![]() |
"Шахтар" конкурує з "Динамо" за Манніні?
"Шахтар" направив в "Наполі" пропозицію у 1 мільйон євро за трансфер універсала Даніеле Манніні. Як повідомляє Datasport.it., самому футболістові, котрий може зіграти на лівому фланзі захисту чи півзахисту, буде покладена зарплата в 500 тисяч євро за сезон. Контракт Манніні з "Наполі" закінчується через рік. Основним претендентом на нього вважається київське "Динамо", а також "Сієна", пише terrikon.com. |
Блохін назвав список гравців на гру із Швецією. Шовковського повернули
Головний тренер збірної України Олег Блохін оголосив список гравців, викликаних на контрольний матч проти збірної Швеції, що відбудеться 10 серпня у Харкові. Найбільше представництво у переліку у київського "Динамо" та дніпропетровського "Дніпра" - по п’ять запрошених, пише прес-служба ФФУ. У нинішньому складі національної команди - двоє новачків: вперше отримали виклик на збір "синьо-жовтих" Олексій Антонов з "Дніпра" й Едмар з "Металіста". Оголошуючи список гравців, Олег Блохін зауважив, що попереду ще два тури національного чемпіонату та єврокубкові матчі, відтак не виключені корекції у складі, пов’язані з можливими ушкодженнями гравців. Збір національної команди розпочнеться 8 серпня під Києвом, на навчально-тренувальній базі у Кончі-Заспі. Склад збірної України Воротарі: Олександр Шовковський ("Динамо" Київ), Андрій Дикань ("Спартак" Москва, Росія). Захисники: Олександр Кучер, Ярослав Ракицький (обидва − "Шахтар" Донецьк), Артем Федецький ("Карпати" Львів), Андрій Русол, Віталій Мандзюк (обидва − "Дніпро" Дніпропетровськ) Півзахисники: Олег Гусєв, Андрій Ярмоленко (обидва − "Динамо" ), Євген Коноплянка, Руслан Ротань (обидва − "Дніпро"), Максим Калініченко ("Таврія", Сімферополь), Олексій Гай ("Шахтар"), Едмар ("Металіст" Харків), Анатолій Тимощук ("Баварія" Мюнхен, Німеччина) Нападники: Андрій Шевченко, Артем Мілевський (обидва − "Динамо"), Марко Девіч ("Металіст"), Олексій Антонов ("Дніпро"), Андрій Воронін ("Динамо" Москва, Росія) |
Сьомін привітав Луческу з Днем народження
З днем народження Мірчу Луческу, котрому виповнилося 66 років, привітав його головний опонент в українському чемпіонаті - тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін. "Мірча, вітаю тебе з днем народження Бажаю міцного здоров'я і довгих років творчої роботи", - йдеться у вітальній листівці "Ти виховав чимало видатних гравців, і нехай під твоїм чуйним керівництвом зросте ще не один яскравий талант З тобою і твоєї командою завжди дуже цікаво зустрічатися. Подальших тобі успіхів і гідних суперників", - цитує Сьоміна "Коммерсант в Украине" |
Матчі Першої та Другої ліги почнуться з хвилини мовчання
У зв’язку з трагічною загибеллю 16 гірників на шахті "Суходольська-Східна" у Луганській області ПФЛ звернулася до клубів з проханням перед початком матчів вшанувати загиблих хвилиною мовчання та приспустити прапори на стадіонах. Про це пише прес-служба Професіональної футбольної ліги. Також командам рекомендовано вийти на поле у траурних пов’язках. |
Анжи пропонує за Ето'О 50 мільйонів євро
Боси клубу Махачкалінська налаштовані рішуче За інформацією італійської Gazzetta dello Sport, махачкалінський «Анжи» готує черговий карколомний трансфер. На цей раз погляд керівництва російського клубу впав на камерунського форварда «Інтера» Самуеля Ето'О. Повідомляється, що за зоряного нападника махачкалінци готові викласти 50 мільйонів євро, а представники «Анжи» вже знаходяться в Мілані на переговорах. |
Стоічков: "Часто згадую фразу Лобановського ..."
