![]() |
Багата літня дама молодому альфонсу, який пропонує їй руку і серце:
—Якщо для пересадки, то згодна! Карась – карасеві: - Слухай, друже, ти мені, звичайно, можеш не повірити, але той рибалка, у якого я зірвався з гачка, важив ніяк не менше 90 кг! - Хто там? - Вам повістка. - Так я ж вже відслужив! - Відслужив, а тепер ще й відсидиш. |
- Алло, Іван Іванович?
- Так. - Вітаємо Вас з 8-м Березня, бажаємо Вам щастя, здоров'я, успіхів у праці ... - Стривайте, навіщо Ви мене вітаєте? Я ж чоловік. - Ну чоловік, не чоловік, а С * КА ти порядна!! - Алло, хто говорить? - Хто говорить, хто говорить, - ВСI ГОВОРЯТЬ! |
У зоопарку вирішили скоротити штати. Адміністрація довго
думала, яке формулювання записати. І придумала. Слона скоротити за топтання на місці, жирафа - за верхоглядство, осла - за дурість, а півня - за розпусту. Звірі подали на адміністрацію до суду і виграли справу. Слона відновили за тверду ходу, осла - за твердість характеру, жирафа - за широкий кругозір, а півня - за тісний зв'язок з масами. |
|
|
Hа уpоці фізики вчитель pозповідає:
- Беpете ебонітову паличку, потиpаєте її об ебонітове волокно… Вовочка підхоплюється: - А не їбане..? Закон шоу-бізнесу: що гірший голос у співачки, то менше на ній одягу |
Зима. Старий горобець сидить на гілці, настовбурчився. До нього
підлітає молодий горобець. - Шеф, а шеф! Може, на південь полетимо? - Не метушися. - Там метелики пурхають, коники стрибають, канарки літають. Тепло. - Не метушися, каже навчений старий горобець . Дивись уважно на дорогу. Коня пропустимо - знову без гарячого залишимося. |
|
Після смерті всі вагонні провідники попадають на верхню бокову полицю біля туалету.
|
Стати наркоманкою, алкоголічкою і шалавою дуже просто - досить пройти і не привітатися з бабусями біля під'їзду
Скоро сесія. Ввічливість студентів стала просто нестерпною. Дівчинка, яка вперше пішла у турпохід без батьків, ще багато чого зробить вперше... |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:31. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010