![]() |
Тільки ємність?Чи і ESR?
Якщо тільки ємність то я вам блище до зими зроблю...тільки дисплей купите! (грошей нетреба) |
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Можна робити в виді пінцета буде міряти ємність індуктивність и ще пару характеристик мож зробити з екраном від телифона чи заводськими екранами або через підключеня до пк,
Сам теж міг би зробити но зараз я роблю дозиметр і чекаю паяльну маску для плат ,буду робити плати на паяльну станцію (домашня копія люкей )тіки поліпша китайки kreshnot,якщо неважко опишіть в двох словах (просто я студент і знаю те що нам директор розказував по стрілочних)сам користуюсь тільки цифровими DM-6013L бачив в магазині подібний тоді 150 коштував в нас P.S_у франківську за ц20 в магазині загнуть дорожче цим за цифровик... |
Кваліфіковані поради мене втішили, є з чого вибирати.;)
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Найшов корисну інформацію про ресивери "Вхід в закриту частину ресивера" але не знаю де створити тему
|
Nalot, Десь тут http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=99 напевно...
|
Повідомлення форуму
Для доступу до цього розділу потрібен пароль. Вкажіть пароль. Примітка: Необхідно, щоб cookies були увімкнені/дозволені! Пароль: А що це таке? Кому перейшов я дорогу,що заблокували?Славо,це на твою ссилку. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:20. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010