![]() |
Якщо ви слухаєте музику у себе в квартирі, а сусіди довбають вам в усі стіни, отже у вас система «Долбі Сураунд».
|
На космічну станцію прибуває турист. Через деякий час він
запитує: - Мені тут все подобається, але скажіть, чому у вас питна вода жовта? Його заспокоюють: - Ви не сумнівайтеся, ми її вже не раз пили! |
- Скажіть, у чому Ви зберігаєте свої заощадження?
- У мріях... |
Науковці провели сміливий експеримент - випробували Віагру на кроликах.
Експеримент не змусив себе чекати... - Дісталося навіть вченим! |
Зловив дядько золоту рибку і загадує їй три бажання:
- Отже! Хочу великий завод, великий будинок і велику машину! Вона каже: - Добре, вибирай - кредит або лізинг? Він: - Вибирай - соняшникова або оливкова? |
Дівчина щось буркотить, дивлячись в телевізор, потім - хлопцеві:
- Прикинь, я, здається, почала розмовляти з телевізором! Він - комп’ютеру: - Прикинь, вона розмовляє з телевізором! |
- Дядьку, дядьку ви не бачили мого кролика? Такого білесенького, маленького, пухнастого?
- Такого маленького, біленького, пухнастого, з чорною лапкою, сірим вушком і такого смачненького-присмачненького? |
- Скажіть, лікарю, а операція буде проводитися з анестезією? - зі страхом запитує пацієнт.
- Звичайно! Анестезія Павлівна - потримайте хворого... |
- Вітаю, як справи?
- Нормально, мене з роботи звільнили. - За що? - Та біс його знає, я там півроку не був ... |
Прибігає П’ятачок до Вінні Пуху.
- Вінні, нам прийшла посилка з Африки. У ній 10 апельсинів. Тобі сім і мені сім. - Як так? - дивується Вінні Пух. - Їх всього 10. - Мене це не хвилює. 7 своїх я вже з’їв! |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:33. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010