![]() |
- Не виннний я, він сам упав! - роздратовано відповів Віталій Кличко на питання спортоглядача:
- "Чому ви не дали глядачам можливості подивитися бій?" |
Чоловік купив пляшку, приносить додому. Куди б заховати від дружини?
Думав-думав і вирішив: надійніше за все - в годинник з зозулею. Дружина приходить на обідню перерву і запитує: - Чому годинник зупинився? - Не знаю. Підходить друга годині дня - час відкриття винно-горілчаних магазинів. Відкривається дверцята, зозуля запитує: - А котра година? - Вже дві години. - Тоді: ку-ку, ку-ку! |
|
Летить комп з десятого поверху і думає: "Зараз би зависнути!"
Міняю гарного лектора на хороше пиво .. |
Хлопець вчить дівчину по асьці як користуватися фотошопом:
- Відкрий 1-е вікно, потім 2-е, потім закрий 1-ше. Вийшло? - Вийшло. - Що стало? - Холодно. - Лікарю, це пpавда? У мене yже немає тyбеpкyльозу? - Абсолютно, шановний, абсолютно! - Дайте я вас pозцілую за це! - Е, ні! Hе треба! Дружина і чоловік лежать в ліжку вночі: - Дорогий, ти спиш? - Ні. - А хочеш? Чоловік (збуджуючись): - ХОЧУ! - Ну тоді спи. - Як вам мій домашній сир? - Смакота, шкода мурчик здох. Сільська вчителька ніяк не могла вирішити, кого вибрати в чоловіки - директора школи чи тракториста? З одного боку, швидке кар'єрне зростання, з іншого - без трактора до школи не доберешся ...! |
Йдуть нічні тренування з парашутного спорту. Інструктор
оголошує: стрибає остання група. Всі один за одним стрибають, а один сидить. - Ти чому не стрибаєш? - Запитує інструктор. - У мене ангіна. - Стрибай! - Не можу. Інструктор запросив льотчика. Той поставив літак на автопілот. Почали вони вдвох виштовхувати спортсмена. У гострій боротьбі зачепили лампочку, розбили. У суцільній темряві тривала боротьба. Нарешті виштовхнули. Полетів униз. І тоді інструктор чує за спиною хрипкий розбитий ангіною голос: - Ох і сильно опирався. Мабуть, самбо займався. |
|
- У мене біда: моя дружина дізналась, що я маю коханку...
- Нічого, твоя дружина - сильна жінка. - Це мене і лякає... Сільська вчителька ніяк не могла вирішити, кого вибрати в чоловіки - директора школи чи тракториста? З одного боку, швидке кар'єрне зростання, з іншого - без трактора до школи не доберешся ...! |
|
У темі 1 долучень
Radio All for peace
Eurobird 9A (9.0°E) ,11919.00 V 27500 3/4 SID (in Hex'ID'):0023 |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:42. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010