![]() |
Та не так часто вони пригаджуються як здається!
Маю всіх типів та більше року нічого не піднімав! Не убєш нічого якщо голова на плечох! |
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Іван86 після того як я вбив пару тюнерів, я захопився ЖТАгами. Дістав плату з ЛПТ портом, накупив ЖТАгів у Varo по 100гр за шт, але з часом відказався від цієї затії. ЖТАги подарував, а ЛПТ плата ще є .На даний час, я не вбив ще ніодного тюнера і вам того бажаю, якщо з розумом ставитися до цього питання. На рахунок виключення світла, купіть собі нормальний УПС і не буде страха що вбєте тюнер..PS:Забув, ще треба спеціальний шнур...60-80гр в ціні.
|
D-Misha, Все правельно Ви пишете...
Я за 7 років вбив 2 тюнера які прошивав ообисто: один, років зо 3 назад, Опен Ф300 - залив "підправлену прошивку від Х800" (вже не пам'ятаю для чого було треба), виявилася від Х820. другий, десь на початку 2013, Жлобо 4100С - тихо помер під час прошивки, J-Tag не поміг, помогла заміна мамки... Хоча інколи приносять тюнера після "майстрів" - піднімаю J-Tagом |
Цитата:
|
Іван86,
Цитата:
|
Цитата:
|
Доброго дня. Підкажіть де на форумі можна почитати про 36 градус для Globo 4100C.Два часа шукаю неможу знайти. Колись читав , що можна дивитися до 50 каналів.:confused:
|
Vasja1805, Судячи з усього мова йде про пакет 3К на ЕМУ (4 DVB-S TP na EMU)
Cофт шукай у відповідній темі... |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:25. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010