![]() |
Скоулз: "Фергі міг продати мене ще в 2001-му"
http://i.football.ua/i/news/563x347/137722.jpg Легендарний півзахисник МЮ зізнався, що одного разу йому крупно повезло. Вся справа в тому, що колись Пол відмовився грати за клуб в матчі Кубка Ліги проти Арсеналу, пише soccernet.espn. "Я не знаю, чому я це зробив, - згадує Великий Рижик -. Але я дійсно про те шкодую". "Просто я був не в настрої, адже я залишився поза складом за тиждень до цього, в матчі проти Ліверпуля. Не знаю, яка бджола мене вжалила, але це було дійсно нерозумно". "Мені пощастило -.. Я вибачився і відбувся штрафом Адже Фергі міг і продати мене ще тоді, у 2001-му І був би абсолютно прав ..." |
Goal.com: Україна не проб'ється на ЧС-2014
Збірній Україні не під силу вийти з групи "Н" відбіркового турніру до ЧС-2014. Про це заявив Стів Кроуфорд, експерт сайту Goal.com. Нагадаємо, жеребкування Чемпіонату Світу відбулася напередодні і за його результатами жовто-сині потрапили в компанію до англійців, поляків, чорногорців, молдаван і Сан-Марино. Перше місце експерт віддав Англії, а друге - чорногорцям, мотивувавши це поточною серією у 8 ігор без поразок у Вучініча і ко. Україна, на думку Крофуорда, буде перебудовуватися і цей процес не пройде просто, пише terrikon.com. |
Фани "Карпат" на честь загиблого товариша проведуть у тиші матч з "Ворсклою"
Один з лідерів фанатського угруповування Banderstadt Ultras Олександр на прізвисько Шалений помер 28 липня в результаті ножових поранень, отриманих під час бійки. Під підозрами у вбивстві затримано 3 людини, проте за словами відділу зв'язків з громадськістю МВС України у Львівській області Дениса Харчука злочинців могло бути і більше. На згадку про товариша фанати "Карпат" планують провести сьогоднішній матч з «Ворсклою» в тиші, повідомляє 11na11.com. |
Тевес і Ето'О можуть помінятися клубами
"Манчестер Сіті" та "Інтер" можуть обміняти двох найкращих бомбардирів останнього сезону - до Італії може перебратися Карлос Тевес, а у зворотному напрямку поїде Самюель Ето'О. Представники клубів повинні зустрінеться після поєдинку команд в рамках Dublin Super Cup, інформує La Corriere dello Sport. Массімо Моратті хотів би бачити в складі команди аргентинця, але водночас він не бажає розлучатися з камерунцем. Перепоною моєе стати те, що головний тренер "городян" Роберто Манчіні вважає даний обмін майже нереальним, пише sport-express.ru. |
Рубін націлився на Єрьоменка?
Представники бронзового призера чемпіонату Росії казанського "Рубіна" провели переговори з київським "Динамо" щодо придбання 24-річного фінського центрального півзахисника Романа Єрьоменка. Про це повідомляє видання "Твой День", посилаючись на власні джерела в казанському клубі. "Роман - дуже сильний футболіст, який може зіграти як на позиції ближче до атаки, так і глибше до своїх воріт. Такий гравець реально посилив би команду, і ми б не відмовилися бачити його у своєму розпорядженні. До того ж, незважаючи на фінський паспорт, у нього є й російське громадянство. Роману не потрібно буде звикати до наших особливостей і менталітету. Але зараз говорити про перехід передчасно. У першу чергу потрібно домовитися з киянами", - зазначає джерело в казанському клубі. Нинішня трансферна вартість Романа дорівнює 6,5 мільйона євро, а термін контракту футболіста розрахований до червня 2014 року. У зв'язку з цим "динамівці" хотіли б отримати за гравця відступні в розмірі 8 мільйонів євро. |
Афеллай вибув на п'ять тижнів
Півзахисник "Барселони" Ібрагім Афеллай отримав травму підколінного сухожилля лівої ноги і вибув з ладу на термін до п'яти тижнів. Про це повідомляє офіційний сайт каталонців. Голландець отримав пошкодження в товариському матчі із "Манчестер Юнайтед", який завершився перемогою англійців із рахунком 2:1. Афеллай абсолютно точно пропустить двораундове протистояння із "Реалом" за Суперкубок Іспанії, намічене на 14 і 17 серпня, пише championat.com. |
Ультрас "Лаціо" відкрито виступили проти президента клубу
