![]() |
Цитата:
|
Всім привіт! Скажіть будьласка а ХАСТЛЕР ДОРСЕЛ переходить на другу частоту і кидають и HD. Читав таке на іншому форумі!:cool:
|
Korpahec Так цитату з того форуму треба було виложити , бо екстрасенсів на форумі немає, їх поява найближчий час на форумі не педбачається, а того добра на кшталт
Цитата:
|
Korpahec,
А біжучу стрічку на каналі Хастлер не бачив?????? Так переходять,в DVB-S2 |
Привіт всім! Один мій приятель стверджує що радіоканал "радіо Динамо" є на супутнику, я відповів що такого не чув і зайшовши на їх оф. сайт теж такої інформації не знайшов, лише те що можна слухати в онлайні. Чи дійсно він десь є на супутнику?
|
Цитата:
|
Вчора стався у мене доволі цікавий випадок. Знайомий попросив подивитися його тарілки бо каже є проблеми "немеє сигналу". Ситуація в нього така, в нього два телевізори і три тарілки, для дружини і для його. Дружина дивиться 75е+ звичайного гориновича але на 5е стоїть твін, один виход на її дайсик, другий на його. Він дивиться 36е+ 5е(від твіна). Тарілки на відстані 130-150см одна від одної. Проблема така, дружина його дивитьса 5е в нього теж працюе 36е, 5е, але достатньо дружині увімкнути 4е,13е або взагалі вимкнути тв з мережі в нього одразу ж пропадає сигнал на 5е і то зявиться то пропаде на 36е. Думка в мене така, придеться замінить йому твіна в першу чергу ну і напевно на 36е кругового конвектора, адже він в нього ще й конфліктує з трансом 10759/Н/30000 Амос (він вмикає 36е- в дружини пропадає сигнал на ICTV, STB... Трохи вчора "погрався" з дайсиками і їх портами- результату не дало.
|
Нема там нічого цікавого... Судячи з усього непрофесійна робота та дешеві комплектуючі ...
36Е однозначно виносити подалі від горинича. Як мінімум на горинич ставити нормальні фірмові квадро конвертори... |
Доброго вечора. Таке питання. Хочу купити джитаг. Так як час від часу прошиваю ресівери (поки проблем не було і краще щоб і далі не було), краще мати цю річ. Бачив тут продають. Хотів запитати: один джитаг (одна і та сама сжема) підходить до всіх ресіверав (наприклад глобо 4100С, 3000-6100 і.тд, Аріоноподібних, Опенбокс Х800, х810 іт.п.), чи для кожного своя схема? І де купити, повторюся бачив тут продавали, де не знайшов. І який краще. І я так розумію, що з перехідника USB на LPT порт діла не буде, треба на комп з рідним ЛПТ, правильно?
|
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:03. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010