Легенда світового футболу і новий радник президента російського футбольного клубу Ростов дав розгорнуте інтерв'ю виданню Спорт-Експрес. Пропонуємо вашій увазі витяги з нього. - Ви відмінно розбираєтеся в захисників. Кого пройти було найважче? - Зазначу трьох - Кумана, Барезі і Мальдіні. З суперниками не церемонилися, але нікому не ламали ніг. Респект. - Хтось із нападників біг швидше вас? - Мій друг Олег Блохін. У київському Динамо було багато яскравих особистостей - Протасов, Заваров, Бєланов і ... Дуже хороший футболіст, 8-й номер ... Ну, допомагайте! - Литовченко? - Так! Гена Литовченко! Мало я бачив гравців з таким ударом. - Яким запам'ятався Моуріньо (Стоїчков працював з ним в Барселоні за часів Робсона)? - Він був прекрасний. - Дивно - приїжджав щось Жозе як перекладач для Робсона. У Порту Сергій Юран цього перекладачеві одного разу відважив стусана. - У Барселоні Моуріньо був уже асистентом тренера. Я відразу відчув - цей хлопець піде далеко. Він помічав все навколо. Десять років поруч з Робсоном - велика школа. Усі команди, до яких торкався Моуріньо, починали моментально прогресувати. І зверніть увагу: жоден футболіст, який працював з Моуріньо, не сказав про нього поганого слова. Це теж показник. - За ним вам особливо цікаво спостерігати як за тренером? - Особливо цікаво спостерігати мені за Кройфом. Його до цих пір не вистачає як тренера, він би і сьогодні всі вигравав. Як ніхто вмів підібрати гравців і створити душевну обстановку всередині. Абсолютний позитив. - Він для вас тренер номер один. А хто номер два? - Для мене є Кройф - і всі інші. Точніше, так: Кройф, всі інші і мінус один тренер. - Ван Гаал? - Ну так. Я так і не зрозумів, чого він хотів. Ван Гаал зруйнував атмосферу в команді. А мене поставив на лівий фланг оборони! Сказав: "Ти природжений захисник". Дурень, просто дурень. - При зустрічі подасте йому руку? - Ні за що. Це людина, яка вигнав глядачів з Ноу Камп. Барселона двічі перемагала в чемпіонаті, але вболівальників ставало все менше і менше. Мені було боляче дивитися на те, що відбувалося. Згадав Христо Стоїчков і кращого тренера в історії київського Динамо. "Я часто згадую фразу Лобановського:" У сучасному футболі від таланту гравця кар'єра залежить на один відсоток. 99 відсотків - робота ... "Ніхто краще не сказав. Через два дні простою втрачає форму будь геній. Моуріньо, Капелло, Кройф, Саккі здатні 24 години думати про гру", - сказав болгарин. |
"Панатінаїкос" хоче від "Карпат" за Сімау мільйон євро
"Карпати" продовжують переговори про придбання мозамбіцького хавбека "Панатінаїкоса" Сімау. Як повідомляє Sport-fm.gr, львів'яни запропонували за футболіста 500 тисяч євро, але керівництво "Пао" поки відмовляє в надії на вдвічі більшу заявку. "Карпат" на 23-річного Сімау Мате Жуніора претендує і "Локомотив", пише terrikon.com. |
Матчі 4 туру Прем'єр-ліги почнуться з хвилини мовчання
Матчі 4 туру чемпіонату України розпочнуться із хвилини мовчання. Про це пише прес-служба Прем'єр-ліги. Пов'язано це на знак пам’яті шахтарів, загиблих 29 липня у Суходольську та Макіївці. |
"Дніпро" зробив пропозицію Коатесу
"Дніпро" збирається придбати захисника "Насьоналя" Себастьяна Коатеса, який засвітився на Кубку Америки. Про це повідомив спортивний журналіст Федеріко Буйсан у своєму Twitter. "Дніпропетровськ представив конкретну пропозицію по Себастьяну Коатесу, дуже вигідну фінансово. Вона зараз вивчається", - цитує журналіста terrikon.com. |
Клінсманн став головним тренером збірної США
Колишній головний тренер збірної Німеччини і мюнхенської "Баварії" Юрген Клінсманн став головним тренером збірної США. На цій посаді один з найкращих бомбардирів в історії німецького футболу змінив Боба Бредлі, звільненого в четвер. "Ми раді, що Юрген очолив збірну США. Він був обдарованим футболістом, і його досвід допоможе нам на полі і поза ним", - заявив президент федерації футболу країни Суніл Гулаті. Дебютним для Клінсманна на чолі американської збірної стане товариський матч зі збірною Мексики, який відбудеться 10 серпня, пише championat.com. |
Максим Коваль - найперспективніший футболіст Європи
Перше місце в рейтингу 20 найбільш талановитих молодих футболістів, які виступають за європейські клуби, займає 18-річний голкіпер "Динамо" і збірної України Максим Коваль. Про такий результат опитування скаутів та менеджерів ФІФА повідомляє турецька Sabah. У списку фігурують і інші відомі гравці - наприклад, Лоренцо Ебесіліо з "Аякса", хорвати Анте Вукушіч і Сіме Врсалько, бухарестський динамівець Габріель Торже, пише terrikon.com |