Вболівальники "Лаціо" прийняли рішення виступити з офіційною заявою, в якій назвали президента клубу Клаудіо Лотіто своїм ворогом. Фанати римлян давно виступають проти одного із босів команди, незважаючи на високі результати "Лаціо". "Лотіто був, є і завжди буде ворогом ультрас. Він - єдиний президент, який виступав за арешт вболівальників, які протестують проти його персони. Ми завжди будемо його ненавидіти за це, незважаючи на результати команди і його роботи. І не хочемо, щоб наше ставлення стало алібі для поганого виступу команди будь-коли в майбутньому. Ми прийняли рішення підтримувати команду, навіть враховуючи ненависть щодо президента. Завжди будемо близькі до клубу в будь-якій ситуації. Не забувайте, що ми підтримуємо команду десятиліттями і приносимо себе в жертву заради "Лаціо", - цитує заяву ультрас sport-express.ru. |
Кранчар: "Будемо боротися за друге місце з Україною і Польщею"
У групі "H" кваліфікації чемпіонату світу-2014 боротьба за друге місце точитиметься між збірними Чорногорії, України та Польщі. Таку думку висловив наставник збірної Чорногорії Златко Кранчар. "Я налаштований оптимістично, хоча група у нас серйозна. Нас знову чекають матчі з Англією, хоча це не такий вже й поганий вибір з першого кошика із урахуванням наших останніх зустрічей з ними", - сказав він. "Схоже, ми будемо боротися за друге місце з Україною і Польщею, хоча можемо зачепитися і за перше місце", - цитує слова хорватського фахівця championat.com. |
31 липня ЧУ Кривбас 1:0 (1:0) Чорноморець
Голи: 1:0 - Бабатунде (30) Карпати 0:2 (0:1) Ворскла Голи: Маркоскі (3), Сачко (60) Арсенал 1:1 (0:1) Шахтар Голи: Мазілу (90+4) Фернандіньо (10) Сьгоднішній день у Чемпіонаті України був досить цікавим.Відбулося три зустрічі я особисто бачив одну і найбільш цікаву гру Арсенал-Шахтар на каналі 2+2.Спочатку активніше почав Шахтар і Фернандіньо забив красень гол пройшовши майже весь захист Арсеналу пробивши у ближній кут від воротаря.Потім на полі було щось неймовірне Арсенал переграва Шахтар майже у всіх компонентах гри про що свідчить статистика матчу по ударах по воротах 17-10 накористь Арсеналу,а по ударах у площину воріт взагалі 12-2.Не знаю коли ще в матчах ЧУ Шахтар був такий жалюгідний. І це був подарунок на день народження іхнього коуча.Проблеми Шахтаря почалися ще в попередній грі з Карпатами в першому таймі тієї гри.Перевага була на боці Карпат,але в другому таймі команда підсіла і Шахтар її подолав.Арсенал навпаки в другому таймі додав.Особливо небезпечні були кутові у його виконанні,і досяг своєї мети не з кутового,а зробив це з гри.Провівши чудову комбінацію і забивши мяч на 94 хвилині.Я згідний з їхнім тренером, що сьогодні Арсенал повинен був перемагати і переграв Шахтар по грі! Ваш Sacha!ukrprofukrprof |
Дієго готовий перейти в Атлетико
Півзахисник "Вольфсбурга" Дієго готовий розглянути варіант з переходом в мадридський "Атлетико". Про це повідомив батько і агент 26-річного футболіста Жаїр Да Кунья. "Такий гравець, як Дієго, буде відмінною купівлею для "Атлетико". У Діего є усі необхідні якості для гри за цей клуб, і я думаю, що він впишеться в схему тренера Мансано. Дієго заінтригований таким варіантом продовження кар'єри", - сказав батько хавбека. Також Жаїр Да Кунья зазначив, що його син готовий піти на пониження зарплати заради можливості виступати за "Атлетико". "Дієго готовий зробити усе від нього залежне заради цього переходу. Зараз нам треба, щоб домовилися клуби. Час ще є - до закриття трансферного вікна цілий місяць", - підсумував Жаїр Да Кунья. |
Шершун: "Хотіли виграти у "Шахтаря"
Гравці київського "Арсенала" ставили перед собою завдання перемогти "Шахтар". Про це заявив захисник київського "Арсенала" Богдан Шершун. "Судячи по тому, як розвивався наш матч з "Шахтарем", результатом, напевно, можна бути задоволеним, оскільки виграти могли і ми, і "гірники". Тим не менш, ми ставили перед собою завдання обіграти "Шахтар", - сказав він. "На жаль, нас у другому таймі підвела реалізація моментів, тому в підсумку рахунок на табло - 1:1. У першому таймі ми заграли і додали після 15-ї хвилини матчу, нав'язали "Шахтарю" свою гру. У другому таймі "Арсенал" вже повністю володів і ініціативою, і м'ячем. У нас були моменти, тому шкода, що не змогли виграти", - заначив гравець. За словами Шершуна, в новому чемпіонаті "Арсенал" ставить перед собою завдання вигравати у кожному турі і за підсумками сезону пробитися в єврокубки. "Минуло тільки чотири тури, тому, напевно, поки що рано робити висновки про якість нашої гри. Нам потрібно в кожному турі боротися за перемогу, щоб посісти в чемпіонаті якомога вище місце. Мета команди - п'яте чи шосте місце і путівка в Лігу Європи", - цитує гравця championat.com. |
