![]() |
Стоїть Янукович перед дзеркалом, милується й примовляє:
— Я чмо!… Я чмо!… Іззаду підходить референт: — Вікторе Федоровичу, не чмо, а мачо… |
Дивлячись на Буша-молодшого, мимоволі замислюєшся: то Буш-старший виростив сина чи таки дерево посадив?
|
— Моня, ви чули, Тимошенко каже, що в неї є план!
— Хай передасть Януковичу — а то цей йолоп його в Інтернеті шукає… |
– Ізя, Ви тільки подивіться, що діється! Просто слів немає – бензин знову подорожчав!
– Слухайте, Моня, а Вам то яка справа до цього бензину, коли у Вас і авто ніякого немає?! – Але зате у мене є запальничка! |
В українській школі урок московської літератури. Тема: "Муму" Турґєнєва. Викликали Грицька. Той починає переказувати, але українською. Вчителька:
— Што ж ти па-украінскі і па-украінскі, у нас же руская літєратура! — Далі буде, — і продовжує. — Ну што ж ти па-украінскі, у нас руская літєратура! — Далі буде. За декотрий час: — I тоді подивилася Муму Герасиму пильно в очі й сказала москальською мовою: "За что?" |
Америка веде дві війни — з тероризмом і з ожирінням. Особливий успіх — коли трапляються жирні терористи.
|
Совєцькі часи. Космонавтів терміново викликають до центру управління польотами.
— Ви комуністи? — Так, звичайно… — Вам доручається особливо важливе завдання партії й уряду: ви полетите на Сонце! Космонавти в шоці. — Як на Сонце?! Ми ж згоримо! — Ви що, гадаєте, там, на горі, дурні сидять? Вночі полетите! |
— Скільки треба програмістів, щоби вбити одного таргана?
— Два. Один тримає таргана, инший ставить на нього Windows. |
Готується до запуску нова американська балістична ракета. На дереві у стартового майданчика сидять дві ворони.
- Злетить! – говорить одна. - Не злетить! – говорить інша. Відбувається запуск, і ракета вибухає. - Це ти накаркала! - Служу Радянському Союзу! |
Іде прикумарений їжак по лісі і бачить перед собою бочку. Йде, йде і каже:
- Ого, коли цей паркан закінчиться? |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 19:17. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010