![]() |
GrayWolf,
Так що не можна по людськи посилання дати,дякую,але я вже сам допер))))) Цитата:
|
Zhora15,
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
GrayWolf, Якщо ти при грошах,то можеш зробити тещі "Подарунок" |
Zhora15,
Цитата:
|
GrayWolf,
Так в чому проблема? Ти зразу подібне пропонували.... А нарахунок шари,я скажу так на демпінгових серверах ну дуже не стабільно поляки працюють,тай на прямих теж не вищий клас плюс 40грн в місяць,теща явно по голові не погладить ,хіба відпрацюєш)))) Цитата:
Все вас мля не влаштовує,хочете і рибку і нах..... |
Zhora15, читай уважніше, писав же, грошей мало, потрібно вирішити найдешевшим способом. А ти щось собі придумав, сам собі порадив, а адресуєш це мені. Ще й ображаєшся, що я неправильно реагую. А вирази "та ну тебе" і "пішов ти" - це дві різних речі. Перший означає дружнє "ти не правий, читай перший пост" а другий хочется сказати після останнього твого поста. Вибачай.
|
GrayWolf,
Самий дешевий ,то каскад за 1,5$ в місяць і сам ти "та ну тебе"http://smiles.kolobok.us/icq/biggrin.gif Неоражайся,але зараз такий час ,хочеш дивитися-плати!!! І пора до цього привикати!!!! |
Чогось не можу знайты шару на Экстру з похвилинною оплатою. Хто знає, поділіться?
|
anatolii2727, друже , по моєму, ти оборзів конкретно - шара на Екстру коштує аж 1 бакс на місяць, а Ти ще хочеш з похвилинною... :D
|
Для особливо "жадібних" клієнтів існують сервери, де можна ставити ТВ паузу на шаринг, якщо телевізор вимкнений...
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 03:59. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010