![]() |
У супермаркеті черга – перед святами ця звичайна справа. Настрій відповідний.
І отут зненацька одна жінка зачіпає своїм візком, візок іншої. - Ah, entschuldіgen Sіe mіr bіtte! (вибачите мене будь ласка!) - Macht doch nіchts! (нічого страшного!) Але при цьому додає по-російському: «корова!» Відповідь звучить сама природна: «САМА КОРОВА! |
- Синок, сходи за хлібцем.
Тільки гроші, про всякий випадок, у будинку залиши, а то знову у дворі відбере шпана яка-небудь. Сходи. - Тато, а як же я куплю хлібець без грошей?! - А ти й не купуй. Дорогу перевір. А якщо шпани немає – тато сам сходить. |
З інструкції із самооборони: Якщо в темному провулку ви зненацька одержали удар ногою в пах, удар кулаком у живіт і удар бейсбольною биткою по голові, те саме головне – не розгубитися.
|
Папуа Нова Гвінея. По джунглям іде турист і зненацька провалюється в яму. Шукає, як вибратися, раптом на стіні намацує замкнені двері й домофон! Обрадуваний мандрівник знімає трубку. Звідти лунає голос: «»Спасибі за Ваш дзвінок! Ви перебуваєте в головному меню! Будь ласка, натисніть «»1″» для з’єднання з кухарем або дочекайтеся, поки Вас подадуть»".
|
- А ти чув, що Галкін сидів у в’язниці, а Берія обігнув Антарктиду на яхті?
- Ти або зав’язуй із травою або повільніше перемикай канали. |
на100% згідний з xoxol4uk
Цитата:
а може це за ради репутації,а репутація це медалі які треба ще заслужити знанням і толковими дописами |
Батьки повертаються до дому і застають синочка за сексом з дівчиною...думки:
Син -Казав не треба...от і зас..ли через неї, терпцю не має Дівчина -Ну тепер він на мені жениться.... Татко -Росте синок, молодець...куплю йому мотоцикля)) Мама О Боже.......як вона лежить...як вона безтолкова лежить...мому хлопчику зовсім незручно....))) |
Kлючі (*. softcam. keys, keydata ) Openbox X - 7х0 (без обговорення)
У темі 1 долучень
For OpenBox X-7x0PVR
All keys Для ПО від 1.18.45 - Bulsat-Polaris Irdeto2 Keys 06 |
http://www.jau.gsm26.ru/qUOtes/images/friday.jpg
Пятница - это праздник, который принято отмечать в субботу и воскресенье. В понедельник принято ждать пятницу с утра, причем во вторник, среду и четверг пятницу ждут особенно, стараясь отложить все важные дела на следующую неделю. |
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:49. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010