![]() |
Торгова марка "Біленька" проводить акцію "Білочка". Знайди під кришечкою 5 білочок і тобі кришечка.
|
У темі 1 долучень
Ключики провіряєм!::mad::rolleyes::eek:
9е |
http://i.piccy.info/i5/12/96/1069612...p_ia_pGia_.jpg
Звідки і хто ми, брате? (Петро Камінь) Дивлюся на Вкраїну рідну, що сотні літ під ярмом гнеться. Колись - татарського. Тепер - від показово українського. І питаю тебе, вільний козаче, - хто ми є на цій землі святій? Що робимо тут, і яку місію несемо? А яку мусимо нести? Де коріння наше? Звідки прийшли ми? http://www.pravda.com.ua/columns/2010/09/2/5347859/ |
Прийшли троє в лазню: роботяга, директор і депутат. Роздяглися, дивляться – у кожного – до коліна …
У роботяги – руки, у директора – пузо, у депутата – язик … |
-Тату, а чого я вже три роки в третьому класі вчуся??
-Синок, на пі...ди а наливай..... |
Мамо, а чому мене в школі екскаватором називають ?
Закрий рот а то меблі поцарапаєш !!! |
Українець, Москаль, грузин і чукча летять на літаку. Раптом літак
терпить аварію. Льотчик пояснює: "Треба стрибати, але в нас тільки чотири парашути. І вистрибнув. - Вай, вай! У мене дванадцять дітей, - сказав грузин і вистрибнув. Москаль запричитав: - Ми нація розумна, мені не можна гинути, - і вистрибнув. Українець зітхнув: - Стрибай, чукча. Я, як самий хоробрий, залишуся гинути. - Навіщо гинути? - відповідає чукча. Я москалю пустий рюкзак підсунув. Він розумний, по дорозі що-небудь придумає |
Дев'ятикласник знає, як зарядити мобілку від дерева
http://i017.radikal.ru/1102/1c/d95a8b3eab3e.jpg У Запоріжжі дев'ятикласник Олексій Стреляєв винайшов унікальний прилад, який працює від енергії зростання рослин і виробляє напругу в чотири рази більше, ніж в звичайній розетці. Прилад величиною з долоньку, зібраний з пластинок і гайок. Новинка вже встигла перемогти на Всеукраїнському конкурсі юних винахідників та раціоналізаторів, в журі якого були імениті професори з вітчизняних ВНЗ. «Я його назвав ошийником, і неспроста - аж надто він схожий на собачий аксесуар. Може виробляти напругу близько 900 вольт. Прилад може стати в нагоді під час відпочинку на природі - адже від «ошийника» можна і телефон повністю зарядити за 4 години, і музику послухати. При цьому кількість енергії, яку він виробляє, абсолютно не залежить ані від породи дерева, ані від його віку», - говорить Стреляєв. Прилад лише потрібно надіти на дерево, почекати біля півгодини, потім увіткнути в його вбудовану розетку штепсель від дроту мобільного телефону, магнітоли, кип'ятильника, і вони запрацюють. «Ошийник» сам витягує енергію з дерева і передає її підключеній техніці. «Дерев'яна» напруга в 900 вольт прирівнюється до 220 вольтів в одній електроточці, так що стакан води нагріватиметься «від дерева» стільки ж часу, скільки і від звичайної мережі. Над своїм унікальним винаходом учень працював біля півроку. Зараз хлопець працює над новою - вдосконаленою - моделлю приладу. У ньому пластинки і гайки він замінив гумовим ремінцем - чим тугіше його затягувати навколо стовбура, тим більше енергії він зможе витягувати. __________________ |
Чому у білявки на моніторі комп'ютера відбитки ніг?
Тому, що вона намагалася зайти в Інтернет! |
Ведуть колобка на розтріл
- Цур в голову нестріляти! |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:04. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010