![]() |
— Ти заєць із Плейбою?
— Так! — А чому вуха висять? — Зморився… |
Пам’ятник на одеському цвинтарі.
На плиті пароського мармуру великими золотими літерами вибито: “ЯКІВ МОЙСЕЙОВИЧ РАБИНОВИЧ” І трохи нижче — маленькими літерами: “Своїй дружині — Сарі”. |
Усі жиди поділяються на розгублених і зосереджених. Розгублені живуть повсюди в світі, а зосереджені — в Ізраїлі.
|
Щоби хворий дятел не помер від голоду, його треба взяти за хвоста й бити дзьобом об дерево.
|
Син-двієчник питає у батька-вченого:
— Тату, а чому коли яблуко надкусити, то надкушене місце стає коричневим? — Розумієш, сину, надкушуючи яблуко, ти порушуєш його захисну оболонку, яка називається шкіркою, і тоді кисень, який міститься в повітрі, вступає в хімічну реакцію з атомами заліза, що містяться в яблуці, й окислює їх. А окис заліза — це звичайнісінька іржа, котра має, як тобі відомо, коричневе забарвлення. Зрозумів? — Тату, а з ким ти щойно так довго говорив? |
– Ви не боїтеся померти від коронавірусу?
– У мене кредит, мене відкачають. |
Зустрічаються українець і татарин, колишні однокласники.
Українець: – Як ся маєш? – Добре живу, у дружини айфон, у дочки айпад, а у мене айсан! – А що таке айсан? – Кредит у банку! |
П’ятий тиждень карантину через коронавірус. Випадково розговорився з дружиною. Дуже навіть недурна баба виявилася.
|
Їде Альоша Попович по лісу. Попереду розвилка доріг, у розвилки камінь, а на ньому написано:
– Ліворуч підеш — коня втратиш, направо — голову. Повернув він наліво і тут кінь каже: – Е, Альоша, ти далі один підеш! |
Рабинович, ви вірите в справедливість?
— Вірю. Але не довіряю. |
Галю,а чого це твій Микола так кричить?
-Так то зуби лізуть…… Які зуби? Йому вже 50… -Вставні, вчора проковтнув…. |
– Мамо, а чому на плиті так брудно?
– Тато яєчню посмажив. – Без сковорідки? |
– У Вас є психічні розлади.
– Це для Вас вони розлади, а для мене радості. |
— Чому не буває п’яних жидів?
— Тому що п’яний жид автоматично перетворюється на москаля. |
— Яшо, ми з тобою таки найнещасливіші люди на світі!
— Сарочко, ну чому ти так вважаєш? — Ми живемо біля моря, нам навіть у відпустку поїхати нікуди! |
— Розочко! Чи є в нас щось випити?
— Є. Чай є цейлонський. — А щось міцніше? — Ну, візьми новий пакетик. |
— Ой, Рабинович, на жаль, ми не зможемо в новому році збільшити вам зарплату.
— О, то я й не прошу її збільшити! Але хоча б частіше її платити ви можете? |
— Рабиновичу, ви дарма цю ковбасу купуєте. Вона звичайно дешева, але їсти її зовсім неможливо, там сама соя.
— Це для гостей. |
На прийомі в банкіра Гольдберга зустрічаються колишні компаньйони — Кац і Кон.
Гольдберг: — Панове, дозвольте, я вас познайомлю. Кац (Кону): — Свиня! Кон (Кацу): — Підлота! Гольдберг: — А, то ви вже один одного знаєте! |
Бідний єврей - це все одно що травоїдний вовк.
|
Прийшов якось у крамницю панок. Купив, що треба, а портфеля забув на прилавку. Крамар знав цього панка, лише забув його прізвище – пам’ятає лише, що походить воно від якоїсь тварини. Ось біжить він і кричить:
Пане Цап, підождіть! А цей іде собі і не звертає ніякої уваги на крик. Цап, Цап, Цап! – знову надривається крамар. Нарешті не витримав панок, обернувся і каже: Я не Цап, я Баран! Та я знаю, що пан – скотина, та лишень забув яка. |
- Вовочка, чому ти цілий день валяєшся на дивані? - Готуюся стати татом.
