![]() |
|
http://i.piccy.info/i5/96/21/1022196/s09541481.jpg
Цікаве з історії України.... Найбільшою битвою з XVII ст. до середини XX ст. є Берестейська битва 1651 року між Україною і Кримом з однієї сторони, і Річчю Посполитою — з іншої. В ній брало участь до 600 тис. воїнів. Тільки битви другої світової війни, зокрема на Курській дузі, біля Москви і Берліна мали більші масштаби. |
- Була б ти чужою, ціни б тобі не було, – з жалем каже чоловік дружині.
- Ця тканина дуже вузька. - Заспокойтесь, шановні, вона ще розповзеться... - Що це у вас пальта продаються без кишень? - Це для того, щоб злодій в кишеню не поліз. Остання мода! - Не лякайтеся, дітки! Це я – ваша матуся. Я просто купила собі новий капелюшок. - Мій чоловік перестав пити горілку. - О! Виявляється, у нього сильна воля! - Ні, то у мене сильна рука. - На уроці української мови вчитель запитує: - Що означає вираз «вона почервоніла до коренів волосся»? - Учень: - Це означає, що вона пофарбувалася - Дружина перестала зі мною розмовляти. Що робити? - Радіти. Це значить, що вона стала розуміти тебе без слів. - Що ти, Марусю, думаєш про чоловіків? – запитує подруга. - Усі вони однакові, тільки зарплата у них різна. |
Футбольний матч «Бразилія — Росія». Бразильці зібрались біля своїх воріт і думають: «А чого це ми з тими лузерами будемо грати цілою командою? Залишмо одного Рональдіньйо, нехай грає!» Залишили й пішли в роздягальню. Після матчу дивляться на табло — рахунок 1:1. Питають у Рональдіньйо:
— Ти що, сам не міг переграти їхню команду? — Та міг, якби на десятій хвилині суддя не вилучив мене з поля. |
-Милий,ну,що ти граєш мене як скотину?Сказав би хоч одне лагідне слово...
-Я люблю тебе Федя. -Тату!Тату!-а чому мені вже 17 років,а я ще в другому класі??? -Пий синку і не говори багото!!! |
У темі 1 долучень
|
У темі 1 долучень
|
У темі 1 долучень
|
У темі 1 долучень
|
У темі 1 долучень
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 03:27. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010