,48,61
самий сильніший сигнал на 48, самий слабший сигнал на 29(деколи взагалі нема сигналу)
Цитата:

Вчора знайомий з районного Миколаєва налаштовував DVB-T2 і випадково просканував пакет польських телеканалів Polsat, TVN, TVN7, TV4, TV Puls, TV6, Polsat Sport News... Судячи з карти сигнал приймається з Перемишля.

Цікавить інформація від наших форумчан що саме приймається, на яких частотах, сила сигналу?
Взято тут

Цитата:

У родичів стоять зовнішні "польські" антени з підсилювачами, ті що використовувались для аналогового ТБ. Сигнал був нормальний - інколи 4-5 аналогових каналів ловило. Чи нормально буде купити якийсь DVB-T тюнер (вони ж тепер мають бути не дорогі; а телевізор у родичів - старенький, без тюнера) і без переорієнтації антен, просто "впхавши" по дорозі такий тюнер дивитись польське цифрове ТБ? Я правильно зрозумів, що у поляків звичайне Т, а не Т2, як у нас? І що поляки не кодують хоча-б центральні канали?
Твк я Вам це вже пів дня пояснюю.. Прийом буде... З гарантією прийому справа гірша:
1. це далекий і наддалекий прийом
2. немає ніякої грантії що наші 3,14дераси і гандураси не вліплять на сусідньому каналі якийсь 100-200Вт Т2 передавач і як наслідок прийом польських каналів стане неможливим...

boris 21.06.2013 12:35

Цитата:

Допис від slavon (Допис 86284)
І що поляки не кодують хоча-б центральні канали?

Це потрібно у поляків питати а не тут.

Цитата:

Твк я Вам це вже пів дня пояснюю.

А людина права!Пів дня.

GrayWolf 21.06.2013 12:51

slavon,
Цитата:

Значиться так у поляків звичайне, не кодоване DVB-Т

- це чудово, дякую за конкретику.

Цитата:

Взято тут

- спасибі, я там все перечитав, але там не було нічого конкретного.

Цитата:

Твк я Вам це вже пів дня пояснюю..

- всього лишень 2-й пост. ;) Вибачте, якщо це було так тяжко. :)

Цитата:

З гарантією прийому справа гірша

- якби це Ви передавали :) , та ще й за гроші ... А так, якої гарантіїї я можу від Вас вимагати. Дякую за підказку, потрібно буде десь позичити і спробувати. Якщо піде, то купити.

Велике дякую за конкретні відповіді. Я думаю, багатьох "звичайних" людей (не спеціалістів) вони також цікавлять. Мені, як завжди, це допомогло розібратись в ситуації.

boris,
Цитата:

Допис від boris (Допис 86285)
Це потрібно у поляків питати а не тут.

Борисе, це, якщо живеш в Умані, то потрібно поляків питати. А у нас, у Львові, половина місцевих - поляки, а друга половина мають родичів, знайомих, чи через день самі їздять в Польщу. :)

slavon 21.06.2013 13:01

Цитата:

А у нас, у Львові,
Де Ти приблизно живеш у Львові ??? Напрям на кордон (з піденого-заходу до північного-заходу) відкритий ???

boris 21.06.2013 13:06

Цитата:

Допис від GrayWolf (Допис 86286)
Борисе, це, якщо живеш в Умані, то потрібно поляків питати

У нас в Умані 32% населення поляки.Є величезний діючий костел.Я налагоджував багатьом полякам Умані на супутник 13*,щоб приймали польською мовою і ніхто не переймався як,чим і на що приймати польські канали.

GrayWolf 21.06.2013 13:09

slavon, В Рудно, в одній з найвищих точок. Поруч нічого високого немає, горизонт в усі боки відкритий, антени стоять на висоті ~ 15 метрів над землею. Є лишень санаторій від залізниці, в якому понатикано тарілок в усі боки, і який, по-моєму, випромінює більше, ніж приймає. Але він десь за півкілометра.

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:06.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010