![]() |
Зірвалася установка тарілки))) Прийшов по виклику на установку і застав подібну картинку... Оце так прикол!
http://i.piccy.info/i9/cfc2c0f038221...478/images.jpghttp://i.piccy.info/a3/2014-11-29-10...116x97-r/i.gif |
Я завжди намагався працювати на імідж!
Лагодив клієнтам добре і надійно! Років 15 так! І шо в підсумку ??? Вони суки шукають де дешевше! І приходять зі словами-ви мені рік тому лагодили, а тепер він не працює! Чому я маю платити!? З людьми по доброму а в їхній свідомості ти навічно записаний лохом.Навічно !!! |
Знайома ситуація .Стараюсь піля ремонту на телевізорі наклеювати дату ремонту .Були випадки що приносили на ремонт і казали місяць тому його ремонтував а пройшдо 5 років.
|
В україні іхідж ніщо,на наших слугах клейма нема де ставити, халява то улюблений наш термін. Люди поважають лише тих кого бояться,а ще є необьясниме поклоніння багатому сусіду. Плюйте їм в морду,і кажіть я вам показав зо все працювало які до мене питання,для мене дивно як можна давати гарантію на ремонт хламу. Всеодно вони будуть шукати де дишевне. До мене в селі підійшов пацан і каже проший телефон, я так ляпнув 80 грн,він а вот ти сусіду вінду безкоштовно переставив,я кажу значить так треба було і йди лєсом і не біси мене.
|
У темі 2 долучень
Прийшов сьогодні по виклику, запевняли що все є, тільки встановити.
|
Цитата:
|
У мене був такий випадок приїхавши на установку антени подзвонивши в двері вийшов харашо піддатий мужик на ногах стояв та коє как говорив домовились що я з інструментом вилізу на горище 5ті етажки та скину йому пере носку.
Я виліз скинув переноску, а мужик пропав,в квартиру стукав ногами,в вікна ,телефон поза зоною,він, мабуть зайшов в квартиру та заснув. На другий день заходить цей самий мужик вже тверезий з претензією чого я не приїхав (итог+300грн до установки,и поїхали зразу на установку) |
Цитата:
|
Цитата:
- Ну шо? Поставили? - Так. Там одну, там іншу... - Добре. Я потім сам переставлю. Итог той басни таков: через день знов поїхав настроїти обидві. І було не раз, аж поки він не перестав пити. |
Випадок при всановлені: Існує думка,що старші люди в нас сильно політизовані і для них крім новин і політичних баталій нічого не потрібно. Отож і ні. Одного разу встановив антену дядькові котрому років під70! ,пояснюю,як користуватися тюнером, а він: -аде тут ті дівки? ,включаю йому *PG*, дядько скоренько дістає гроші розраховується і з фразою:-розберуся мало не випихає мене з хати. Отож кожному своє,а нам дай Боже здоров"я і різних клієнтів щоб всім догодили.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:52. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010