![]() |
Цитата:
|
Bибачте учасники за мiй вислiв: "ну нiхрена собi".A цiкаво, скiльки тюнерiв "в мiсяць" 'проходить" у людини з такими цiнами?
|
Всім добрий вечір! Та хлоці заробляють в серйоз космічні ціни можна і полетіти в КОСМОС що тижня! Наприклад умене прошивка простого реса 20 грн А хадешного 50 грн ремонт реса від 50 до 60! Клієнти завжди мені раді! Менше кусаєш легше глотаєш1)))))))));)
|
:Dремонт 50-60грн,прошивка 20-30
|
привіт просто внас немае завозу комплектуючих для ремонту все що треба для ремонту конденсатори ,мікросхеми все це робиться під замовлення або купую в інтернет магазині , стоїмость деталей хоть копіечна та треба оплатить за пересилку або перекинуть дилеру за заказ от вам і ціні за ремонт 80-120 гривень деякі підприемці в нас буруть 140-200 гривень тупоміняють пару конденсаторів ,жив би де можна купить деталі безпроблем робивби по вашим цінам да ще забув в стоїмость мого ремонту входить прошивка обовязково
|
так в чим проблема? я теж заказую в інетмагазинах,але беру одразу кількість.раз за доставку заплатив і все.25 грн на луганьску коштуе доставка.набрав гривень на 400 і стае на пару місяців
|
vimpel, а ви знаете що; " входить прошивка обовязково" i не завжди потрiбна. Людина привикае до порядку каналiв в тюнерi, а змiна порядку часто призводить до непротрiбних "нервотрепок'.
|
на счет кількості я теж закуповую на певну суму але смисл не втому що купив н -кількість і буду ставить по певній ціні за ремонт треба враховувать ціни на комплектуючі якщо сьогодні конденсатор коштуе 70 копійок завтра він може стоять 2 гривня, також треба вврахувать ціну комплектуючих паяльні жала,насадки на фен (користуюсь паяльною станціею) ,розхідний матеріал флюс,паяльна паста, припой амартизація обладнання так виходить незовсім мала сума,На счет прошивки то кліенти які мені приносять самі просять щоб прошить небуло випадків щоб говорили що нетреба прошивать, е внас в місті магазин шить взагалі не вміють даже уяви не мають тупо вручну накидають 4-5 каналів тай беруть 40 гривень, якщо цінуеш свій труд то повинен брать від повідну плату а небрать за прошивку 10-20 гривень і казать що я багато тюнерів прошив я за таку сумму ліпше дома телевізор подивлюсь чим буду за такі гроші робить,,,,,,,,,,,,,,,,,,
|
:D зробив списки,ключи...дампи..зберіг на компі..тай шиеш.за що тут брати більше 30?
|
Хлопці, прошивка через комп це заміна програмного забеспечення. А в кого є ліцензійне? Тому раджу назвать це налаштування (настройка) тюнера, і не робить це при клієнтові.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:21. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010