Воробей провів 500-й матч в кар'єрі, але хоче грати більше, ніж 10-15 хвилин
Форвард харківського "Металіста" Андрій Воробей досяг позначки у 500 зіграних ігор в в кар'єрі - цьому сприяли ігри в "Шахтарі", "Дніпрі", "Арсеналі" та збірній. Про враження від ювілею сам форвард розповів "Спорт-Экспрессу в Украине". "Навіть не уявляв, що наближаюся до ювілейного поєдинку. Про те, що зіграв 500-й матч, сказали друзі, які дивилися гру по телевізору. Після цього вже, звичайно, почалися дзвінки з поздоровленнями", - згадує він. "Три найбільш пам'ятних матчі? Запам'ятався дуже матч із "Закарпаттям" в Ужгороді, коли "Шахтар" вперше став чемпіоном України. Наступним назву поєдинок проти "Динамо" у фіналі Кубка України, який ми виграли 3:2. З єврокубкових матчів, напевно, найбільш запам'яталася гра проти "Славії" в кваліфікації Ліги Чемпіонів, коли я забив наприкінці зустрічі", - сказав нападник. За статистикою більше ігор за Воробея зіграли Олександр Шовковський, Олег Шелаєв та Владислав Ващук. Дізнавшись про це Андрій зазначив, що йому приємно бути в такій компанії, бо всі хлопці гідні. "Бажання грати ще величезне. Тим більше, зараз, коли в мене мало ігрового часу в "Металісті". Ще хочу пограти на хорошому рівні. Хотілося б виходити не 10-15 хвилин, а набагато більше", - зізнався бомбардир. "Досвідчені гравці, думаю, не завадять будь-якій команді. Але краще, звичайно, приносити користь на поле. В принципі, я можу зіграти на фланзі - це не проблема. Але моє місце все-таки в нападі. Там почуваю себе комфортніше", - вважає він. Щодо встановлення рекорду, то Воробей сказав, що не ставить перед собою завдання досягти певної цифри, а просто хоче зіграти якомога більше, принести користь клубу і досягти якогось серйозного результату. |
Шахтар" зіграє з "Олімпіакосом" в День Незалежності
На 24 серпня заплановано наступний товариський матч донецького "Шахтаря". Про це повідомив головний тренер "гірників" Мірча Луческу. Спаринг відбудеться в Греції, а суперником стане чемпіон Греції - піррейскій "Олімпіакос". Відзначимо, що обидва учасники групового етапу Ліги чемпіонів зіграють напередодні жеребкування, і не виключено, що зможуть зустрітися в цьому році ще раз, але вже на більш високому рівні, пише terrikon.com. |
"Блекберн" прийняв пропозицію "Дніпра" по трансферу Калініча
Англійський "Блекберн" прийняв пропозицію дніпропетровського "Дніпра" про трансфер 23-річного хорватського нападника в команду Хуанде Рамоса. Про це повідомив головний тренер "бродяг" Стів Кін, який підтвердив, що легіонер "Блекберна" продовжить свою кар'єру саме в "Дніпрі", повідомляє AFP. Нагадаємо, "Дніпро" готовий заплатити англійцям € 6 млн. Контракт з англійським клубом закінчується у футболіста тільки через два роки, тому без компенсації хорват покинути клуб не зможе. Відзначимо, що рівно стільки ж "Блекберн" заплатив хорватському "Хайдуку" в 2009 році, коли купував Калініча, пише championat.com. |
Несенюк: "Журналіста штовхнув не охоронець "Динамо", а друг Нінковіча"
Журналіста каналу "Футбол" зачепив не охоронець стадіону, а друг футболіста Мілоша Нінковіча. Про це заявив керівник відділу зв'язків з громадськістю футбольного клубу "Динамо" Микола Несенюк. При цьому, за його словами, інцидент стався не в мікс-зоні, де журналісти мають записувати коментарі футболістів, а на автостоянці. "Ми провели внутрішнє розслідування, подивилися відео каналу "Футбол". Те, що показано на відео, сталося не в мікс-зоні, в якій, за регламентом Ліги чемпіонів, спілкуються журналісти з футболістами, а на автостоянці", - сказав він. "Тобто вони першими порушили регламент і побігли за футболістом Нінковічем на стоянку. Біля Нінковіча був чоловік. Ця людина не є працівником клубу, він є другом футболіста. Журналісти кажуть, що в нього на футболці була емблема "Динамо", але ця емблема на стадіоні у кожного другого", - зазначив Несенюк. Крім того, на думку представника "Динамо", журналіста не били, а лише зачепили. "Я кілька разів переглянув відео, але не побачив удар. Ця людина злегка зачепила його за спину. Якщо це називається побиттям, то журналісти, які ходять на суд над Тимошенко, повинні вже на інвалідність подавати", - підкреслив він. За його словами, зараз "Динамо" приймає заходи, щоб надалі уникнути присутності в недозволеному місці біля футболістів інших осіб, пише telekritika.ua. |
