![]() |
|
|
|
|
|
|
|
|
_____________________________ #####____
_________ Я знаю _____________ #####____ ___________что ты делал ________####______ _________прошлым летом!!_________##________ _____________________________######_____ ____________________________#######_____ ____####__________________#########___ ___######________________###_######___ #########_______________###__######__ _#######_______________###___######___ _______#################____######__ _______##########################__ ________################____#####____ _________##___________##_____####______ _________##___________##_____#########___ _______###__________###______#########__ |
Студент приходить в аптеку і каже:
-Дайте мені будь ласка презерватив. Сучасна продавщиця: -Вам натягнути або загорнути? Звичайний дезедорант лише приховує запах поту. Новий дезедорант FA діє по-іншому: він вбиває бактерії, всмоктується через шкіру, проникає в кров, доходить до нервових клітин, зупеняє дихання. Мертві не потіють! Спи моя радість, засни ... У морозі згасли вогні ... Трупи на полицях лежать, Мухи над ними жужжать ... Новенька вчителька проводить малювання в 1-а класі. Намалювала на дошці огірок і запитує: -Діти, скажіть - що я намалювала? Діти (хором): -Х..й!! Вона в сльози і до директора - мовляв дисципліна в класі немає, маленькі діти, а матом лаються ... Директор приходить в клас: -Та-а-ак ... Дисциплінка кульгає. Хто на дошці х..й намалював?! Недільний ранок. -Мила, хочеш випити каву в ліжко ? -Із задоволенням ! -Тоді принеси чашку і мені. Заходить програмер в свій темний підїзд і чує, що в темряві хтось шарудить. - Ба треба-було зберегтися! -Запізно подумав він. Навіщо напитися і повзати, коли можна покурити і літати? |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:24. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010