Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Не знаєш, де написати? Пишем тут. (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=81)
-   -   Не знаєш, де написати? Пишем тут. (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=1713)

Zhora15 09.12.2012 13:48

Цитата:

Допис від AvB (Допис 77407)
Хто знає нову частоту каналу Eurosport 2. І на якому він тепер супутнику?

Халява закінчилась,а платних море но Хотбірді вибирай любийhttp://smiles.kolobok.us/big_standart/biggrin.gif

марянмарян 09.12.2012 15:11

Народ. Допоможіть мені вести з пульта bісс ключі в тюнер strong 4402.Чому на кольорофих кнопках є кодіровки,а bісс немає?

slavon 09.12.2012 15:17

марянмарян, Вам сюди

vitalik87 12.12.2012 10:53

Всім привіт! Я купив новий тюнер ORTON GL8 Скажіть будьласка як вести бісс ключ на ньому? Перед цим мав GLOBO там все інакше.ДЯКУЮ!

Zhora15 12.12.2012 12:12

Цитата:

Допис від vitalik87 (Допис 77581)
кажіть будьласка як вести бісс ключ на ньому

Так само як на Х80

Zhora15 13.12.2012 13:39

В мене таке питання,чи можливо десь взнати ONID каналу,якщо не маєш Енігми2? Дуже треба!!!! Все знайшов На Lyngsat

luckyman 15.12.2012 21:39

скажіть будь-ласка чи може бути відсутній сигнал через льодяний покрив на головках антени так як через льодяну корку перестали показувати 2 тарілки , сигнал лише 15 відсотків , чи може бути інша причина бо в сусідів поки показує...

Porter 15.12.2012 21:43

Так, через лід може бути падіння сигналу. Так, може бути і інша причина. Телепатів тут нема... Починати варто із простого. Маєте гарячу воду? Вона добре ліквідує лід :)

luckyman 16.12.2012 06:14

допоможіть виявити причину відсутності сигналу. є 2 тарілки, одна з одним виходом на тюнер показує а інша на 2 виходи , то показує лише один тюнер. сигнал мигав вже тиждень часу а вчора і взагалі пропав по 3 супутниках ...що це може бути...

slavon 16.12.2012 07:48

luckyman, Більш конкретно описати проблему можете: діаметр тарілки, на які супутники налаштована, тип і марка конверторів, дісіків, кабелю, ресіверів, схема комутації... ??? Бо з того що Ви написали нічого не зрозуміло...

kreshnot 16.12.2012 09:27

luckyman, тюнери місцями поміняй,взнаєш тюнер чи антена барахлить

luckyman 16.12.2012 09:28

діаметр тарілки 90, налаштована на сіріус амос і хотбірд, дісіки євроскай, тюнера Q-sat

luckyman 16.12.2012 09:33

тюнера міняв, нічого не міняється , тюнера в батька показують а в мене ні. чи може бути проблема в дісіку

kreshnot 16.12.2012 09:38

Цитата:

тюнера міняв, нічого не міняється , тюнера в батька показують а в мене ні. чи може бути проблема в дісіку
Може бути проблема як в дісіку так і кабелю.

luckyman 16.12.2012 10:04

а якщо дісік полетів то чи може показувати інший тюнер від тієї самої антени

slavon 16.12.2012 10:17

Цитата:

діаметр тарілки 90, налаштована на сіріус амос і хотбірд, дісіки євроскай
Якщо це Твіни Евроскупердяй то проблема може бути саме в них... Хоча Ви так до кінця не описали проблему ..., тому моя Вам порада кличте свого установщика ...

VADYA777 16.12.2012 10:30

Цитата:

Допис від luckyman (Допис 77743)
допоможіть виявити причину відсутності сигналу. є 2 тарілки, одна з одним виходом на тюнер показує а інша на 2 виходи , то показує лише один тюнер. сигнал мигав вже тиждень часу а вчора і взагалі пропав по 3 супутниках ...що це може бути...

Можливі причини:засипало тарілку снігом,відгнив кабель(від дісіка,від головок,передавило десь кабель),

walik 18.12.2012 11:21

SKYBIRD DFE300(Edision2100-клон)
Забули код,майстер коди перепробував,зайти в меню не вийшло.
Загрузчик є за 2006 рік.
Якщо хто має спис. каналів і ключі виложіть ,дякую!!!

