Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Не знаєш, де написати? Пишем тут. (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=81)
-   -   Не знаєш, де написати? Пишем тут. (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=1713)

arki 28.08.2013 08:20

Цитата:

Допис від partik (Допис 89459)
Є ще один ресурс де я розміщуваав але згоди на іншим для розміщення на сторнніх ресурсах я не давав так я сьогодні ходжу по віх ресурах і прошу щоб видалили,якщо ви такі самовпевнені можете залишити.

Ви б пишались тим що ваші фото розповсюджуються в неті, якщо ж дійсно вони ваші...:eek:

Zhora15 28.08.2013 08:41

slavon,
Це таблиця,на канали які на даний момент можна дивитися через емулятор... Список UPC ,явно зменшився... Я хотів сказати arki, що наврят чи проблема з софтом,адже замок залишився той самий... хоча я в таких тонкощах не розбираюся...

Dhsus 28.08.2013 19:13

Доброго часу доби панове. Потрібна ваша допомога, так як вже не знаю що робити. Мається ноутбук, на якому стоїть ОС 7. Є перехідник, навіть два, (шнур) USB-RS232. Раніше все працювало норм, а тепер щось сталося, і при прошивці Глобо подібних тюнерів, при з'єднанні ноута з ресівером на табло ресівера видає ASH. Що робити? Пробував два різні шнура, різні ресівери, ОС міняв (ту саму, адже раніше працювало). Міняв порти, завантажувачі ... Аріон подібні прошиває нормально, тільки на Глобо.

Може якой ахінєї типу dll не стає?

D-Misha 28.08.2013 19:29

Цитата:

Допис від Dhsus (Допис 89500)
Доброго часу доби панове. Потрібна ваша допомога, так як вже не знаю що робити. Мається ноутбук, на якому стоїть ОС 7. Є перехідник, навіть два, (шнур) USB-RS232. Раніше все працювало норм, а тепер щось сталося, і при прошивці Глобо подібних тюнерів, при з'єднанні ноута з ресівером на табло ресівера видає ASH. Що робити? Пробував два різні шнура, різні ресівери, ОС міняв (ту саму, адже раніше працювало). Міняв порти, завантажувачі ... Аріон подібні прошиває нормально, тільки на Глобо.

Може якой ахінєї типу dll не стає?

Після перестановки ОС, щоб шилися Глобіки ,встановіть програму Clobo_programs_v0.0.3 Шукайте, на форумі є...

slavon 28.08.2013 19:32

Як видає ASH ??? Видавати ASH може тільки тоді коли софт в ресівері злітає повністю... Якою прогою шили ??? "Комбайн" для прошивки пробували ???

Dhsus 28.08.2013 19:35

У темі 1 долучень
Цитата:

Допис від D-Misha (Допис 89501)
Після перестановки ОС, щоб шилися Глобіки ,встановіть програму Clobo_programs_v0.0.3 Шукайте, на форумі є...

По-перше - це для 3000-6010.... Мені треба щоб було і на 4100С.
По-друге - Каспер свариться...Долучення 11236

Dhsus 28.08.2013 19:40

Цитата:

Допис від slavon (Допис 89502)
Як видає ASH ??? Видавати ASH може тільки тоді коли софт в ресівері злітає повністю... Якою прогою шили ??? "Комбайн" для прошивки пробували ???

Якраз коли вибрано дамп, вмикаю тюнер в розетку і нажимаю на далі. Видає ASH. Далі так і стоїть, поки не вирубаю з розетки. Пробував SOFT_ORTON_4100C, Upgrade 1.2.0.1 - те саме. Пробував Ali MINI Upgrade - те саме. І так з декількома ттюнерами такої лінійки.

Коли вмикаю в розетку, тюнер працює в нормальному режимі, і доступно всі канали для перегляду.

kreshnot 28.08.2013 20:13

Dhsus, можеш спробувати так

Dhsus 28.08.2013 20:23

Цитата:

Допис від kreshnot (Допис 89505)
Dhsus, можеш спробувати так

Це вже теж робив... А з опорами має бути до компа чи тюнера...

D-Misha 28.08.2013 20:58

У темі 1 долучень
А цим загрузчиком, ви пробували?

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:09.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010