![]() |
Цитата:
|
Дорогі товариші, сталася така оказія. 22 числа відправив посилку на адресу по Укрпошті, яка просто пропала. На сайті, штрихкодовий номер посилки не простежувається (пише що не зарегістований). Звонив у центральний офіс Укрпошти в Івано-Франківську де ,за цілий день, пошуки з їхньої сторони результатів не дали(кажуть шукаємо).Що мені робити і куди ще звертатися, якщо не знайдуть посилку там??? Як кажуть: "Немала баба клопоту-купила порося", чоловік заплатив мені наперед, а тепер прийдеться повертати(завра відправлю)...Неприємна халепа, людина подумає про мене, бог зна що..
|
D-Misha,Ви квитанцію про відправлення на руках маєте ??? Дзвоніть до них і вимагайте щоб розібрались... На худий кінець можна скаргу у обласне відділення Захисту прав споживачів написати телегу, як правило допомагає ...
|
У темі 1 долучень
Цитата:
|
Цитата:
|
D-Misha, не гарячкуйте, все владнається!
|
Цитата:
|
Цитата:
|
D-Misha, квитанція є,мусять шукати.На посилці муси бути Ваша адреса-якщо ніхто не отримав,відправлять назад.Я з таким зтикався!
|
D-Misha, так а спочатку коли відправили посилка вітстежувалась?
Непириживайте вони то люблять іх десь запхати, найдуть!он мені гроші за чотири дня бродіня повернулись) |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:05. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010