Diablius 19.12.2012 23:46

Пробачте, що пишу тут.
Хочу підключити батькам якесь супутникове ТБ.
є майстер на шарінг - хоче 1300 грн(діскавері і т.д.). без всіх укр каналів. з ними - 1600.

питання: є дешевші варіанти? і чи можна поставити собі просто антену, за що беруть в межах 600 грн, і самому один два канали розблоковувати шукаючи коди в неті. дякую. якщо можна - контакти в приват. треба поставити до Нового Року....

Эмин 20.12.2012 00:18

Цитата:

Допис від Diablius (Допис 77883)
Пробачте, що пишу тут.
є майстер на шарінг - хоче 1300 грн(діскавері і т.д.). без всіх укр каналів. з ними - 1600.

питання: є дешевші варіанти? і чи можна поставити собі просто антену, за що беруть в межах 600 грн, і самому один два канали розблоковувати шукаючи коди в неті. дякую. якщо можна - контакти в приват. треба поставити до Нового Року....

Ну якщо ти хочеш дивитись укр канали і шарінг з нормальним ХД тюнером то за 600 аж ніяк не впрешся,якщо тільки укр канали і російські і пару спорт то 600 грн і звичайний тюнер то без питань,а тобі ще на 36 градус шара потрібна буде і шаровик дивлячись за яку ціну буде давати тобі і підключення я вважаю що за 1600 це цілком норм дивлячись який тюнер)

Sat-eXplorer 20.12.2012 00:57

Підкажіть чи існує на даний час актуальна версія програмного забезпечення від фулан (ALI 3602), яка відкриває Al Jazeera Sports на емуляторі.

Коли починають падати сніжинки, то браузер починає грузити процесор на 40-50%. В чому причина?

slavon 20.12.2012 06:31

Цитата:

Все залежить від комплектуючих який заклав в ціну майстер, в т.ч. ресівера і необхідного заліза для випуску реса в нет (нприклад роутера і ЮСБ модема). Ціну яку виставив майстер не буду обговорювати - як на мене не етично...
Що до ресіверу - по для шари тюнера треба брати не якого не будь найдешевшого, а того який добре працює з шарою. З СД ресіверів зараз, з нових, практично без конкуренції (це не реклама) Openbox S1, з б/у можна шукати щось на ОС Лінукс та Е1, наприклад DreamBox 500S. З ХД ресіверів раджу брати тільки ресівери на ОС Лінукс і дуже бажано з mips проці та Е2 на борту. Мої думки з цього приводу в цій темі , ...
Цитата:

Я розумію що зараз "пакращення життя..." усіх дістало, але є певні об'єктивні речі, які не можна ігнорувати
1. Шара і дешеві варіанти несумісні речі.
2. Я особисто стараюсь дешеві комплекти по можливості не ставити - з ними потім геморою не оберешся...
3. Якщо згодом через 0,5-1 рік планується брати ХД ТВ то вже зараз доцільно брати ХД сат ресівер
4. Англійці кажуть: "Ми не надто багаті що б купляти дешеві речі"

Zhora15 20.12.2012 07:17

Цитата:

Допис від slavon (Допис 77888)
Шара і дешеві варіанти несумісні речі

Ну чому Славко,С1 китаєць +триголовий,досить дешевий варіант...Взагалі то є люди які на Х8хх Х5хх,а є жлоби які на 4100с дивляться))))))

Цитата:

Допис від Sat-eXplorer (Допис 77886)
яка відкриває Al Jazeera Sports на емуляторі.

Там ключі живуть зовсім мало,так що халява не пройде!!!

slavon 20.12.2012 08:35

Цитата:

Ну чому Славко,С1 китаєць +триголовий,досить дешевий варіант...
Клони С1 брати не раджу - 1. не відомо які коплектуючі туди напхали, 2. Ви будете практично без софтової підтримки, 3. Дасть клієнт якомусь "майстру", не Вам його на прошивку - спрацює СС бомба, винним зроблять Вас...
Цитата:

Взагалі то є люди які на Х8хх Х5хх,а є жлоби які на 4100с дивляться))))))
Так бувають звичайно "унікуми", жлоби останні - телевізор ХД ЛЕД 40", а до нього по тюльпану підключений Жлобо 4100С... :D :D :D, але це не означає що це правельно і що завжди потрібно саме так робити...