Шукюров: "Знову засмутимо на своєму полі Росію"
Захисник збірної Азербайджану Махір Шукюров радий майбутній зустрічі зі збірною Росії в кваліфікації ЧС-2014. "Дуже добре, що ще раз зіграємо зі збірною Росією. Після бакинської нічиї в минулому циклі, пішло багато чуток про можливе договірної грі. У нас з'явився хороший шанс довести, що все це були порожні домисли. Ми зробимо це після того, як знову на своєму полі засмутимо Росію ", - розповів Шукюров. |
Фани Атлетико погрожують Агуеро
Уболівальники Атлетико неабияк розлючені на Серхіо Агуеро за те, що він перейшов у Манчестер Сіті. Фани "матрацників" принесли на трибуни стадіону банери з написами, у яких вони бажають смерті Серхіо. На банері фани називають Агуеро зрадником. Нагадаємо, що недавно аргентинець звернувся до уболівальників Атлетико, щоб подякувати за підтримку у роки виступів за Атлетико. Крім тогj, Агуеро сказав, що його трансфер пішов на благо мадридського клубу, оскільки Атлетико отримав 45 млн. євро за нього, а наступного літа міг би його втратити безкоштовно. Тепер же Атлетико може витратити гроші шейхів для розвитку клубу. Однак фанів це лише більше розлютило і вони ще більше ненавидять Агуеро. |
Моуріньо: Адебайор - один з наших!
Доля нападника Манчестер Сіті Еммануеля Адебайора невизначена досі. Тренер містян Роберто Манчіні на тоголезця не розраховує. Сам Адебайор хоче перейти у Реал, де провів півроку в оренді. Однак мадридці не поспішають викупляти його трансфер. Тим часом тренер Реала Жозе Моурінью заявив, що Адебайор завжди буде у серці гравців Реала, оскільки він є одним з них. "Адебайор - один з наших" - сказав Моурінью. - Де б він не грав, у Реалі, чи в іншому клубі, він - один з наших". Попри таку ніжність Моурінью не горить бажанням витрачати мільйони на такого "свого" гравця. |
Блохін: З англійцями, на мій погляд, грати можна
Олег Блохін вважає, що збірній не варто недооцінювати суперників по відбору до ЧС-2014 року, а саме Молдову та Польщу. Про це керманич національної збірної сказав, коментуючи результати жеребкування чемпіонату світу 2014 року для національної збірної України. "Маленькі" команди нам завжди створюють проблеми. Але якщо їх не обігравати, як ми не змогли свого часу обіграти Грузію, то вийти з першого місця дуже важко", - цитує Блохіна ТСН. "Суперники мені нагадують ту групу, в якій ми грали відбір ЧС-2006. Я думаю, треба ставити завдання вийти з першого місця. А як буде - це вже інше питання. Думаю, добре, що випала Англія, а не Франція, Іспанія, Нідерланди. З ними грати було б важче. А з англійцями, на мій погляд, грати можна", - сказав Олег Володимирович. Для Блохіна на першому місці зараз виступ на Євро-2012. Адже він тренує збірну протягом одного циклу - готує до домашнього чемпіонату Європи. "Зараз нам найголовніше на Євро-2012 добре виступити. А як перемогти Англію? Прийде час - ми розповімо", - зазначив Блохін. Нагадаємо, що українська збірна потрапила до групи H, де нашими суперниками будуть Сан-Марино, Молдова, Польща, Чорногорія та Англія. |
Мілан і Юве обміняються нападниками
Італійська преса повідомила про дуже цікаву угоду, яка може здійснитися найближчим часом. Sky Sport Italia інформує, що нападник Ювентуса Амаурі може вирушити до Мілана, тоді як у зворотному напрямку поїде проблемний для россонері Антоніо Кассано. Мілан потребує гравця, який здатний заміняти Златана Ібрагімовича в атаці, а особливо в боротьбі «на другому поверсі». Габарити італійського бразильця повністю підходять для цієї ролі. Антоніо Кассано, в свою чергу, потребує постійної ігрової практики для потрапляння в заявку збірної Італії на Євро-2012. У Турині бажання Антоніо може здійснитися. |
