![]() |
nik
Мабуть мене знову накажуть но " а в ответ тишина..." як співав Висоцький. Так чим все ж закінчився лікбез по прошиттю? |
Згідний з kreshnot
Були аналогічні випадки коли напруга живлення LNB падала до 5в і винуватцем був термозахистний елемент.Показував тільки транспондер 11034 на HotBirdi.Попробуйте закоротити його (жовтий дископодібний елемент між радіатором LM317 і ВЧ блоком або десь поруч) |
Цитата:
заміряйте напругу на роз'ємі in LNB 13/18. |
[QUOTE=duman;30274]У мене аналогічне було на ORTONI 4100C NEW.
Рішилось перепайкою флеші з тюнера в якого не було відесигналу з процесора. QUOTE] В nik не прблема з тюнером,в нього проблема з (шнуром) .А перепаювати флеш,це вже питання останнє.є ще варіанти перепрошити тюнер з другого компа або від другого тюнера наприклад:o.але питання зовсім не про те.:cool: |
Я з Вами не згідний колего svovka , бо цитую:(Вигружаю програмку з тюнера через Ali Editor, доходить процес до 45% і зупиняється, пише завершение работы программы.Загружаю через Upgrade, грузить 35% і пише data transfer error) і це говорить про те що процес загрузки і вигрузки йде,а при проблемному кабелі : error ... і ніякого руху.
|
По моей проблеме . Замерил напряжение LNB, падения напряжения нет. Термозащитный элемент при смене поляризации- соответсвенно менял напряжение. Сигнала нет.
Мова форуму Українська |
Так яка ж напруга живлення виходить з тюнера на LNB при V i H поляризації?
Після просушки бажано місця заливу промити спирто- бензиновою (50/50%) сумішшю за допомогою щітки. Найкраще підходить - зубна! |
Цитата:
Перевірте тюнер на другій антені і свою антену іншим тюнером а потім будемо розбиратися далі. |
Хотел еще добавить .На спутнике Hotbird работает только 12731H 27500,хотя эти каналы , а именно Норвежские SVT должны идти по SIRIUS
|
Правий колега KRESHNOT
Як вам порадиш, коли ви вперто не хочете викласти результати хоч якихось замірів. Дерзайте!!! |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:24. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010