|
Вчителька: - Вовочко, у тебе в одній кишені брюк тисяча гривнів, а в іншому - три тисячі, порахуй! - Я вважаю, що на мені чужі штани!
|
Ти питаєш, навіщо одружився? А уяви, пізно ввечері раптом відключили світло: ні інтернету, ні телевізора, книжку і ту не шанувати. Ось тут дружина і стане в нагоді!- А, зрозуміло, щоб сексом з нею зайнятися!- Та при чому тут секс ?! Тільки дружина знає, де в будинку лежать свічки і сірники.
|
Вчителька:
– Вовочка, ти б хотів потрапити в рай? – Так, але мама сказала, щоб я після уроків одразу йшов додому … |
Hа уроці зоології вчителька pозповідає про страуса:
Страуси несуть яйця; Бігають швидше за коня; У разі небезпеки закопують свою голову в пісок; Потапенко, ти чим це там займаєшся ? - Вас уважно слухаю, Маpіє Іванівно! - Hу тоді повтори, що я говорила. - Страуси закопуються в пісок по самі яйця... ... І якщо на ці яйця наступити, то на коні фіг втечеш. |
Усний іспит - це коли ти розповідаєш преподу його лекції в перекладі гобліна.
|
Приходить прапорщик додому і каже дружині:
- Жерти давай. Дружина починає скаржитися: - Ой, я так втомилася, весь день працюю, жодного разу не присіла. Прапорщик пожалів дружину і змусив її присісти 200 разів. |
– Ізя, я вам так скажу: гроші — зовсім не найголовніше. Найголовніше — щоб вони у вас таки були!
|
Абрам, куди це ви так біжите стрімголов?
– Мені потрібно терміново віддати борг! – Що за борг? – Подружній! |
Зустрілися кум з кумом. Перший і питає другого:
— Де це ви, куме, так набралися? — Та... Склалися на трьох. — Щось не віриться... — Їй-богу, склалися на трьох, але... два не прийшли. |
- Збільшення пенсійного віку до 80 років підтримало 89% громадян.
- А як ставилось питання? - Чого ви б хотіли у 80 років - померти чи вийти на пенсію? |
– Як ви вперше познайомилися зі своїм чоловіком?
– О, у нас з ним була любов з першого погляду. – З першого погляду? А як ви це зрозуміли? – Коли я вперше його побачила, моє серце забилося так, що бюстгальтер розстебнувся. |
Бармен звертається до відвідувача в барі:
- Вітаю, що бажаєте: пиво чи горілку? Відвідувач: - Немає часу на розгойдування, - давай горілку! |
Їдуть два міліціонери на машині :
Один - іншому: - Перевір , у нас мигалка працює: Один міліціонер висовується , дивиться .. : - Працює , не працює , працює , не працює , .. |
– Діти, наведіть приклади про шкоду куріння. Слухаємо тебе, Вовочка.
– Мій прапрадід все життя курив, тому на своєму ювілеї він зміг задути сто свічок тільки з п’ятої спроби! |
– Ваш Вовочка — нероба: він списує у дітей домашні завдання.
– Але діти ж зараз вчаться дистанційно? – Він у вас ще і хакер. |
– Слухай, ти така класна! От вже пощастить ж комусь…
– Може бути тобі? – Чому відразу мені? |
Перше побачення. Він: — Який я в неї?
Вона: — Який він у нього? |
Мама:
-Іване!Іване!Синку, та скільки можна? Я тебе кличу,кличу, а ти вдаєш, що не чуєш мене. І що тільки з тебе буде? Тато: -Офіціант! |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:39. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010