Луческу: Ми навіть не заслужили перемогу
Донецький "Шахтар" не заслуговував на перемогу у матчі 4 туру Прем`єр-ліги з "Арсеналом" (1:1). Про це після гри заявив головний тренер "гірників" Мірча Луческу. "Що стосується нас, то це була найслабкіша гра в цьому чемпіонаті. Ми навіть не заслужили перемогу. "Арсенал" ж був віддячений голом за те, що бився увесь матч за цей результат і за це очко. Ми ж грали перші 20 хвилин, поки забили гол. А потім погано поставилися до тих дуже хороших контратак, які у нас були, - було розслаблення і поверхневе відношення до цих моментів. Другий тайм "Арсенал" зіграв набагато агресивніше, пресингував нас в зоні нашої оборони. Ми ж захищали той рахунок, який був, припустилися багато помилок. За таке завжди карають. Так і сталося. Повинні були не лише перші 20 хвилин, але і усю гру діяти з хорошою увагою і концентрацією. Ми цього не зробили і за це поплатилися. Добилася результату команда, яка хотіла цього більше", - цитує Луческу офіційний сайт "Шахтаря". |
Кононов: У Карпатах болісна перебудова
Головний тренер "Карпат" Олег Кононов на післяматчевій прес-конференції заявив, що зараз у команді відбувається процес перебудови. - Деякі гравці не відновилися, як ми очікували. Тому були проблеми в точності передач, виконанні своїх функцій. У цьому одна причина. Інша - створюється новий колектив, це завжди болісно. Якщо раніше у нас був колектив, який ми три роки створювали, то зараз, з різних причин, будуємо нову команду. Хтось не задоволений, але ми розберемося. Все одно, я з оптимізмом дивлюся в майбутнє команди, переконаний, що ми йдемо правильним шляхом. Далі тільки результат покаже - правильна дорога чи ні. Особисто я твердо переконаний, що ми йдемо правильно. Ми створюємо команду, яка б відповідала всім вимогам, але на це потрібен час. - Ви були прихильником точкової селекції. Зараз, схоже, змінили стратегію. Будуєте нову команду, а результатів немає. Павлов був перед вами, сказав, що дав своїм гравцям відпочити. У вас не було мети когось іншого поставити в основу? Провідні гравці - Худоб'як, Зеньов, як ми побачили, не в формі ... - У футболі буває важко. Сьогодні у нас виникли труднощі. Є і мої помилки. Зараз перебудова вимушена, яка в будь-якому випадку повинна бути. |
На Італію чекає нове продовження скандалу з договірними матчами?
Глава групи адвокатів, яка захищає екс-боса "Ювентуса" Лучано Моджи, Нікола Пента заявив, що були знайдені нові телефонні записи розмов людей, замішаних в організацію договірних матчів в серії А. Таким чином, масштабний скандал в Італії, в результаті якого в сезоні-2005/06 скудетто кілька разів переходило від однієї команди до іншої, може отримати нове життя, пише "Спорт-Экспресс". На записах зафіксовані розмови між екс-суддею П`єрлуіджи Паіретто, колишнім спортивним директором "Палермо" Ріно Фосчі, екс-працівником "Мілана" Леонардо Міані і ще одним чиновником федерації Паоло Бергамо, повідомляє tuttosport. |
Ліппі: "Мілан" і "Наполі" - головні претенденти на скудетто
Екс-тренер збірної Італії Марчелло Ліппі вважає, що головними фаворитами у боротьбі за звання чемпіона в серії А є "Мілан" і "Наполі", що зберегли з минулого сезону головних тренерів. "Мілан" і "Наполі" не змінили головних тренерів, і це робить їх фаворитами. Услід йдуть "Ювентус", "Інтер" і "Рома". Усім цікаво, як виглядатиме "Рома" в новому сезоні, навіть мені самому. Вони вирішили змінити свою футбольну філософію і запросили нових гравців. У цих футболістів велике майбутнє. Незважаючи на це в "Мілана" і "Наполі" все ще є перевага перед іншими командами", - цитує Ліппі sport-express.ru з посиланням на Sky Sport Italia. |
Срна: "Самі винні"
Капітан Шахтаря критикує себе і свою команду після нічиєї з київським Арсеналом. "Ми не заслужили виграти, тому що не виступили на своєму рівні у другому таймі. Перший тайм провели добре, поки гол не забили. Потім розслабилися і дозволили суперникові контролювати гру", - сказав Даріо. "Ми здорово діяли перші двадцять хвилин, могли самі контролювати гру до кінця, але в другій половині розслабилися зовсім, тому я вважаю, що ми не заслуговували перемоги". "Арсенал постійно тиснув на наші ворота - що з кутових, що з гри. Шкода, що втратили три очки на останніх хвилинах, але ми самі в цьому винні". |
