![]() |
Молодий матрос запитує у капітана:
- Капітане, а що буде якщо зустрінуться наш корабель і айсберг. Капітан: - Айсберг попливе далі. |
- Тільки ніяких жінок на кораблі, вони до нещастя.
- Капітан, припиніть нав’язувати нам свою орієнтацію! |
Сидить ворона на дереві. Біжить заєць:
- Ворона, що робиш? - Нічого не роблю. - Можна я теж сяду, нічого робити не буду? - Сідай. Заєць сів під кущ, лапки склав... Повз лисиця бігла. Побачила зайця і з’їла. «Так, - думає ворона, - забула я сказати зайцеві: щоб нічого не робити, треба високо сидіти...» |
Життя дачника - це постійна боротьба:
З сусідськими дітьми, які вважають його город своїм, і своїми дітьми, які вважають його чужим. |
- Скажіть, а в ваших лісах є фекалії Сніжної Людини?
- Ні, але у великій кількості є фекалії тих, хто бачив Снігову людину. |
У дитячого стоматолога:
- Вовчику, ну будь розумником, відкрий ротик. Нехай дядько дістане свій пальчик... |
Чоловік приходить додому з роботи втомлений, заходить на кухню і бачить записку: «Любий, борщ на столі - витри!»
|
- Навіщо люди заводять дачу?
- Щоб переконатися, яке приємне та легке життя без неї! |
Підкажіть, чи варто хвилюватись, якщо Хеллоуїн закінчився, а сусід і надалі висить на дереві?
|
На уроці вчителька запитує:
- Назвіть найважливіші органи людини! Вовочка тягне руку, а вчитель каже: - Знову що-небудь вульгарне скажеш? - Ні, Маріє Іванівно, запитайте мене, будь ласка! - Ну, відповідай! - Шкіра! - Правильно, Вовочка, шкіра - це дуже важливий орган людини! - Звичайно, важливий! Бо якби не шкіра, то яйця довелося б в руках носити! |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:59. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010