![]() |
Говорить якось Азаров Януковичу:
- Ти, Вітьок, зовсім ботанік став, не відпочиваєш зовсім. Йдемо краще відтянемося! В бар зайдемо, вип’ємо. Ну там дівчат знімемо, потра***мось. -Що, прямо при дівчатах? |
1: Привіт, як справи?
2: + 1: В універ підеш сьогодні? 2: - 1: Тебе ж відрахують! 2: = 1: Блін, ти з калькулятора в асьці сидиш, чи що??? |
Йде коза з дому і каже козенятам:
- Двері нікому не відкривайте, пароль буде: “Я коза соси сосок”. І пішла. А вовк все це підслухав,підходить до дверей,стукає і говорить: - Я коза соси сосок. А козенята йому у відповідь: - Соси х.., у нас глазок! |
Літо, спека, переповнена маршрутка. Дві жінки сваряться.
Перша: Відкрийте те вікно,бо сі вдушу! Друга: Закрийте,бо мене протягне! І так весь час: Відкрий, закрий… Дядько не витримав: Давайте спочатку закриємо, най та сі вдуше, а потім відкриєм – най ту протягне, і вона здохне!!! |
Українець та росіянин їдуть в поїзді.Українець дістає сало,починає нарізати,під самогоночку починає їсти.Росіянин дивиться голодними очима і просить:
-Может угостишь?… -Нема питань,але випий спочатку літр води. Росіянин випив.Українець каже: -Ну як,хочеш ще сала? -Уже нет… -Ну ось бачиш,то ти пити хотів!!! |
На узлiссi їжачок пiдходить до мишки та вручає їй букет квiтiв.
Мишка (примружившись): - Хм, це менi? Їжачок: - Тобi! Мишка: - Мля… щось я не збагну, в чiм тут пiдйобка. Їжачок (обурено): - Блiн, та подивись навколо! В повiтрi пахне весною, сонечко сяє, снiг тане, струмочки дзюрчать… Душу переповнює радiсть, i хочу подiлитися своїми почуттями з тобою в такий спосiб! Мишка (беручи букет): - Оно конєшно дякую…Але, про всяк випадок… iди ти на х*й!.. |
Надпис на дверях в туалеті, подивись наліво, зліва написано, подивись на право, справа написано подивись назад, ззаду написано: сів срати, хулі вертишся?!
|
— Дівчино, у вас сало є?
— Ні. — А я намацав! |
Блондинки грають в гру Що? Де? Коли?
Задається питання: - Яка частина чоловічого тіла збільшується в 6 разів? Йде обговорення. Варіанти: - Ніколи б не подумала… - Мені здавалося, що набагато менше! - Ні, ну чого… Коли я знімаю трусики то може бути. - А якщо я стану на коліна, то взагалі в 7 разів!!! Ведучий: – Отже, ваша відповідь? Блондинки: – Це зіниці! |
Згідно даних мобільних операторів, серед вітальних новорічних СМС з великим відривом лідирує наступна: “Дякую! А хто це?”.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:47. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010