"Інтер" готовий обміняти Майкона на Тевеса
Захисник "Інтера" Майкон може стати частиною операції із придбання у "Манчестер Сіті" нападника Карлоса Тевеса. Вартість 27-річного аргентинця оцінюється в 45 мільйонів євро, і міланський клуб готовий запропонувати 30-річного бразильця, оціненого в 20 мільйонів, а іншу частину трансферу оплатити грошима, інформує Football Italia. З чуток, "Інтер" раніше був готовий віддати "городянам" Самюеля Ето'О, але президент італійської команди Массімо Моратті цю угоду заблокував. Нагадаємо, що раніше Тевес говорив, що його намір покинути "Манчестер Сіті" пов'язаний із бажанням бути ближче до дружини і двох дочок, які живуть в Аргентині, пише sport-express.ru. |
Ель Каддурі повернувся у загальну групу
"Динамівець" Бадр Ель Каддурі, який не брав участі у матчі проти "Металурга" через проблеми зі здоров'ям, приступив до тренувань у загальній групі. Про це сам гравець розповів Інформаційному центру ФК "Динамо". "Наприкінці минулого тижня я трохи захворів - погано себе почував, боліло горло, нежить. Напевно, в машині сильно включив кондиціонер, від нього і пішла проблема. Відразу звернувся до лікарів, які зробили все можливе, щоб зупинити хворобу й швидше повернути мене на поле. Пару днів тренувався самостійно, а з понеділка вже буду працювати в загальній групі. Сподіваюся, скоро зможу допомогти команді", - сказав захисник. |
Головний тренер мадридського "Реала" пожинає плоди своєї популярності.
Жозе Моурінью змушений був тікати від китайських футбольних фанатів в одному з торгових центрів Гуанчжоу. Головний тренер "Реала" намагався залишити готель через прилеглий до нього торговий центр, оскільки біля готелю його чекали сотні фанатів. Однак португальцю не вдалося уникнути зустрічі з фанатами. Хтось з численної групи вболівальників, що знаходилася у торговому центрі, впізнав Моурінью, після чого наставнику мадридців довелося тікати від китайських шанувальників футболу. У середу "Реал" проведе товариський матч з місцевим клубом "Гуанчжоу Евергранд", а в суботу зіграє з "Тяньцзінь Теда". Нагадаємо, що недавно Моурінью скостили один матч дискваліфікації, отриманої за скандальні заяви тренера з приводу навмисного підсуджування арбітрами "Барселоні" у півфінальному матчі Ліги чемпіонів проти його "Реала". Нагадаємо, що "Барселона" перемогла "Реал", а пізніше виграла Лігу чемпіонів. |
Роналдіньо - кращий гравець світу минулого тижня
Новини футболу, 1 серпня. Футбольний сайт Goal.com визнав атакувального півзахисника бразильського клубу "Фламенго" Роналдіньо кращим гравцем тижня в світі. Минулого тижня 31-річний футболіст забив чотири голи у двох матчах і вийшов в лідери списку найкращих бомбардирів чемпіонату Бразилії. У матчі з "Сантосом", який відбувся 27 липня, Роналдіньо зробив хет-трик, а його команда, програючи по ходу гри з рахунком 0:3, зуміла домогтися перемоги (5:4). Ще один м'яч Роналдіньо забив 30 липня в матчі з "Греміо" (2:0). Серед інших футболістів, які проявили себе минулого тижня - гравець молодіжної збірної Аргентини Ерік Ламела, який приніс своїй команді перемогу над Мексикою (1:0) в матчі молодіжного чемпіонату світу, а також форвард Даніель Фран, який виступає за клуб "Лейпциг" в четвертому німецькому дивізіоні. Фран забив три м'ячі в матчі Кубка країни з "Вольфсбургом", який "Лейпциг" несподівано виграв з рахунком 3:2 |
Аллегрі: Інтер наш головний конкурент у боротьбі за титул
Новини футболу, 1 серпня. Наставник "Мілана" Массіміліано Аллегрі вважає, що головним суперником його команди за чемпіонство в наступному сезоні буде "Інтер". "Незважаючи на те, що інші клуби значно посилилися, я думаю, що "Інтер" буде нашим головним конкурентом у боротьбі за титул. Матч за Суперкубок буде складним, але перемога додасть нам впевненості у своїх силах", - сказав тренер. |
Захисник казанців не встигає відновитися від травми.