Через кілька днів Чигринський повинен приступити до роботи в загальній групі
Захисник "Шахтаря" Дмитро Чигринський поступово відновлюється після травми. Про це повідомив прес-аташе футболіста Федір Фефелов. Через кілька днів Чигринський вже повинен приступити до роботи в загальній групі. Зрозуміло, перший час футболіст буде займатися в щадному режимі. Поки ж, Дмитро, під ретельним увагою лікарів займається за індивідуальною програмою, пише hotsport.com.ua. |
Франсіско Арсе - новий тренер збірної Парагваю
Про це повідомляє офіційний сайт ФІФА. Нагадаємо, що колишній керманич національної команди Херардо Мартіно 29 липня подав у відставку. |
Спортинг підписує таланту з Франції
http://i.football.ua/i/news/563x347/137625.jpg Португальська Спортинг оголосив про підписання лівого захисника французького Гренобля Атіли Турана. 19-річний футболіст приєднався до лісабонці на правах вільного агента. Контракт Турана розрахований до 2016-го року, а сума відступних для всіх бажаючих придбати талановитого гравця складе 30 млн євро. "Досить того, що за Спортинг в різний час виступали такі гравці, як Луїш Фігу, Кріштіану Роналду. До того ж цю команду тренує досить непоганий тренер, який добився певного успіху з Брагою", - заявив француз під час своєї презентації. |
Серхіо Агуеро: "Манчестер Сіті" - команда майбутнього "
http://ss.sport-express.ru/userfiles...3132_345px.jpg Нападник збірної Аргентини Серхіо Агуеро продовжить кар'єру в "Манчестер Сіті". Аргентинський нападаючий Серхіо Агуеро, який підписав контракт з "Манчестер Сіті", дав своє перше інтерв'ю як гравець англійського клубу. З тих пір як у травні 23-річний нападник збірної Аргентини Серхіо Агуеро повідомив про своє рішення цього літа покинути "Атлетико", в запеклу боротьбу за футболіста вступили багато європейські гранди. Сам аргентинець, здавалося, все-таки хотів залишитися в Іспанії. Явним фаворитом у поєдинку за гравця вважали мадридський "Реал", однак "матрацників" аж ніяк не обрадувала перспектива відпустити одного зі своїх лідерів до табору принципового суперника. У липні стартував розіграш найголовнішого турніру Латинської Америки - Copa America, під час якого футболіст міг ще раз подумати, порадитися зі своїми товаришами по національній збірній і вирішити для себе, де ж він збирається продовжити кар'єру. І, схоже, захиснику Пабло Сабалета, який виступає за "Манчестер Сіті" з 2008 року, все-таки вдалося переконати Агуеро стати його одноклубником. "Я розмовляв з Сабалета, він обіцяв мені гарне майбутнє в" Сіті ", - сказав Кун у своєму першому офіційному інтерв'ю в якості" городянина ". - Він мені розповів про кожного з представників клубу, про те, як всі футболісти щасливі, граючи за цю команду, і тепер я з нетерпінням чекаю на зустріч з ними. Я попросив моїх агентів робити все можливе, щоб мій трансфер в "Манчестер Сіті" відбувся, тому що це дійсно дуже хороший клуб, та й я завжди хотів грати в англійській прем'єр-лізі ". Карлос Тевес, замінити якого і покликаний Агуеро, висловив бажання покинути клуб, щоб бути ближче до своєї сім'ї - дружині і двом дочкам, які залишилися в Аргентині, проте Серхіо вважає, що сам з аналогічними проблемами в Англії не зіткнеться. "Вони будуть жити зі мною, - сказав футболіст, маючи на увазі свою дружину Джанніні (дочка легендарного Дієго Марадони) і сина Бенхаміна. - До того ж до мене завжди будуть приходити мої друзі. Наприклад, в Англії також виступає мій приятель і товариш по аргентинської збірної Максі Родрігес. Я впевнений, що все буде добре, я буду грати і насолоджуватися життям ". Безумовно, на рішення Агуеро перейти в "Манчестер Сіті" також вплинули амбіції клубу, який в майбутньому сезоні має намір боротися з "Юнайтед" за чемпіонство. "Моїй відмінною рисою є те, що я борюся до смерті за кожен м'яч і залишаю на полі всі сили. Коли я щось роблю, зосереджений по максимуму, і не важливо, робота це з м'ячем або без м'яча, удар по воротах або просто пересування по полю. У кожній грі я викладаюся на всі сто ", - розповів Агуеро, який забив три голи в чотирьох зустрічах на невдалому для його команди домашньому Кубку Америки. "По правді кажучи, я не думаю, що в мене виникнуть проблеми з адаптацією в новому колективі, - додав Агуеро, сума трансферу якого, за деякими даними, склала близько 45 мільйонів євро і затьмарила попередній трансферний рекорд клубу, що належав бразильській футболістові Робінью (по неофіційною інформацією, за нього було заплачено більше 40 мільйонів