Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Не знаєш, де написати? Пишем тут. (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=81)
-   -   Не знаєш, де написати? Пишем тут. (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=1713)

D-Misha 24.10.2013 12:57

Цитата:

Допис від sat-prof (Допис 92428)
ТДКС 250грн максимум і то HR
Може і справа в самому БЖ
Якщо 25років то самі розумієте які там конденсатори(можу вам давати поради по скайпу а ви будете робити)
Як би ще мали осцилограф...

Ростислав, дякую, я таке нароблю що і майстер не робереться, тай треба мати чим. Я вже казав, що на скайпі є тільки звук, бо недостатня швидкість, хіба що пізно вночі. Відвезу до майстра, най подивиться..

svidrak 24.10.2013 15:01

Цитата:

Допис від D-Misha (Допис 92429)
Ростислав, дякую, я таке нароблю що і майстер не робереться, тай треба мати чим. Я вже казав, що на скайпі є тільки звук, бо недостатня швидкість, хіба що пізно вночі. Відвезу до майстра, най подивиться..

Думаю це буде самий ліпший вихід...Но думаю вашому теливізру треба дати медаль і відправити на пенцію..

D-Misha 24.10.2013 16:43

Цитата:

Допис від svidrak (Допис 92433)
Думаю це буде самий ліпший вихід...Но думаю вашому теливізру треба дати медаль і відправити на пенцію..

Ігор, це мені треба дати медаль, що я в таких роках, ще підтримую вас молодих і берегти, як реліквію форума:) Вже заказав машину, і ч-з пару годин поїду до майстра...:rolleyes:

svidrak 24.10.2013 18:47

Цитата:

Допис від D-Misha (Допис 92438)
Ігор, це мені треба дати медаль, що я в таких роках, ще підтримую вас молодих і берегти, як реліквію форума:) Вже заказав машину, і ч-з пару годин поїду до майстра...:rolleyes:

друже вам давно уже медаль повину були дати!!!
Ну надіюсь там поломка незначна. Удачі вам.

D-Misha 24.10.2013 20:50

Цитата:

Допис від svidrak (Допис 92447)
друже вам давно уже медаль повину були дати!!!
Ну надіюсь там поломка незначна. Удачі вам.

Ігор, тільки що приїхав від майстра. Все ОК.Поломка виявилася незначною, полетів стабілітрон. Майстрові заплатив 50гр, за дорогу 60гр(добра душа попалася)..Ігор, а нарахунок медалі, замов за мене адміну, я буду тобі дуже вдячний.;)

sat-prof 24.10.2013 20:53

Стабілітрони просто так не горять:confused:

D-Misha 24.10.2013 20:58

Цитата:

Допис від sat-prof (Допис 92460)

Ростислав, майстер так мені і казав ,що треба чекати виходу з ладу мікросхеми (на 5-ти ніжках), а причину не вказав, але ітак добре, жінка тішиться, бо то її телевізор..

slavon 24.10.2013 21:18

D-Misha, так що то за ремонт ??? Він повинен був розібратися чого той стабілітрон згорів і замінити усе ...

D-Misha 24.10.2013 21:24

Цитата:

Допис від slavon (Допис 92466)
D-Misha, так що то за ремонт ??? Він повинен був розібратися чого той стабілітрон згорів і замінити усе ...

Славік, шофер дуже спішив, я був радий і цьому.

kreshnot 24.10.2013 21:32

Цитата:

Допис від sat-prof (Допис 92460)

Буває що і просто так мруть,як мухи...

D-Misha,вже побачили як ТВ ремонтують то можно і самому пробувати.Приборів вже накупили,треба опробувати.

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 13:17.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010