Центральний захисник казанського "Рубіна" Сесар Навас не зможе допомогти в середу своїй команді у матчі-відповіді третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів з київським "Динамо". Отримавши в заключному матчі першого кола з "Кубанню" травму руки, іспанський легіонер казанців не зміг зіграти в кубковому поєдинку проти "Уралу", а також проти "Терека" в чемпіонаті Прем'єр-Ліги. Не було його і в Києві, де "Рубін" тиждень тому проводив перший матч, але тренери сподівалися, що Навас буде готовий вийти на поле в матчі-відповіді. На жаль, Навас поки навіть не приїхав до Казані. А ось ще один гравець з лазарету "Рубіна" Олександр Рязанцев вже повернувся в Казань з Німеччини, де проходив лікування. Але і він не зможе допомогти товаришам по команді, так як не заявлений для участі в Лізі чемпіонів. Нагадаємо, що 3 серпня в Казані "Динамо" зіграє матч-відповідь третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти "Рубіна". У першій зустрічі "динамівці" програли казанцям з рахунком 0:2, чим дуже ускладнили собі завдання пройти далі. |
Олег Блохін вважає, що збірна Англії не найгірший варіант для України.
Тренер збірної України з футболу Олег Блохін заявив програмі "Профутбол", що суперники української команди по відбірковій групі на чемпіонат світу-2014 нагадують йому групу на відбір 2006 року. А також зазначив, що Англія - це не найгірший варіант для України. "Думаю, добре, що попалася Англія, а не Франція, Іспанія чи Голландія. З ними грати було б важче. А з англійцями, на мій погляд, грати можна", - сказав Блохін. Головний тренер збірної зазначив, на даний момент головним завданням, яке стоїть перед збірною України, - гарний виступ на Євро-2012. Нагадаємо, що збірна України за право грати на чемпіонаті світу з футболу боротиметься з командами Англії, Чорногорії, Польщі, Молдови та Сан-Марино. |
Тимощук - найбільш досвідчений "збірник" в Бундеслізі
Гравець мюнхенської "Баварії" Анатолій Тимощук встановив унікальне досягнення для нового сезону чемпіонату Німеччини. Про це повідомляє Kicker. український півзахисник мюнхенського клубу є найдосвідченішим гравцем, маючи в своєму активі 106 матчів у футболці національної команди, що більше, ніж у будь-якого іншого футболіста німецької Бундесліги, заявленого в цьому сезоні, пише football.kulichki.net. |
"Спортинг" підписав нападника "Барселони"
Представники "Барселони" і "Спортинга" напередодні обговорили деталі трансферу форварда Хеффрена Суареса. Молодий венесуелець, заграний за молодіжну збірну Іспанії, днями пройде медобстеження в Лісабоні і підпише з "Левами" контракт, передає Record. Сума трансферу складе 5 мільйонів євро. У минулому сезоні Хеффрен не був гравцем основної обойми - в Прімері він зіграв всього 8 матчів і забив один гол, пише sport.ru. |
Вучініч став гравцем "Ювентуса"
Нападник "Роми" Мірко Вучініч продовжить кар'єру в "Ювентусі". Як повідомляє Football Itali, сьогодні туринський клуб підтвердив підписання контракту з чорногорцеми. Угода розрахована на чотири роки. Сума трансферу оцінюється в 15 мільйонів євро, виплати триватимуть протягом трьох років. Нагадаємо, що крім Вучініча "Юве" намагався придбати Серхіо Агуеро, який перейшов з "Атлетико" в "Манчестер Сіті", а також лідера "Вільярреала" Джузеппе Россі, пише sport-express.ru. |
Ерікссон має намір запросити Бекхема в "Лестер Сіті"
Наставник англійського "Лестер Сіті" Свен-Еран Ерікссон хоче повернути на Туманний Альбіон Девіда Бекхема. Про це повідомляє The Daily Star. Шведський спеціаліст продовжує зміцнювати свою команду перед стартом нового сезону і хотів би бачити в ній зірку англійського футболу. Раніше Ерікссон намагався орендувати Бекхема, але отримав відмову. Тепер же головний тренер має намір виступити із солідною пропозицією і повернути Бекхема на батьківщину. Ерікссон також хотів бачити у своїй команді екс-гравця збірної Англії Оуена Харгрівза, пише sport.bigmir.net. |
