Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Центр зв'язку та інформації (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=82)
-   -   Ідеї по розвитку форуму? (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=3099)

RATVOD 30.07.2013 22:50

Доброго вечора!
Необхідно не розкручувати сайт, а постійно займатися наповненням форуму необхідною користувачам інформаціє по SAT TV ( не тільки новинами ).
Це моя власна думка і я можу помилятися. flagua

P.S. Потенційні користувачі самі знайдуть сайт ( пошукових систем вистачає).

boris 31.07.2013 13:49

Цитата:

Допис від RATVOD (Допис 87897)
Доброго вечора!
Необхідно не розкручувати сайт, а постійно займатися наповненням форуму необхідною користувачам інформаціє по SAT TV ( не тільки новинами ).
Це моя власна думка і я можу помилятися. flagua

P.S. Потенційні користувачі самі знайдуть сайт ( пошукових систем вистачає).

Повністю підтримую!Розкрутка нічого не дасть,а Сат новини-це другорядне.Наприклад-де нові софти, списки каналів, ключі? І так далі.
І ще,пишуть дамп,і вказують,що канали на кирилиці.Яка в бісу кирилиця????
Суржик англо-рос-кирилиці.Читаеш і вуха в"януть від безграмотно написаного.Краще писати мовою оригінала-англійською,думаю,що буде всім зрозуміліше.

Zhora15 31.07.2013 15:44

RATVOD,
boris,
Так викладаємо дампи хлоці... ЩО МІШАЄ?????

boris 31.07.2013 16:26

Цитата:

Допис від Zhora15 (Допис 87914)
RATVOD,
boris,
Так викладаємо дампи хлоці... ЩО МІШАЄ?????

Ось давай,тобі і карти в руки.Вперед!!!:rolleyes:Молодим у нас дорога,а старим спокій!Ти подивись скільки у мене є тут дампів.Потім будеш говорити.
А писати чорті-що то розуму не треба.Он Крешнот(нехай пробачає за українську) скільки гарних допомог дав по ремонту--море!!!А остальні?Де люди ділись із форуму?І добрі люди,розумні.

D-Misha 31.07.2013 16:42

Цитата:

Допис від RATVOD (Допис 87897)

Розділи і теми, мають бути строго закріплені за модераторами і наповнювати ці теми, мають модератори- кожен Божий день... А то виходить каша.

Zhora15 31.07.2013 21:14

boris,
Не спорю...Кожен помагає чим може... Просто не сподобались притензії... Тут укр форум ,ось і пропадають люди,хоча мало би бути навпаки... Шкода!!!
D-Misha,
Правильно... Але було би не погано як би (вибачаюсь за умовний спосіб) і юзери викладали щось на форумі....

slavon 31.07.2013 21:48

Цитата:

юзери викладали щось на форумі....
Це точно ... Функція модератора підтримувати порядок на форумі, а не забезпечувати юзерів дампами...
Страшно не люблю "халявщиків" яким виложиш дамп наприклад на 3-голового, а тут починаються дайте ще з каналами на 75Е чи 53Е бо дуже важко вручну відсканувати 2-3 ТР , або ще крутіше - "дам не робочий" - каже "майстер", бо поняття не має що таке дісік-комутатор , а порти в дампі не співпали з його налаштуваннями... :D
Вибачаюсь якщо когось задів цим ...

D-Misha 31.07.2013 22:44

Славік, то так, але коли я був модератором, я тримав і відповідав за свій розділ, де кожен день писав на відповідних темах. Закріплення модераторів за розділами і темами було б добре, а користувачі самі підтягнуться до тем, які їх цікавлять...

RATVOD 31.07.2013 22:45

Цитата:

Допис від slavon (Допис 87941)
Функція модератора підтримувати порядок на форумі,

А також приймати активну участь у наповненні форуму необхідною інформацією.

На мою думку, краще дати юзеру вудочку (софт), а не готову рибу (дамп). Тоді він сам себе забезпечить необхідним, а то і із другими поділиться.

Цитата:

Допис від slavon (Допис 87941)
а тут починаються дайте ще з каналами на 75Е чи 53Е бо дуже важко вручну відсканувати 2-3 ТР , або ще крутіше - "дам не робочий" - каже "майстер",

А що требують - то в Правилах форуму ( яких я щойно на сайті не знайшов) необхідно вказати - Адміністратори, Модератори та інші користувачі форуму, не зобов'язані відповідати на запитання.

Відповідати - це їх бажання, а не обов"язок.

D-Misha 31.07.2013 23:13

Правила форуму!

http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=547

RATVOD, ви розумна і освідчена людина, до якої треба прислухатися....

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:38.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010