![]() |
Цитата:
|
Цитата:
|
з Humax не мав діла но може так меню - установка - вибираєш LNB і змінюєш на інший
|
Пробував- не помогло, міняв всі настройки, скажу навіть раз зловив 9 каналів но і то якісь не понятні- попробую ще завтра, я не сильно розбираюсь але якщо працює на одному, значить і має працювати на іншому. Дякую за пораду.;)
|
Цитата:
Цитата:
А частоти в тебе на Амосі правильні прописані? Слухай а може ти пакет YES зловив???? |
Завтра вихідний- попробую
|
Прошу форумчан просвітити,чи є в Волинській області оператор,щось накштал нашого Львівського Медіамакс,якщо є ,то можна ссилку на сайт,або хоч якісь реквізити...Буду дуже вдячний.... Якщо є на форумі користувачі з Волині, відпишіть...
|
При перопрошивці Ортон х80 на Ортон х80 яким включається тюнер першим той якого перепрошивають чи той з якого зкачують прошивку?
|
garmatnuy, першим той з якого зкачують прошивку
|
Цитата:
|
доброго дня усім порекомендуйте хороший ноутбук до 5тис гривень...
дякую.... |
Привіт!
На антену 0.9м з 75Е що ще можна приліпити в Івано-Франківську? Дякую. |
Vasyapriz,85Е можна пробувати
|
Цитата:
|
Шановні, хто знає що про інтернет-магазин супутникового тв обладнання VMsat що на Львівщині. Наглянув там собі одну модель реса але відповіли там що гарантія 3міс. Може хто чув чи скуповувався там, що можете сказать за той сервіс???
|
Чи є подібній софт(au-dre2) на ОРТОН 4060СХ?
|
Цитата:
Сьогодні прошив 5 шт.Ортон 4060СХ,всі працюють. |
Цитата:
|
Цитата:
Дуже дивно що гарантія лише 3 міс... Не женіться задешевезною, бо "дешева рибка - х*йова юшка" |
Цитата:
|
Це Львівський інтернет-магазин,допоки претензій до нього не було.
|
Цитата:
але чого у них 3міс гарантія на реси...? |
Ну то замов у Луганській Антенці,там гарантія-1 рік.Я там часто замовляю,наприклад,сьогодні з ранку замовив 1210Арон і на завтра ввечері він уже у мене.І це рівно 1000км.По Новій пошті.
|
Привіт,порадьте DiseqC,щоб було більше ніж 4 входів,марку та виробника!Наперед дякую.
|
Цитата:
|
Здрасті,маю таке питання,хто може підказати частоти на 80 градус?На форумі перелазив,знайти неможу.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
неможу настроїти ні 39 градус ні 36 (((( хоча минулого року все получалося за кілька хвилин ..... Під яким кутом тре виставляти антену на ці супітники .... може хтось має фото антени 36 або 39 відносно 13,5,4 градусами ????? Правда 36 градус пробую ловити універсальною головкою з вставленою карточкою ...
|
Цитата:
Цитата:
|
СПАСИБІ !!! Проблема була саме з частотами гетеродину вмене стояла частота 10750 і я настроював супутник по ній )))).
|
Всім доброго ранку. Скажіть будь-ласка, а тюнери лінійки Globo 3000-6000 можна прошити щоб триколор на 36е показував, чи їм це не світить? Якщо можна, то де взяти дамп, а то я скільки не шукав ніде не найшов.
|
їм це не світить...
|
Скажіть, будь-ласка, де взяти свіжий дамп для глобо 4100 (ST5518, загрузчик стоїть 1.0.7) на супутники 4W+4.8E+13E. І списки каналів і ключів якщо в дампі їх нема. Просто я більше справу маю з 4100С, інтернет кишить програмами і софтами до них, а до старих глобіків нема...
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Привіт!
Поставив недавно сусідові дракона. І все ніби нічо, але на вечір на Амосі час-від-часу зникає сигнал. Зараз сигнал на 4100 на 10722Н27500 - 82-84. Як таке лікувати? |
Цитата:
|
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 18:42. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010