Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Загальний розділ! (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=47)
-   -   Ціни на прошивку тюнерів? (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=487)

madi 23.07.2012 19:16

Цитата:

Допис від hacjka (Допис 71260)
зробив списки,ключи...дампи..зберіг на компі..тай шиеш.за що тут брати більше 30?

це коли ти сидиш майбуть у своiй оселi а не платиш за оренду 200 грн. квадрат ,свiтло ,налоги i так далi про що ми говорим- якщо ви ентузiаст то прошивайте безкоштовно i вам своеI працi не шкода а очI у вас що "казенные".....

valeri 23.07.2012 21:46

Добре сказано і У.ДЕСЯТКУ ОСТАНІ слова( очI у вас що "казенные".....)

urasat 23.07.2012 23:33

Цитата:

Допис від madi (Допис 71276)
це коли ти сидиш майбуть у своiй оселi а не платиш за оренду 200 грн. квадрат ,свiтло ,налоги i так далi про що ми говорим- якщо ви ентузiаст то прошивайте безкоштовно i вам своеI працi не шкода а очI у вас що "казенные".....

Супер,накінець правильний допис.Роботу свою поважаємdresmille

hacjka 24.07.2012 17:59

dresmille,ну в кожного своє,я не сижу вдома...а працюю на фірмі,так шо теж не усьо собі в карман.Вдома треба відпочивати.

myseg 26.07.2012 14:07

Выпадково натрапив на цю тему i був у мене такий випадок, тому хочу почути вiдповiдь. Ресивер не включався, тому замiнив 2 кон. в бп. i перепрошив ресивер, взяв з клiента 80 гр. Спочатку вiн спокiйно розрахувався, а переночувавши прийшов забрати назад 50 гр. бо дуже це дорого. Хто тут правий?

slavon 26.07.2012 14:24

myseg,Не скажу хто правий, але клієнт однозначно не правий - таких "хитро-жопих" клієнтів треба вчити однозначно - я б йому без питань віддав однозначно всі 80 грн., але це був би останній випадок коли він чи його найближчі рідні звернулися до мене по будь-яку послугу. А взагалі ціну на роботу треба погоджувати з клієнтом наперед...

kreshnot 26.07.2012 16:06

Цитата:

А взагалі ціну на роботу треба погоджувати з клієнтом наперед...
myseg ,slavon правий на всі сто.

sattel77 26.07.2012 17:00

myseg, а ви знаете скiльки разiв мене люди хотiли таким способом обдурити...Первий раз в них вийшло, а потiм...Як говорить Oлександр Бородач "херррa з два"(Наша Раша)
Вибачте за вислiв.

myseg 26.07.2012 18:32

Да, точно такоi думки i я так думав i так буду робити!!! А те що повернути всi кошти теж подумав, ну незахотiв щоб несказав що розкурочив ще дужче рес, просто незахотiв з га... зязуваться. Спасибi за пiдтимку!

slavon, Вiтiм i справа що за цiну домовились наперед у нього дома, на другий день привiз менi ресiвер, а третiй прийшов скасував тариф.

vimpel 26.07.2012 20:23

привіт таких кліентів я сразу посилаю на х.. в мене 2 таких було колись, сьогодні зустрів одного оптовика про ціни на ремонт тюнерів (Рівненська область) так що внас що вних тариф на ремонт тюнера-100 гривень( ремонт вторичної низковольтної частини блока живлення,ремонт високовольтної частини блока живлення тюнера 120-150 гривень,і не в даній темі ціна на монтаж антени 200гривень

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:03.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010