Diablius 20.12.2012 11:05

Дякую всім, за вичерпні відповіді.

Напевно буду ставити оту просту антену на канали, що є у вільному доступі.
Знайшов людину за 650 + кабель.

Маєте дешевше, кидайте контакти) дякую

slavon 20.12.2012 11:29

Diablius,Як на мене Ви так нічого не зрозуміли ... Дешевше не завжди краще...

walik 20.12.2012 11:33

Цитата:

Допис від Diablius (Допис 77908)
Дякую всім, за вичерпні відповіді.

Напевно буду ставити оту просту антену на канали, що є у вільному доступі.
Знайшов людину за 650 + кабель.

Маєте дешевше, кидайте контакти) дякую

Куди вже дешевше! Став не думаючи.Років 2 назад коли (беки)були по 5 грн. ставили і за 600 , і ну сільки тобі ще за кабель нарахують?

slavon 20.12.2012 11:42

Цитата:

і ну сільки тобі ще за кабель нарахують?
Це точно, бо як правило у найдешевший варіант пхать кабель "пюсю", у кращому випадку "Супер-пісю", а цей кабель на 1 максимум на 2 зими..., при установці ставлять для таких клієнтів по 3 грн/метр. Ще деякі установщики у нас не кажуть про колісні 100-150 грн... Ось і виходить "дешева установка" за дорогі гроші... :D :D :D

PRIOLA 20.12.2012 11:50

Globo (Orton) -Х402p- 403 HD.
Друзі підскажіть як переключити його на режим роботи через СКАРТ ,працює лиш декілька кнопок на пульті.??
По НДМІ працює все нормально.:)

Diablius 20.12.2012 11:51

Цитата:

Допис від slavon (Допис 77909)
Diablius,Як на мене Ви так нічого не зрозуміли ... Дешевше не завжди краще...

чому аж так)?

якщо б я мав час, і танцював би з бубном, щоб настроїти сигнал, мені б все обійшлось в 400+ грн. в залежності від ціни комплекту. Ну і за кабель максимум вийде 50 грн, бо живу в 2поверховому будинку.

slavon 20.12.2012 11:52

PRIOLA, Відключи ХДМІ кабель у перезавантаж приймач - повинно допомогти...
Цитата:

якщо б я мав час, і танцював би з бубном, щоб настроїти сигнал, мені б все обійшлось в 400+ грн. в залежності від ціни комплекту. Ну і за кабель максимум вийде 50 грн
:D Я колись казала моя покійна вже бабуся : "Як би на дупі росли гриби то до лісу не треба було б ходити..." :D
А якщо серйозно то
1. по роздрібних цінах на радіо-базарі за 400 грн. у Вас вийде не комплект а сам дешевий шмельц - ресівер Ортон міні, кабель "піся" і тд.тп...
2. Працю установщика треба по важати, я наприклад менше ніж за 200 грн. чистими ставити не буду.
3.Без образ dresmilleале бачив я таких "вумних" як Ви у себе в місті та навколишніх селах вагон і маленьку вагонетку... При спілкуванні з ними складається враження що людина мінімум кандидат технічних наук у галузі радіотехніки та електроніки....

Продовжувати dresmilleз Вами дискусію далі в мене немає жодного бажання... Дякую за увагу...

walik 20.12.2012 11:57

Цитата:

Допис від Diablius (Допис 77914)
чому аж так)?

якщо б я мав час, і танцював би з бубном, щоб настроїти сигнал, мені б все обійшлось в 400+ грн. в залежності від ціни комплекту. Ну і за кабель максимум вийде 50 грн, бо живу в 2поверховому будинку.

Час це ГРОШІ ! Народжений повзать -літать не буде.

