![]() |
Всім добрий вечір. скажіть будь-ласка, де можна купити мікросхеми 74HC244N для джитага. Де не шукаю, всюди або нема в наличии або під заказ на пару тижнів. В радіомаркеті і чп ворон також немає. Джитаг для 3329С купив у YARO, хочу попробувати сам зробити для STI5518
|
Став таку 74HCT245N(74HC245N) ,схема включення тут http://sat-prof.com.ua/showpost.php?...5&postcount=12
|
Цитата:
|
Іван86, та схема під Jtag на STi5518 не піде,інше підключення до LPT.Звідти брати тільки підключення микросхемі ,яка відрізняється деяким підключенням pin.Все інше брати з Jtag-а для STi5518
|
Іван86, Прочитай ПП
|
Підскажіть чи можливо замінити лоадер 2.89 на HUMAX va-fox,чи взагалі таке можливо?
|
Mar1k, не знаю може можна..., питання навіщо це робити ??? Ця модель тюнерів доволі древня і як на мене вже віджила своє...
|
Я розумію що це не доцільно робити просто він вмене стоить на роботі,а за свої кошти купляти другий не хочиться,а на радіоринку не знаю чи таке зроблять!
|
Цікавий випадок :)
Є у нас один майстер котрий постійно скаржиться що в нього крадуть дампи а ще додає що більше красти не будуть... Так от, ті реси що він "ремонтує" БЖ не зливають дамп, списки каналів, ключі. Такий приклад, сьогодні принесли такий рес стартрек 550д (клон жлобо 4-5тис) що він колись ремонтував, мені щоб прошив, залив я в нього дамп, потім вже з пулта додав нові канали та пару ключів і вирішив злити цей дамп собі на комп для подальшого застосування. Але коли почав вивантажувати то процес дійшов до 60-80% і зупинився, теж саме відбувається і з списками каналів та ключів. І це вже не перший випадок прошивки тих тюнерів що ремонтує та людина(завантажується добре, вивантажуватися не хоче). Чи то і вправду ставить якісь кондюки в БЖ, чи то що желізо вже відживше і ємкості в БЖ підсохші...:eek: |
arki,Скоріш за все кондюки в БЖ на тому ресі вже підсохші...
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:02. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010