![]() |
Доброго вечора!
Необхідно не розкручувати сайт, а постійно займатися наповненням форуму необхідною користувачам інформаціє по SAT TV ( не тільки новинами ). Це моя власна думка і я можу помилятися. flagua P.S. Потенційні користувачі самі знайдуть сайт ( пошукових систем вистачає). |
Цитата:
І ще,пишуть дамп,і вказують,що канали на кирилиці.Яка в бісу кирилиця???? Суржик англо-рос-кирилиці.Читаеш і вуха в"януть від безграмотно написаного.Краще писати мовою оригінала-англійською,думаю,що буде всім зрозуміліше. |
RATVOD,
boris, Так викладаємо дампи хлоці... ЩО МІШАЄ????? |
Цитата:
А писати чорті-що то розуму не треба.Он Крешнот(нехай пробачає за українську) скільки гарних допомог дав по ремонту--море!!!А остальні?Де люди ділись із форуму?І добрі люди,розумні. |
Цитата:
|
boris,
Не спорю...Кожен помагає чим може... Просто не сподобались притензії... Тут укр форум ,ось і пропадають люди,хоча мало би бути навпаки... Шкода!!! D-Misha, Правильно... Але було би не погано як би (вибачаюсь за умовний спосіб) і юзери викладали щось на форумі.... |
Цитата:
Страшно не люблю "халявщиків" яким виложиш дамп наприклад на 3-голового, а тут починаються дайте ще з каналами на 75Е чи 53Е бо дуже важко вручну відсканувати 2-3 ТР , або ще крутіше - "дам не робочий" - каже "майстер", бо поняття не має що таке дісік-комутатор , а порти в дампі не співпали з його налаштуваннями... :D Вибачаюсь якщо когось задів цим ... |
Славік, то так, але коли я був модератором, я тримав і відповідав за свій розділ, де кожен день писав на відповідних темах. Закріплення модераторів за розділами і темами було б добре, а користувачі самі підтягнуться до тем, які їх цікавлять...
|
Цитата:
На мою думку, краще дати юзеру вудочку (софт), а не готову рибу (дамп). Тоді він сам себе забезпечить необхідним, а то і із другими поділиться. Цитата:
Відповідати - це їх бажання, а не обов"язок. |
Правила форуму!
http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=547 RATVOD, ви розумна і освідчена людина, до якої треба прислухатися.... |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:38. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010