євро). - Я буду намагатися виконувати всі поставлені переді мною завдання, буду працювати так, як він скаже. Природно, він вже знає, як буде використовувати мене в своїй ігровій схемі ". Агуеро, маючи за плечима великий досвід зустрічей його колишнього клубу "Атлетіко" з "Реалом", знає, що таке принциповий матч між командами з одного міста, тому він з нетерпінням чекає дербі з одвічним супротивником "Сіті" - "Манчестер Юнайтед". Перша сутичка між сусідами відбудеться вже 7 серпня на стадіоні "Уемблі" в рамках Суперкубка Англії, і Агуеро має всі шанси прийняти участь в цьому протистоянні. "Дербі - це те, чого кожен вболівальник чекає з особливим трепетом. Мені дуже подобається бути частиною таких подій. Але в той же час необхідно пам'ятати, що в таких матчах, матчах підвищеної відповідальності, кожен футболіст повинен бути максимально зосереджений на грі", - підкреслив аргентинець. Агуеро також зазначив, що контракт з "Сіті" він підписав, щоб боротися разом з командою за найбільші титули. "Я бачив, як" Манчестер Сіті "переміг у минулому сезоні в Кубку Англії. Я думаю, що ми команда майбутнього, яка щороку буде боротися за нагороди вищої гідності". |
УЄФА пом'якшив покарання Моурінью
Сьогодні ввечері в швейцарському Ньоні була розглянута апеляція головного тренера "Реала" Жозе Моурінью. Також пройшли слухання сторін з приводу дискваліфікації португальця, за підсумками яких було прийнято рішення змінити міру покарання. Тепер 48-річний фахівець пропустить три найближчих матчі Ліги чемпіонів замість чотирьох, а ще два - умовно (замість одного), повідомляє офіційний сайт УЄФА. У травні дисциплінарний комітет ухвалив дискваліфікувати Моурінью на п'ять матчів (останній - умовно), за звинувачення на адресу арбітрів та самої організації в прихованій допомоги "Барселоні" під час півфінальних матчів турніру. Також на тренера було накладено штраф у розмірі 50 тисяч євро, який залишився незмінним. |
"Інтер" претендує на Бербатова
Нападник "Манчестер Юнайтед" Дімітар Бербатов входить до списку можливих придбань міланського "Інтера", повідомляє soccer.ru з посиланням на Itasportpress. "Нерадзуррі" можуть цього літа продати Самуеля Ето'О і Дієего Міліто і в зв'язку з цим звернули увагу на 30-річного форварда манкуніанського клубу. Нагадаємо, що в останньому сезоні Бербатов провів за "МЮ" в Прем'єр-лізі 32 матчі, в яких забив 21 гол. |
Кварцяний: Шарпару телефонували і погрожували з Харкова
Гравцю "Волині" Шарпару погрожували, якщо він буде грати у матчі 4 туру з "Металістом" (3:0). Про це після гри заявив головний тренер "Волині" ВІталій Кварцяний. "Після такої гри складно розмовляти, дотримуватися коректності... Гра створюється до гри. Тренери створюють план на гру, пишуть склад, планують хто і як гратиме. Але у нас стався прецедент, якого ніхто не чекав і взагалі в Україні не бачив. Учора до мене підійшов Шарпар, і каже: "Я грати не буду". Я запитав його, чому. "Мені зателефонували з Харкова, погрожували, сказали, що якщо я вийду грати, то... там ще три роки контракт і мені буде дуже погано". Що йому там зроблять, я не знаю, але, коротше, погрожували. Потім ми з ним поговорили, з президентом поговорили, і його зобов'язали, і він сказав: "Добре, я гратиму". Потім знову "не буду". Я телефоную вдень, кажу, що готую склад. Він: "Що ви мені телефонуєте, я грати не буду". Я знову звернувся до своїх колег і мені сказали, що він грати не буде", - цитує тренера офіційний сайт "Металіста". |
"Трезеге відмовив "Ніцці
"Ніцца" намагалася купити 33-річного французького нападника Давіда Трезеге, який нині є вільним агентом, проте той дав зрозуміти, що має намір продовжити кар'єру в Італії або Іспанії. Про це повідомив президент французького клубу Жан-П`єр Рівер. Минулий сезон Трезеге провів за "Еркулес", у складі якого він взяв участь в 31 матчі чемпіонату Іспанії і забив 12 голів. |
Блохін може викликати у збірну Папа Гуйе
Головний тренер збірної України Олег Блохін не виключає можливості виклику до команди сенегальця Папа Гуйе, який приймає українське громадянство. Про це Блохін розповів в інтерв`ю газеті "Команда". Нагадаємо, що на підготовку до товариської гри зі Швецією Блохін вже викликав гравця "Металіста" Едмара. |
Калініч обійдеться "Дніпру" в 7,4 мільйонів євро
Трансферна вартість форварда "Блекберна" і національної збірної Хорватії Ніколи Калініча в дніпропетровський "Дніпро" складе 7,4 мільйонів євро. Про це повідомляє хорватський ресурс index.hr. Сторонам залишилося врегулювати останні формальності, пише ua-football.com. |