PRIOLA 20.12.2012 11:58

Цитата:

Допис від slavon (Допис 77915)
PRIOLA, Відключи ХДМІ кабель у перезавантаж приймач - повинно допомогти...

slavon то не воно,
там є якась комбінація кнопок, типу "кнопки UHF+красная - переключение на выход SCART" ,але де та кнопка UHF коли в мене її нема на пульті

Diablius 20.12.2012 12:44

Цитата:

"піся"

не знаю, що воно таке. але в мене ЛАН-кабель, внутрішній, від сусіда вже 6сть років висить між будинками (50м). ніц не сталось, ні не тріс, ні не змерз, ні вітер не порвав. самі дивуємось. А що тоді буде з кабелем який буде по стіні прибитий і вестиме до вікна? як на мене, як мінімум років 6ть та й провисить, поки пес не перегризе, чи хтось не переріже.

та я дискусії і не веду. я шукаю.... і повірте. дехто хоче заробити, а дехто хоче не переплатити. от, щойно найшов. шарінг на віасат, з абонплатою 40 грн\міс - 1000 грн за встановлення. Тюнер - 570 грн (оптікум 405), комплект - 250грн, робота - 200 грн. + кабель 2-3 грн\метр.

не знаю добре це чи зле. привезуть - побачу.

Звісно,якщо можете порадити кращий тюнер,і не набагато дорожчий - буду тільки вдячний

slavon 20.12.2012 13:17

Diablius, Я особисто за ті 6-7 років надився такого що дай дорогу...
Цитата:

не знаю, що воно таке
Ось бачите як багато Ви ще не знаєте, Ви навіть не знаєте що таке "піся". Тому читати Вам ще форум, не перечитати. "Піся" - це найдешевший кабель марки PCI - 7$ за 100 метрів...:D
Цитата:

щойно найшов. шарінг на віасат, з абонплатою 40 грн\міс - 1000 грн за встановлення. Тюнер - 570 грн (оптікум 405), комплект - 250грн, робота - 200 грн. + кабель 2-3 грн\метр.
Кому потрібен Віазад Балтік коли є 36Е (+++ і 3К) приклизно за ті ж гроші... Що до ресіверів то в цій темі , 1 сторінку назад пост #423, я Вам писав ... На рахунок інших комплектуючих я також вже висловлювався і не один раз на форумі...

Diablius 20.12.2012 16:02

Дякую.

а що цікавого є на 36Е ? можна перелік?

бо по знайдених лінках - ні діскавері ні нешнл джеографік нема..

Zhora15 20.12.2012 16:35

slavon,
Бачу достали тебе клієнти питу Diablius,в нас ще люди не готові платити за перегляд каналів,але нічого дякуючи ПРохфесору і Манжосу в 2015 все змінеться.
Цитата:

Допис від Diablius (Допис 77927)
а що цікавого є на 36Е ? можна перелік?

Пакет НТВ+ і Триколох,зайди на Lyngsat і подивися,якщо не знаєш,то скажу НТВ+(сама мощьна платформа на теренах бувшого совка) має не тільки Діскавері )))) NTV+

Цитата:

При спілкуванні з ними складається враження що людина мінімум кандидат технічних наук у галузі радіотехніки

http://smiles.kolobok.us/big_standart/rofl2.gif
Я такого одного знаю особисто,то він головки навіть умудрився не тією стороною прикріпити,та чого одного двох таких знаю http://smiles.kolobok.us/big_standart/biggrin.gif

Цитата:

Допис від Diablius (Допис 77919)
і повірте. дехто хоче заробити, а дехто хоче не переплатити

Тут я розумію тебе,в людей є сім"ї і їм не ХД лінуксових(в мене нема сім"ї вот і трачуся на різну х*йню) ,але всеріно треба брати якомога кращий тюнер,а на даний момент то ,або Спарки(самі дешеві),або Фортіси (трохи дорожчі),або на Енігмі2

Эмин 21.12.2012 23:45

Є у нас на форумі шародателі?відпишиться в лс і ціни щоб радували

Korpahec 22.12.2012 03:34

Шукай на нашому форумі шародателі там усе розписано називається інтернет магазин там і вибиреш дешевше чи дорозче! Ти сам собі покупець чи на дешеве чи на доржче!:cool:

Zhora15 22.12.2012 08:03

Цитата:

Допис від Эмин (Допис 77994)
відпишиться в лс і ціни щоб радували

Знаю я одного,ціни реально радують,зараз відправлю в лічку!!!

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:19.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010