![]() |
Чими реченями все сказано (Напряму до головок все працює.) 1.Дiзек непрацюэ. 2. настройки ресiвера змiнити. Iнших проблем неможе бути!
|
Тiлькищо провiрив частоту 10806 перший нацiональний вмени качество 28процентiв Кодiруэ
|
Поважний GLOBO810. Не буду занадто хвалитися, але на рахунку в мене понад
500 установок сат. В останьному випадку всі налаштування в нормі.Дісек робочий -100 %. Діло в прошивці. |
chikosh, є у Ваших словах правда.
Зараз маю подібну проблему - принесли вчора на прошивку 2 ресвера: 1. - 4050C, 2 - 4100C. Пришив їх дампом від Хмури, який був виложениий ним, ще на початку 2012 р. (протягом року мною цим дампом було прошито більше 100 ресіверів, дамп неодноразово мною правився - доскановувалися нові канали, вдилися нові ключі). Виставив порти комутатора так як було в клієнтів і віддав... Сьогодні ті ресівери повернулися до мене знову - не бачать реси сигналу хоч ти трісни. Перепробував більше десятка прошивок з різними бутами починаючи від 1,02 ... Хто що думає з цього приводу ??? |
Поважний slavon. Прошу вточнення.
1. Не бачать зовсім. 2. Не бачать через дісек. 3. Замутки з Амосом на 10806 |
Не бачить зовсім сигналу через дісік - у мене 1.1 Ортон 8 портовий, у клієнтів 1.0 - 4 порти. Марку дісіків клієнтів не памятаю - одна установка моя, друга не моя. До прошивки включив тюнер - сигнал на Амосі був - канали через 1,1 (без виставленя порту показували в ресівері - 1 порт дісіку відкритий по замовчуванню), після прошивки якість постійно скаче від 7% до 60%. Маніпуляції з портами дісіку не допомагають. Дрімбокс 500ХД і Опен Х820 на тій антені працюють. Конвертори Інверто квадро (Блек преміум або блек ультра, вже не памятаю - бралися більше 4 років тому)
|
У мене тюнер на установці з нуля. І така катавасія.
Але маю не один раз парадоксальний приклад. У кліента тюнер працював біля року без проблем. Приніс на прошивку. (Тіпа - добити канали,ключі). Включаю в себе- сигнал скаче (по словам кліента в нього все було ОК). Відкриваю, і бачу мережевий конденсатор на шостому місяці вагітності. Замінюю кондюк,прошиваю і проблема закривається. :cool: |
chikosh,slavon,сьогодні теж прошив три 4100с,все працює як завжди.Так що конкретно сказати нічого не можу.Попадуться з таким казусом,відпишуся.
Цитата:
|
Цитата:
kreshnot, Дякую за підтримку друже... |
Цитата:
|
Цитата:
|
chikosh,є одні і тіж проблеми і є різні рішення ,кому підійшло кому ні.Тому відкидувати все як не потріб не треба.
|
Цитата:
|
Цитата:
ORTON 4050C прошивка 1.3.11-нема сигналу на каналх Гумор ,1 національний і т.д.Після прошивки на всіх супутниках показують не всі канали,на деяких сигнал скаче.Проблема вирішилась підняттям напруги БЖ до 3.36в(була напруга 3.31в) |
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Продовжуємо.
ORTON 4060СХ новий, небаче Гумор ,1 національний і т.д,підійшов софт 1.3.69 і конвертор Pauxis, такий http://fotohosting.info/images/2012/12/11/KXc3r.jpg |
часто зустрічається така проблема з даною моделлю ресивера Cosmosat 7100 (клон Globo 3000-6010) в блоці живлення з вторинного кола на материнку завишена напруга близько в 2 рази розриває конденсатори аж на материнці...
пробував заміняти оптрон, диоди, рефмодуль TL431, замінив усі конденсатори у вторинному колі, нічого не допомагає допоможіть будь-ласка.... може якись резистор підпалений????чому зависока напруга????? |
sergey89", діоди по 3.3в-5в міняв?
|
Цитата:
|
Подивись обв*язку 3842
|
У темі 1 долучень
що саме перевірити?
|
Цитата:
|
sergey89", а яка напруга по 3.3в?а краще напиши всі.
|
підключив без материнки через лампочку 12в на 3.3, и 5в напруги показує
3.3в-4.8в 3.3в-4.9в 30в-61в 5в-8в 5в-8в 24в-33в 12в-22в |
Цитата:
|
дві лампочки
в розєм 3.3в і ще одна в розєм 5в і такі напруги на виході замість 3.3в показ4.8ві т д 3.3в-4.8в 3.3в-4.9в 30в-61в 5в-8в 5в-8в 24в-33в 12в-22в |
sergey89", мені стало цікаво,деталі мінялися і стоять всі нові чи мінялися (наприклад) по 3.3в-ставились назад старі і мінялися на 5в і.т.д.
|
Не треба нагружати так бп, достатньо 3-4ом на 3.3в,хоч він робить і на хх
при нормальному стану.Ці блоки дуже примхливі тому включати їх краще в 220в через лампочку 15-20вт від холодильника в розрив мережевого проводу.Довго не можна тримати твого бп бо розірве конденсатор по 22в. Якщо вище вказані конденсатори добрі (???...) то проблему шукай кругом 431-ї.і не треба було міняти все підряд бо тепер ... |
Цитата:
|
Цитата:
|
duman, той тр-р на даному етапі немає ніякого смислу міняти,можно його зовсім викинути.Треба перевірити резистори r13,15,16
|
допоможіть хто може ортон 4100с пропадає сигнал навіть не показує рівень та якість мигає і сипле кубиками.дякую!!!!
|
Цитата:
|
Тюнер робив і так почав себе вести.сам я не профі, так дрібниці ремонтую а це знайомий приніс.Порадьте братися за таке чи ні
|
в блоці живлення замініть сетьовий електроліт перевірте у вторичній низковольтній чіастині чи немае вздутих конденсаторів які виходять напруги з блока живлення перевірте наявність пульсацій на виході з блока яка напруга подаеться на головки
|
fenix1981, треба озвучити напруги на виході БЖ,бажано до сотих,і напругу на мережевому електроліті
|
вибачайте дякую всім,віднесли сьогодні до майстра,бачу там напевно все серйозно а профі є профі.
до посту №513 майстер поміняв сетьовий електроліт 47мф 400в, 2хв ремонту. |
Цитата:
|
Ремонт ресиверів
Підскажіть будь ласка параметри блока живлення,та схему БЖ ORTON 4100C,на шим невідома(згоряна)плата DVB-V18.PCB
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:51. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010