Статистика домашніх поразок Динамо в єврокубках
http://football.sport.ua/images/news...rig_132792.jpg Невдачі в радянський час, успіхи під прапором незалежної України За всю історію виступів у єврокубках «Динамо» шість разів починало двоматчеве протистояння з домашньої поразки. У чотирьох випадках «біло-сині» припиняли свій виступ у даному єврокубку, у двох - проходили далі. Примітно, що всі невдачі припали на радянські часи, обидва успіху були досягнуті вже під прапором незалежної України. Залишається сподіватися, що, незважаючи на прикру поразку від «Рубіна» в першому матчі, нашим хлопцям вдасться перемогти в поєдинку в Казані і не порушити сталу «успішну ланцюжок». Сезон 1967/1968. Кубок чемпіонів, 1 / 8 фіналу 17 листопада 1967 «Динамо» - «Гурник» (Забже, Польща) - 1:2 Голи: Олех (12, автогол) - Шолтисек (16), Любанський (61). 29 листопада 1967 «Гурник» (Забже, Польща) - «Динамо» - 1:1 Голи: Турянчик (37), Шолтисек (43). Сезон 1969/1970. Кубок чемпіонів, 1 / 8 фіналу 12 листопада 1969 «Динамо» - «Фіорентина» (Італія) - 1:2 Голи: Серебряников (57) - Чіаруджі (36), Мараско (60). 26 листопада 1969 «Фіорентина» (Італія) - «Динамо» - 0:0 Сезон 1982/1983. Кубок чемпіонів, 1 / 4 фіналу 2 березня 1983 «Динамо» - «Гамбург» (Німеччина) - 0:3 Голи: Баструп (5, 52, 70). 16 березня 1983 «Гамбург» (Німеччина) - «Динамо» - 1:2 Голи: Хартвіг (61) - Безсонов (52), Євтушенко (82). Сезон 1990/1991. Кубок володарів Кубків, 1 / 4 фіналу 6 березня 1991 «Динамо» - «Барселона» (Іспанія) - 2:3 Голи: Заєць (34), Саленко (82, пен.) - Бакеро (6), Ортега (45), Стоїчков (63, пен.). 20 березня 1991 «Барселона» (Іспанія) - «Динамо» - 1:1 Голи: Юран (62), Амор (90). Сезон 1998/1999. Ліга чемпіонів, кваліфікаційний раунд 12 серпня 1998 «Динамо» - «Спарта» (Чехія) - 0:1 Гол: Баранек (5). 26 серпня 1998 «Спарта» (Чехія) - «Динамо» - 0:1 (серія пенальті - 1:3) Гол: Шевченко (89). Сезон 2004/2005. Ліга чемпіонів, 3-й кваліфікаційний раунд 10 серпня 2004 «Динамо» - «Трабзонспор» (Туреччина) - 1:2 Голи: Верпаковскіс (21) - Караденіз (34), Яттара (65). 25 серпня 2004 «Трабзонспор» (Туреччина) - «Динамо» - 0:2 Голи: Гавранчич (7), Діого Рінкон (29). Сезон 2011/2012. Ліга чемпіонів, 3-й кваліфікаційний раунд 26 липня 2011 «Динамо» - «Рубін» (Росія) - 0:2 Голи: Касаєв (6), Натхо (68, пен.). 3 серпня 2011 «Рубін» (Росія) - «Динамо» -?:? |
Прем'єр-ліга прийняла рішення перенести матч 6-го туру між "Металургом" і "Таврією" на 15 серпня.
Дирекція Прем'єр-ліги перенесла матч 6-го туру "Металург" (Донецьк) - "Таврія" (Сімферополь) з 12-го на 15-е серпня 2011 року. 10 серпня в Європі пройдуть відбіркові та товариські матчі національних та молодіжних збірних. У складі донецького і сімферопольського клубів багато гравців отримали запрошення в різні збірні, тому команди не змогли б провести гру в п'ятницю, 12 серпня, в оптимальних складах. Представники обох клубів попросили Прем'єр-лігу Україні розглянути можливість перенесення даного матчу на інший день і сьогодні отримали відповідь. Матч пройде 15 серпня і розпочнеться о 20:00. Трансляцію матчу можна буде побачити на телеканалі "Футбол". Нагадаємо, що свої останні матчі ці команди зіграли в нульові нічиї - "Металург" уклав мир з київським "Динамо", а "Таврія" не змогла забити жодного м'яча, але й не пропустила голів в Олександрії. "Таврія" з 6 очками посідає 8-е місце, а "Металург", маючи в активі 4 очки, знаходиться на 11-му місці в турнірній таблиці Прем'єр-ліги. |
Мірко Вучініч проведе в туринському клубі найближчі чотири роки.