Хацкевич: "Мілевський не відбував номер, а грав на команду"
Старший тренер динамівської молодіжки прокоментував довгоочікувану перемогу своїх підопічних. "Гра у нас складалася, з неї ніхто не випадав, і все виконували те, про що ми домовлялися, тому когось змінювати раніше кінця другого тайму не бачив сенсу. Все і так йшло чудово. Мілевський додав впевненості і мощі попереду, добре чіплявся за м'яч, що від нього і вимагалося. Артем вийшов на поле не відбувати номер, а грати, і він грав на команду ", - сказав Олександр Хацкевич в інтерв'ю офіційному сайту Динамо. "Що стосується дебюту Хлєбас на останніх хвилинах, він міг вийти в стартовому складі сьогодні, якби не проспав. Довелося ставити Мілевського. Молодому хлопцеві потрібно задуматися, що його не можуть чекати 20 осіб перед виїздом в аеропорт. Ну, нічого страшного. Радує, що Влад Калитвинцев повністю оправився від травми, дай Бог, щоб він додавав з кожним матчем. Він не тільки хороший попереду, але і відпрацьовує в захисті. Думаю, він стане в нагоді для першої команди ". Це перша перемога молодіжної команди Динамо з березня (!): "Будь-яка серія закінчується, і вдала, і невдала. Хочу привітати хлопців. Давайте порадіємо разом з нашими справжніми вболівальниками. Потрібно вірити в команду і бути разом з нею до кінця". |
Рауль розглядає
варіант з переходом в "Малагу" Нападник Рауль може повернутися в іспанський чемпіонат. 34-річний футболіст, який перейшов торік із "Реала" в "Шальке", потрапив в сферу інтересів "Малаги", повідомляє Sport. За інформацією іспанської газети, Рауль вже обговорював можливий перехід з тренером "Малаги" Мануелем Пеллегріні і спортивним директором клубу своїм колишнім партнером по "Реалу" Фернандо Йерро. Нападник також входить в сферу інтересів "Анжі" і "Блекберна" |
31 липня в Україні оголошено днем жалоби
Матчі першої та другої ліг чемпіонату України перенесені з 31 липня на 1 серпня У зв'язку з аваріямі, Що стали 29 липня 2011 року на шахтах «Суходільська-Східна» м.Суходільськ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ та ім.Бажанова ДП «Макіїввугілля» м.Макіївкі ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ и призвели до людських жертв, Президент України Віктор Янукович оголосів неділю , 31 липня 2011 року, вдень жалоби в Україні. Цього дня буде приспущено Державний прапор України на будинка та споруда органів ДЕРЖАВНОЇ власти, державних ПІДПРИЄМСТВ, установ и ОРГАНІЗАЦІЙ на теріторії України, ЗАКОРДОННИХ дипломатичних та інших установ України. Органам ДЕРЖАВНОЇ власти та іншім установам рекомендовано обмежіті проведення розважально-концертних заходів, спортивних змагань, внести відповідні Зміни до програм теле-та радіопередач. У зв'язку з віщевказанім, Адміністрацією ПФЛ перенесено матчі ФК «Львів» - «Нафтовик-Укрнафта» Охтирка, «Буковина» Чернівці - «Енергетик» Бурштин та «Скала» Стрий - «Украгроком» Пріютівка з 31 липня на 1 серпня. Година проведення матчів буде вказано після погодження з командами. |
Балотеллі може опинитися в "Ромі"
"Манчестер Сіті" запропонував "Ромі" придбати італійського нападника Маріо Балотеллі. Агент 20-річного італійця Міно Райола обговорював зі спортивним директором римського клубу Вальтером Сабатіні оренду гравця з можливістю викупу, інформує La Gazzetta dello Sport. "Манчестер Сіті" днями придбав аргентинського форварда Серхіо Агуеро, а також повернув з оренди Емманюеля Адебайора, і тепер керівництво клубу має намір скоротити кількість гравців лінії атаки. З "Роми" в "Ювентус" за 15 мільйонів євро переходить нападник Мірко Вучініч, і тепер головний тренер римлян Луїс Енріке хоче знайти йому заміну, пише sport-express.ru. |
У Швеції через фаєрів перервали матч
http://i.football.ua/i/news/563x347/137671.jpg Поєдинок Аллсвенскан між Мальме і Юргордене були перерваний вже на 11-й хвилині. Причиною тому послужили фаєри, викинуті на поле вболівальниками Мальме. Їх було як мінімум п'ять штук. Рефері матчу Мартін Юханссон прийняв рішення відвести команди в підтрибунне приміщення: ». Ми вирішили не продовжувати гру, адже ризик був дуже великий Під загрозою перебувала безпеку абсолютно всіх", - повідомив суддя поєдинку. Це вже другий перерваний матч з початку сезону за участю Мальме - також інцидент мав місце бути в зустрічі проти Хельсингборга. Тоді один з уболівальників вибіг на поле і штовхнув голкіпера. |
