Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Не знаєш, де написати? Пишем тут. (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=81)
-   -   Не знаєш, де написати? Пишем тут. (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=1713)

arki 27.08.2013 15:37

Цитата:

Допис від slavon (Допис 89422)
Тоді вихід для w124, придбати ХД ресівер, бажано з ОС Лінукс на борту та підключити "цьоцю Шуру" ...

Так саме краще буде, ніж "чекати з моря погоди"...

arki 27.08.2013 21:46

Цитата:

Допис від slavon (Допис 89422)
Тоді вихід для w124, придбати ХД ресівер, бажано з ОС Лінукс на борту ...

ось дивіться що пишуть про ключі до упц на торі
Цитата:

В последнем Мкасе для фортисов тоже не работают. А вообще в посту #1 всё написано по этому поводу ( всё актуально). Главная проблема не в ключах ( ключи рабочие), а в их алгоритме. Нужен новый fix в новом софте или плагине.
потрібно комусь правити софт (для софтових) і заодно писати плагін (для ресів з ОС), то чи не одне і теж, де ж всемогутність ресів з ОС які ві тут розхвалюєте??? Чи то мо я як завжди чогось не розумію, але мені здається треба чекати поки "хтось" не зробить і в тому і в іншому випадку...

slavon 27.08.2013 21:54

arki,1. Ймовірність того що наприклад для ресіверів з ОС поправлять 1 ЕМУ з десятка набагато більша, ніж чекати софт до будь якого софтового реса...
2. Ви як цитуєте мене то цитуйте повністю там ще було
Цитата:

... та підключити "цьоцю Шуру"
3. Епоха перегляду на ЕМУ закінчилася років зо 3 тому...

arki 27.08.2013 22:11

Цитата:

Допис від slavon (Допис 89447)
arki,Ймовірність того що наприклад для ресіверів з ОС поправлять 1 ЕМУ з десятка набагато більша, ніж чекати софт до будь якого софтового реса...

так, але всерівно як тільки зроблять плагін до ресів з ос, потім через кілька днів буде софт до того ж жлобіка 4100с...
І взагалі на мініках те упц давненько зробили а от тоді плагінів до лінуксових я не чув щоб були.
Цитата:

3. Епоха перегляду на ЕМУ закінчилася років зо 3 тому...
але ще й досі користується попитом серед клієнта, трико тому доказ....

slavon 27.08.2013 22:20

arki,
Цитата:

так, але всерівно як тільки зроблять плагін до ресів з ос, потім через кілька днів буде софт до того ж жлобіка 4100с...
Я вже писав у темі з вибору ХД ресіверів - це як кому пощастить. Може хтось пам'ятає, якщо не помиляюсь, як у листопаді 2009 року +++ збільшили довжину CW-DW запитів до своїх карт, тоді одномоментно впала "цьоця" на усіх ресах, в т.ч. лінуксових... Так ось, до лінуксових нова версія mgcamd вийшла на протязі трохи менше 24 годин. А деякі власники деяких софтових чекають на новий софт до нині ...
Як правило, виробники софтових ресів, закінчують їх підтримку через 1 рік після випуску останньої партії. Бо який сенс підтримувати старі реси, коли треба продавати нові ...
Цитата:

але ще й досі користується попитом серед клієнта, трико тому доказ....
3К на ЕМУ (і цьоці) залишилось "жити" максимум 4-6 місяців, далі врубають ADEC і знову чекай 1-2 роки, поки його взламають хоча б для "цьоці" ...
А про низьку платоспроможність і "жлобство" (тв повинно бути на халяву) сьогоднішніх "клієнтів" можете мені не розказувати - я в курсі... :D

partik 27.08.2013 22:20

Чому на вашому інтернет ресурсі розміщаются фотграфії без згоди власника цих фото,так деякі фото тигр Z460 є моя власнысть прошу їх видалити так як вони розміщені без моєї згоди.

slavon 27.08.2013 22:24

partik,Які фото ??? Тему і номер посту дайте...
Ви що власник фірми яка розробила і випустила ці реси ??? Чим доведете що це Ваші фото ???

boris 27.08.2013 22:33

slavon, Славо,цей "туварищ"на всіх сайтах одне і те-ж пише,а які фото,про що він,так і не ясно.

partik 27.08.2013 22:38

boris, Так я пишу тому що ці фото розміщені без моєї згоди на вашому ресурсі виклав їх robot у темі тигр Z460 пост №1 фото 2,3,4. Я не маю нікому нічого доказувати особливо вам нехочите видаляти не видаляйте тоді будемо розмовляти по іншому це не погрози це реальність.

slavon 27.08.2013 22:41

partik,Я не можу безпідставно видалити повідомлення користувача, опираючись тільки на голослівні заяви іншого користувача. Чим доведете що це саме Ваші фото ???

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:40.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010