"Ювентус" підписав контракт з чорногорським нападаючим "Роми" Мірко Вучінічем. За п'ять сезонів, які Вучініч провів у "Ромі", він зіграв за столичний клуб 200 матчів і забив 63 м'ячі у різних турнірах. У Турині 27-річний форвард проведе як мінімум чотири сезони. "Ювентус" спробує в новому сезоні реабілітуватися перед своїми уболівальниками за провальний минулий сезон, в якому туринці невдало виступили як у Лізі Європи, так і в Серії А, посівши там лише 7-е місце. Туринський клуб вважався одним з претендентів на Серхіо Агуеро, проте у результаті аргентинський нападник віддав перевагу клубу "Манчестер Сіті". Нагадаємо, що Вучініч є головною зіркою збірної своєї країни, яка буде суперником команди України у відбірковій кампанії до ЧС-2014. |
Збірна Іспанії (U-19) стала чемпіоном Європи
Юніорська збірна Іспанії (U-19) обіграла збірну Чехії (3:2) у фіналі чемпіонату Європи. Іспанці двічі поступалися по ходу зустрічі, але в другому таймі додаткового часу зуміли не тільки зрівняти рахунок, а й вирвати перемогу завдяки дублю форварда "Валенсії" Пако Алькасера. Збірна Іспанії (U-19) у восьмий раз стала чемпіоном Європи. Найчастіше іспанців перемагали тільки англійці, у яких дев'ять перемог, пише sports.ru. |
Захисник "Ліверпуля" затребуваний в Італії
Аргентинець може продовжити кар'єру на Аппенінах. Як інформують італійські ЗМІ, лівий захисник Еміліано Інсуа, контракт якого належить "Ліверпулю", потрапив в сферу інтересів декількох команд Серії А. Мова йде про таких колективах, як "Чезена" і "Удінезе". Останній сезон Інсуа провів на правах оренди в "Галатасараї", а контракт з "червоними" розрахований до червня 2012 року. |
Збірна Іспанії виграла юнацький Євро-2011.
Збірна Іспанії стала чемпіоном Європи серед гравців не старше за 19 років, обігравши у драматичному фіналі команду Чехії. Чехи першими відкрили рахунок на 50-й хвилині зустрічі зусиллями форварда празької "Спарти" Ладислава Крейчі. Іспанці змогли відповісти лише за 8 хвилин до фінального свистка - Рубен Пардо найсильнішим ударом з-за меж штрафного - 1:1. В основний час в цьому матчі переможець так і не визначився. Тому все вирішувалося в додатковий. І збірна Чехії тут знову змогла вийти вперед після точного удару Патріка Лахі після чудового пасу Крейчі, але утримати свою перевагу підопічним пана Гжебіка не вдалося - форвард іспанців Алькасер за 12 хвилин, що залишалися до закінчення зустрічі, оформив дубль і приніс Іспанії перемогу. Юнацький Євро-2011. Фінал Іспанія - Чехія 3:2 Ауртенече, 85, Алькасер, 108, 115 - Крейчі, 52, Лаха, 98 Іспанія: Бадіа, Альберт Бласкес, Мікель, Серхіо Гомес, Ауртенече, Пардо, Алекс (Кампанья, 55), Сарабіа (Хуан Муніс, 78), Деулофеу, Мората, Хуанма (Алькасер, 54). Чехія: Коубек, Брабец, Йелечек, Полом (солодкі, 36), Гала, Калас, Янош, Крейчі, Кадебарек, Скалак (Лаха, 79), Прикрив (Фантіш, 102). Як писав sport.tochka.net, цього року іспанська "молодіжка" виграла європейську першість. А національна команда Іспанії також є чинним чемпіоном Європи та світу. |
Президент "Порту" не буде міняти Халка навіть на Кріштіану Роналду
Президент "Порту" Пінту да Кошта, що готовий відпустити нападника Халка тільки за 100 мільйонів євро, і, навіть якщо надійде пропозиція обміняти його на форварда "Реала" Кріштіану Роналду, він не стане цього робити. Також Кошта висловив думку, що лише декілька клубів у світі здатні купити у його команди іншого форварда - колумбійця Радамеля Фалькао, пише sport-express.ru. "Це може звучати як єресь, але я не став би міняти Халка навіть на Кріштіану Роналду. Ця моя думка, хоча, можлива, тренер вважає по-іншому. Якщо представити вартість Роналду, то можна припустити, що Халк коштує близько 10 мільйонів євро. Якщо говорити про Фалькао, то, якби якийсь клуб був готовий купити його, він би вже зробив це. Не так багато команд можуть витратити стільки грошей на одного гравця: "Реал", якщо захоче, "Барселона" після тривалих обговорень, "Челсі", "Манчестер Сіті", а тепер ще і "ПСЖ". Коли я прочитав про інтерес "Атлетико" до Фалькао, я просто розсміявся", - сказав Porto Canal Кошта. |
Тимощуку запропонували перейти в "Анжи"
Півзахиснику "Баварії" Анатолію Тимощуку зроблена пропозиція про перехід в махачкалинський "Анжи", стверджує Sovsport.ru. За інформацією джерела, клуб російської Прем'єр-ліги планує купити футболіста збірної України після завершення трансферу Юрія Жиркова. Нагадаємо, що Тимощук перейшов в "Баварію" в 2009 році із "Зеніту". У минулому сезоні чемпіонату Німеччини він взяв участь в 26 матчах мюнхенського клубу і забив три голи. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 21:37. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010