ТОП НОВИНА: Україна у відборі до ЧС-2014 зіграє зі збірними Англії, Чорногорії, Польщі, Молдови та Сан-Марино
|
Перша ліга. 3 тур. "Металург" розгромив "Сталь". Інші матчі
Перша ліга 3 тур 30 липня МФК Миколаїв 0:1 (0:0) Закарпаття Голи: 0:1 - Джакобія (76) Нива 1:1 (0:1) Зірка Голи: 0:1 - Поляхов (12), 1:1 - Бовтрук (58) Динамо-2 0:2 (0:2) Арсенал Голи: 0:1 - Леонов (16), 0:2 - Постолатьєв (22) Одеса 1:1 (0:0) Олімпік Голи: 1:0 - Полтавець (69), 1:1 - Матяж (71) Металург З 3:0 (2:0) Сталь Голи: 1:0 - Опанасенко (5), 2:0 - Пісоцький (16), 3:0 - Цуріков (79) Вилучення: Одінцов "Сталь" (69) ПФК Севастополь 1:0 (0:0) Геліос Голи: 1:0 - Шевчук (65) Кримтеплиця 2:1 (1:1) Титан Голи: 0:1 - Довжик (35, пен), 1:1 - Візавер (39), 2:1 - Малиш (69) |
Рамос: "Три очки були необхідні"
Перемога над "Іллічівцем" була дуже важлива для "Дніпра". Про це заявив наставник дніпропетровців Хуанде Рамос, пише сайт клубу "Після останнього результату нам необхідно було взяти три очки, щоб заспокоїтися і знову повірити у свої сили. Думаю, це вдалося. Команда грала непогано, володіла м'ячем, створювала непогані гольові моменти і забила три м'ячі. Думаю, ця перемога буде досить корисною для нас. Повторюся, вона нам потрібна, щоб повернутися в нормальне робоче русло", - сказав він. На питання, чому Інкум другий матч поспіль не потрапляє у заявку на матч, Рамос відповів: "У нашій обоймі 24-25 гравців, тому не всі можуть потрапити в заявку на матч. Те ж можна сказати і про Гладкого, і про Льопу, які теж не потрапили сьогодні в заявку. Це нормальна практика. Нічого з Інкумом не сталося". |
Жеребкування кваліфікації ЧС-2014. Європа.
Жеребкування кваліфікації чемпіонату світу-2014 Європа Група A: Хорватія, Сербія, Бельгія, Шотландія, Македонія, Уельс Група B: Італія, Данія, Чехія, Болгарія, Вірменія, Мальта Група C: Німеччина, Швеція, Ірландія, Австрія, Фарерські острови, Казахстан Група D: Голландія, Туреччина, Угорщина, Румунія, Естонія, Андорра Група E: Норвегія, Словенія, Швейцарія, Албанія, Кіпр, Ісландія Група F: Португалія, Росія, Ізраїль, Північна Ірландія, Азербайджан, Люксембург Група G: Греція, Словаччина, Боснія і Герцеговина, Литва, Латвія, Ліхтенштейн Група I: Іспанія, Франція, Білорусь, Грузія, Фінляндія про нашу групу вище подав інфу симчич |
П’ятьом з шести учасників суботніх матчів 4-го туру Епіцентр Чемпіонату України не вдалося забити хоча б один гол.
«Дніпро» - «Іллічівець» - 3:0 Матчі цих суперників 6-й рік не приносять радісних емоцій для «Іллічівця». Ось і цього разу «Дніпро» здобув п’яту поспіль надзвичайно переконливу перемогу. Це при тому, що за традицією останніх матчів вони дуже довго входили у гру. Тому перший тайм був близький, щоб не залишити по собі яскравих вражень. Але остання п’ятихвилинка містила багато подій. Задав тон їй Руслан Фомін, який самостійно створив собі зручну позицію для удару, але не переграв Яна Лаштувку. Одразу активізувались господарі, заробили ряд кутових. І після одного з них Євген Шахов головою пробив у поперечину, а Євгеній Чеберячко був першим на добиванні. У другому таймі господарів вже було не зупинити. Тим більше, що «Іллічівець» так і зміг щось протиставити розмаїттю награних комбінацій після кутових. Другий гол забив знову Чеберячко − тепер після прямої подачі від Дениса Кулакова. Цей півзахисник невдовзі ще раз асистував партнеру, але вже з гри − Денису Олійнику залишалось підставити голову, щоб вперше стати автором забитого м’яча у формі «Дніпра». У подальшому на численні атаки господарів маріупольці грізно відповіли лише раз, коли Сергій Яворський пробив прямо у Лаштувку. Команда Хуанде Рамоса повернулась у групу команд, яка переслідує «Шахтар», а «Іллічівець» трохи загальмував, перебуваючи у нижній половині турнірної таблиці. Металург» - «Динамо» - 0:0 Кияни продовжили невиразні дії, які завадили гідно сперечатись з «Рубіном». Юрій Сьомін виставив оптимальний склад, якщо не враховувати дискваліфікацію Романа Єременка. Господарі грамотно вибудували тактичну схему, яка мала б принести результат до перерви. У першому таймі «Металург» значно швидше діяв за гостей − «Динамо» віддавало перевагу позиційному розіграшу м’яча. Загроза воротам Олександра Бандури надходила хіба що після дальніх ударів Лукмана Аруни. У той же час Соарес та Велізар Дімітров мали куди більш сприятливі нагоди для взяття воріт, проте їх підводив заключний удар: Олександр Шовковський діяв надійно. Другий тайм проходив більшою частиною на половині господарів, але сконцентрованість