![]() |
|
|
|
|
Анекдот в тему дня
Цитата:
|
Карпати.
Ранок. З намету вилазить турист і починає робити зарядку. Прийняв опор лежачи і віджимається... А тут йде гуцул. Побачив туриста і каже: - чув, жи корову вкрали, чув, же конє вкрали, але щоб бабу з під- хлопа - вперше. Чоловік вночі намагається прилаштуватися до дружини. Вона повертається і каже: - Вибач любий, мені вранці на прийом до гінеколога, я хотіла б залишитися свіжою. Ображений чоловік відвертається і намагається заснути. Через деякий час він знову обертається до дружини і з надією шепоче їй на вушко: - А до стоматолога ти ж завтра не йдеш? |
|
http://i.piccy.info/i9/9f5dd46dc38ca...64/default.jpghttp://i.piccy.info/a3/2013-12-10-12...33x138-r/i.gif
То лише на Закарпатті люди коби відпочити від компютера сідают дивитися телевізор. І нащо конфети заворочуют у такую шелестящу обгортку? На всю квартиру чути, як я худаю... Без легень можна прожити хвилину, без печінки - добу, а без мозку люди живуть все життя. Операція. Хірург — асистенту: — Скальпель. Тампон. Зажим. Тампон. Зажим. Тампон. Спирт. Усім спирт — пом’янемо… У німецькому магазині пропала іграшка. Почалися ревізії, перевірки ... В Україні пропало 100 гектарів елітного лісу. У пояснювальній стояло всього одне слово: «Бобри!». Ідеш, значить, по лісу, а тут триповерхова елітна гребля, і поруч шестисотий бобровоз. - Бабко, се не ваш рубиль? - Тать мій, а шо? - Та нич, лем він дуже на мій похожий... Iдуть двi блондiнки улицьов. Туй энна другiв кае: - Позерай лем, дохлий голуб! Друга позирать на небо: - Де? Я хочу що б у моєму житті настала чорна смуга ... чорне море, чорна ікра, чорний Бентлі. Що роблять люди коли їм відключили світло? - Правильно, біжать до вікна подивитися яким ще будинкам електрику вирубили. Мама брехала маленькому Андрійку що дітей находять в капусті, і він якось з острахом почав дивитись на тушену капусту з мясом... Старі тітоньки регулярно діставали свого племінника із приводу одруження. На кожному весіллі, де вони бували разом, вони тикали його під ребро і сміючись говорили: - Ти наступний!. Все це припинилося коли племінник став робити те ж саме з ними ... під час чиїх-небудь похорон. Альпініст впав у пропасть. Його цімбори гойкавуть: – Вася ти живий?! – АЙ. – Руки цілі? – Цілі. – Ноги цілі? – Цілі. – Так піднімайся. – Ни годинім. – Чому? – Я щи лечу. Чоловік в сараї варить самогон, пішов за водою в дім, вернувся, а в сараї міліція: - Самогон гониш? Пиши пояснюючу! - А що писати? - Пиши як є. Написав. Ті читають: "Виходжу на двір, дивлюсь димок із сарая йде. Думаю пожар. Беру два відра з водою та іду тушити. Приходжу, а там два м"нта самогон варять." |
У темі 1 долучень
Thaicom 78.East
Media Boom 3585 V 30000 Mpeg2/Biss |
|
Сьогодні вночі влада пробувала розігнати Майдан в Києві. Їм це не вдалося.
Зараз на майдан прибувають все більше киян... https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...19119133_o.jpg Але потрібна підтримка з усієї України. Цілу ніч автомобілісти зі Львова об'їзджають спальні райони Львова і будять Львів. Усі на Київ !!! Усі на майдан !!! |
|
У темі 1 долучень
Eutelsat 9A @ 9 East
FIGHT SPORTS NETWORK 11881 V 27500 2/3 DVB-S2/8PSK MPEG-4 SID: 0x0004 |
|
На столичний номер - 102
вкотре подзвонив невідомий і сказав : "В мітрі бімба!" |
З НОВИМ РОКОМ ТЕБЕ!!!
З Новим роком тебе, окуповане місто! Мій потупленоокий знеславлений Київ. Мов пекуче тавро на чолі твоїм чистім незліченні бігморди сучасних батиїв. Наче ляпас тобі – ці вгодовані ряхи, в поросячих очицях – лякливе зухвалля. Та під золотоверхим святим твоїм дахом зріє мрія – побачить ті харі на палях. Вони просто не знають: кияни – онуки тих, хто, спину гнучи, на коліна не падав. Хто ногами вперед викидав довгоруких, заривав, як скотину, у полі внє града. Вони просто не чують, як гупа лічильник. Як зловісно карбується кожна хвилина. Як готується місце під скотомогильник… З НОВИМ РОКОМ ТЕБЕ, УКРАЇНСЬКА РОДИНО! Лісовська. |
|
|
Ви велетні нескореного духу!
