![]() |
Хто підкаже яку частоту бере у Львові на суп.Астра 31,5*.
|
lova-2,Весь західний промінь Western Europe цього борту ...
|
slavon, Дякую,flagua все наставив.
|
підскажіть будь ласка як з флешки перепрошити ferguson ariva ts100
|
Пройшов слух- що після нового року 3колор через шурочку працювати не буде. Чи правда це, і з чим повязано?
|
Трутень Чи правда - не знаю. Думаю що ні. :)
А з чим пов'язано - з боротьбою з піратами :) Якщо була планова заміна карт - може і будуть якісь зніни. Як не було - то й переживати нема чого :) |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
В мене два питання,перше ,скільки трафіку потрібно для години шари(якщо хтось знає),хочу в селі шуру прикрутити але в мене на Лайфі тільки 50мб в день
Друге питання Дуже хочу дивитися канали ВВС ,з 27,5°W Судячи по карті http://www.intelsat.com/flash/covera.../907-332s1.jpg На 120ку не дотягує 300км до ЛЬвова,як думаєте вартує пробувати налаштувати ці канали при такій карті,чому питаю бо сам антени через фізичні проблеми не можу налаштовувати,тобто прийдеться кликати майстра,хоч він багато не бере але грн 50 захоче(а то теж не малі гроші як для спроби),ну то що порадите? |
Цитата:
Цитата:
|
slavon,
Дякую Славік,але нажаль на 28му борті ВВС нереально зловити,якраз вони на британському промені,а цей градус в мене є на 90ку по центру то половина транпордерів ловить,але там ніц цікавого нема. |
Zhora15,Пробуй на 1,2 може виловиш той 27,5°W
|
Цитата:
Колись тут рахували, мо щось почерпнете: https://forum.shara-tv.ru/index.php?...9/page__st__20 |
Porter, Все одно більше 50 метрів за добу не буде, навіть якщо шара буде працювати 24 год./добу....
|
З наступаючим Новим Роком та Різдвом Христовим !!!
Підкажіть , будь-ласка, чи показує на Hot Bird , 13° канал "охота і рибалка" (по-моєму він був на італійській чи французькій мові ), бо вчора поставив одному тарілку а не перевірив чи показує даний канал... а сьогодні вже о 7.30 год до мене телефонує і "матюкає"....., перевірити на даний час не можу, так як тимчасово не маю даного супутника...Дякую...... |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
З Новим Роком ,Славікhttp://www.greensmilies.com/smile/sm...r2_thumbs1.gif |
Цитата:
Нехай клює!! |
Цитата:
З новим роком Валік!!! |
Zhora15, Також з 2013 взаємно , мабуть тому клієнту треба було ставить 40гр. +закуска,була б
і охота і рибалка. |
доброго вечора всім не можу налаштувати роутер d-linq dir320 для модема киъвстар,порадьте що робити?
|
Подивіться тут...
|
Цитата:
|
Принесли Strong 8500 DVB T2,звук "як з сусіднього села".Буду вдячний як що хтось щось порадить або схему має.
|
Подивись напругу на БЖ,на операційному підсилювачу.Дивись який звук на вході та на виході ОП.Теж саме що і при ремонті супутникового тюнеру.
Схему можеш не шукати-поки нема |
Напруга живлення-5.0V,звук на вході набагато кращий ніж на виході.Склалось думка що можливо обійтись без мікросхеми.
|
Петрович, нехочеш колупатися з мікрухою,спробуй напряму через електроліт 20-50мф,але звук буде тихіше
|
підзкажіть сайт де можна дивитись онлайн трансляцію канала стс+7
|
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Цитата:
|
Народ підскажітьчи варто мені ставити карту DVB-S2 PCI OMICOM на мій комп (Процесор-AMD Athlon 64 Processor 3200+ 2.01ГГц
Материнська плата -ASUS M2N Оперативна пам’ять- 1,50ГБ Відеокарта- ASUS EAX1600PRO/TD/256M Жорсткий диск -200ГБ Операційна система-Windows XP SP3). Чи потягне мій комп HD чи ні? |
lzpetro
Легко перевірити - скачайте з інтернету якийсь ХД деморолик і подивіться, як його машинка відтворюватиме. |
Цитата:
|
Доброго дня.Допоможіть будь-ласка вести bісс ключі в тюнер ореnbох f 300.Я беру нажимаю 1117 там є всі кодіровки,але bісс немає,але амулятор включений.А коли я беру і заходжу в меню і в додатки там є bісс ключ,але там є Відео кей і Аудіо кей.і кожен зних має по 12 символів,а сам bісс ключ має 16 символів,і що мені робити як правильно зробити.ДОПОМОЖІТЬ
|
Беріть повний ключ (16символів), викиньте 4 і 8 (це контрольні суми) пари символів і буде вам 12-ти значний ключ, який треба прописати на відео і аудіо.
|
Це получається нулі,треба викінути.
Ну добре,є такі bісс ключі що на 4 і 8 немає нулів і що тоді робити? |
Не знаєш, де написати? Пишем тут.
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:30. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010