та відсутність помилок не дали шансів «Динамо». Зазначимо, що по разу у кожному таймі м’яч побував у сітці воріт гостей, але у першому випадку гол був відмінений через офсайд, а у другому Геворг Казарян, віддаючи результативну передачу, випустив м’яч за лінію воріт. Кияни вже вдруге втрачають очки у новому сезоні - цього разу, через те що «Металург» вперше після тривалої перерви не дав змоги «динамівцям» забити у їхні ворота «Олександрія» - «Таврія» - 0:0 У грі нинішньої «Таврії» багато що залежить від зусиль зіркових новобранців − Сергія Назаренка та Максима Калініченка. Вони в Олександрії були не так помітні, як у перших трьох турах. Тому не дивно, що за рівної гри частіше атакували господарі, і саме вони були ближчими до успіху. Як і раніше, лідерські якості Павла Ксьонза та Давіда Таргамадзе обумовлювали тиск на ворота Даміра Кахрімана. Його візаві Юрій Паньків також перебував у постійній напрузі, але найбільше хвилюватись йому доводилось під час розіграшів стандартних положень. Після одного з кутових Антон Монахов вдало підрізав м’яч у ближній кут, але і до такої несподіванки воротар виявився готовий. Коли матч вже добігав кінця, і нічия була практично неминучою, «Олександрія» влаштувала справжню осаду чужого штрафного майданчика, і лише занадто велике хвилювання завадило їм втілити тиск у гол. Так, Тарас Кабанов вивів Тауфіка Салхі майже сам на сам, але в останній момент Монахов вибив м’яч на кутовий. Згодом Таргамадзе заробив штрафний удар і пробивав його метрів з 18-ти − у лічених сантиметрах від «дев’ятки». Зі стратегічної точки зору нічия − непоганий підсумок зустрічі як для «Таврії» (сімферопольці із Семеном Альманом ще не програвали), так і для олександрійців, адже під час звикання до вимог Прем’єр-ліги кожне набране очко має особливе значення. |
Сьомін: "У нас був складний період"
Нічия у матчі "Металург" - "Динамо" - закономірний результат. Таку думку висловив наставник "Динамо" Юрій Сьомін, пише сайт киян. "У нас був складний період після поразки від "Рубіна". Настрій був, м'яко кажучи, не дуже хороший. Що стосується гри, то ми мобілізувалися, мали територіальну перевагу, але не мали достатньо багато моментів, щоб забити гол. Вважаю, що нічия - закономірний результат. "Металург" добре контролював м'яч у середині поля. У такі моменти нам було досить складно. Ще раз повторюся, результат закономірний", - сказав він. На питання, з чим пов'язана відсутність Мілевського, Сьомін відповів: "Причина одна - поліпшити функціональний стан. Іншої причини немає. Коли гравець довго не виходить в основному складі, то йому необхідні такі матчі". |
Шовковський: "Все одно ми будем чемпіонами"
Незважаючи на те, що "Динамо" втратило очки у матчі проти донецького "Металурга", київський клуб стане чемпіоном. Про це офіційному сайту киян заявив голкіпер клубу Олександр Шовковський. "Після матчу з "Рубіном" накопичився негатив. В цілому, у нас все попереду, тільки потрібно для цього все правильно зробити. Як саме - потрібно думати кожному, думати про себе і своє місце в команді", - сказав він. На запитання, чи втратити очки у Донецьку вдвічі образливіше, СаШо відповів: "Нічого, все одно ми будемо чемпіонами". |
"Твенте" виграв Суперкубок Нідерландів
Суперкубок Нідерландів "Твенте" - "Аякс" - 2:1 (1:0) Голи: 1:0 - Янко (21, пен), 1:1 - Альдерверельд (54), 2:1 - Руіс (68) |
Капелло: "Я пам'ятаю Україну"
Тренер збірної Англії коментує результати жеребкування ЧС-2014. Нагадаємо, що в групі Н зійшлися Англія, Чорногорія, Україна, Польща, Молдова і Сан-Марино. "Я пам'ятаю Україну. - Говорить синьйор Фабіо. - Ми програли їй свою останню гру у відборі на мундіаль в Південній Африці". "У цій групі нам доведеться нелегко. Ми дуже добре знаємо Чорногорію, а Польща стає сильнішим, і нас чекає серйозна гра. Молдова та Сан-Марино, звичайно, далеко не такі сильні. Але ми повинні бути дуже, дуже зосереджені і грати кожен матч як фінал ". |
"Манчестер Юнайтед" переміг "Барселону" у товариській грі.
Товариський матч 30 липня "Барселона" - "Манчестер Юнайтед" - 1:2 (0:1) Голи: 0:1 - Нані (22), 1:1 - Алькантара (70), 1:2 - Оуен (76) Стартові склади: "Манчестер": Де Хеа, Рафаель, Еванс, Відіч, Евра, Клеверлі, Нані, Андерсон, Янг, Руні, Велбек "Барселона": Вальдес, Джонатан, Бускетс, Прат, Абідаль, Кейта, Алькантара, Іньєста, Педро, Вілья, Афеллай |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:25. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010