У кождого в руках тяжкий залізний молот, І голос сильний нам згори, як грім, гримить: «Лупайте сю скалу! Нехай ні жар, ні холод Не спинить вас! Зносіть і труд, і спрагу, й голод. Бо вам призначено скалу сесю розбить». Іван франко – «Каменярі» ----------------------------------------------------------------- Ви велетні нескореного духу, Наслідники не зборених бійців, Підняли слово- залізний молот руху, І б’єте ту скалу, щоб люд міцнів! У холоді, вас гріє жар надії, Нове життя- вас поїть джерелО, Ви знищите ворожії затії. Скала впаде! То ж піднімай чоло! І не злякають вас новітнії злодії, Що у шоломах б’ють ,сховавши лик. Хочуть спинити ваші чесні дії, Бо кожний з вас –країни будівник! Вони підтримують бандитську владу, Яка спустошила твій рідний край, Ви прокладаєте дорогу зорепаду, Ви дійдете! То ж, Боже, помагай!! |
Виганяє жінка з хати чоловіка, і каже:
-Іди звідси подалі, щоб очі мої тебе не бачили! -Ну жіночко, ну будь ласка, ну можна я через тиждень зайду, ти мені хоч сорочку випереш? -Ні! Ти, що з глузду з'їхав? Кажу ж, іди звідси, щоб очі мої тебе не бачили! -Ну... а можна через місяць, я хоч борщу твого поїсти зайду? -Ти, що - не розумієш?! Кажу ж йди, щоб очі мої тебе не бачили!!! -Ну.......а якщо я за весь час нікого не знайду... можна до тебе зайти сексом позайматися??? -Ну....тільки ззаду, тільки ззаду... ЩОБ ОЧІ МОЇ ТЕБЕ НЕ БАЧИЛИ!!! |
Неділя. Приходить кум до кума в гості, стукає в двері... Господар гукає:
- Хто там? - Та то я куме, відчиняй! - А хіба ти, куме, не знаєш, що в німців, наприклад, у гості без запрошення не ходять? - Та йоп твою мать, куме, що ж мені блять з цим шматком свіжого сала, з цим шматком свіжокопченого свинячого м*яса і двома літрами свіжовигнаного самогону до хати назад пиздувати?! - Та то я ж і не німець, куме! Неділя. Приходить кум до кума в гості, стукає в двері... Господар гукає: - Хто там? - Та то я куме, відчиняй! - А хіба ти, куме, не знаєш, що в німців, наприклад, у гості без запрошення не ходять? - Та йоп твою мать, куме, що ж мені блять з цим шматком свіжого сала, з цим шматком свіжокопченого свинячого м*яса і двома літрами свіжовигнаного самогону до хати назад пиздувати?! - Та то я ж і не німець, куме! |
|
|
|
Ми разом - до кінця!
Ці мільйони сердець - одне серце твоє Україно! Встав потужний борець, розбудив в нас бажання єдині ! Знов із недрів землі встала пам’ять всіх душ непокори, І здригнулась земля! Наша молодь підняла прапори! Ні, не Крути й не бій, що колись лютував на Лисоні, Це піднявся народ ! Годі плакать! Він став в обороні Свого гордого «Я», бо не хоче вже гнути коліна. Ми разОм –до кінця! Стане вільна єдина родина! І сповняться слова, що колись заповів нам Шевченко. Ти у новій сім’ї будеш жити – вкраїнець, вкраїнко! Хоч ламали тебе і у війнах минали століття, Ти ідеш до мети - Богом дане твоє МНОГОЛІТТЯ! |
|
|
У темі 1 долучень
Ключі на перегляд-15.12.2013р.:o
|
|
|
|
|
|
|
Дід мороз снігурочку ,
обдурив як дурочку! Положив на лавочку і поставив палочку. Раком, боком з Новим Роком!! |
|
|
У темі 1 долучень
Ямал 402 (55°Е)
12522 V 27500 BB1 test card SID: 0005 |
|
У темі 1 долучень
БІСС-Ligue 1highlight -Eutelsat 10°E 11304 V 30000 SID: 0001 VM7 GVs
THOR 1°W 11305 V 30000 romania football BTS vs ME RMAD_B VS COR -Eutelsat 10°E 11222 H 30000 4.2.2 Birmingham City - Nottingham Forest -Eutelsat 7 °E 11163 V 7120 SID:7531 Saint Etienne-Nantes -Eutelsat 10°E 11304 V 30000 7GVs1 SID:0001 Guangzhou Evergrande -Atletico Mineiro -& Bayern Munich-Raja Club Athletic -Eutelsat 7°E 11181 V 7070 SID: 0001 Saint Etienne-Nantes -Intelsat 24.5°W 11523 + 11504 H 14400 SID:0001 Livorno V Udinese -Eutelsat 10°E 11304 V 30000 NBA -Eutelsat 10°E 11304 V 3000 SID: 0004 ID 7GVs4:( |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 04:15. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010