![]() |
...Але пам’ятай, після весілля всі її «Ой, ти такий веселий!» перетворяться на «Не позор мене на людях, клоун».
|
Мій приїхав з відрядження... В шафу заглянув, балкон обшарив. Я лежу і посміхаюсь... Шукай -шукай... Я сама перший день вдома.
|
Образилася на чоловіка, кажу йому: «Ти кусок ідіота!» Відповідь була бомбезна: «А ти моя друга половина!»
|
При застуді, гарні дівчата п’ють чай з малиною. Погані - каву з коньяком, а розумні п’ють на брудершафт з лікарем...)
|
- Де будеш відпочивати влітку?
- В основному на роботі, деколи буду приходити додому. |
Медсестра:
- Хворий, прокиньтесь! Та прокиньтесь ж! Ну, про-кинь-тесь! - А? Що таке? - Нічого, я вам снодійне принесла - випийте! |
- Куме, а що Миколай приніс Вашій дружині?
- Сковорідку з товстим дном! - Уявляю, що буде з того дна, коли вона побачить, яку норкову шубу приніс Миколай моїй дружині. |
Коли жінка запитує: Чого хочеш на вечерю? Я ніколи не вгадую.
|
Дружина дзвонить чоловікові:
- Вітя, ти де? Мені скучно. - У сусідки Галі в шафі. - І що ти там робиш? - Слухаю Миколу, який прийшов від тебе і розповідає про нашу з ним рибалку. |
Сидить олігарх, рибалить. Вудка з діамантами, замість лески - золота нитка. Раптом зловив Золоту Рибку. Вона почала молитися:
- Відпусти мене! Олігарх повертів рибку та викинув у воду. Рибка випливає та здивовано запитує: - А три бажання виконати? - Ну ти взагалі очманіла! Ну гаразд, загадуй! |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:11. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010