![]() |
Цитата:
|
Добре сказано і У.ДЕСЯТКУ ОСТАНІ слова( очI у вас що "казенные".....)
|
Цитата:
|
dresmille,ну в кожного своє,я не сижу вдома...а працюю на фірмі,так шо теж не усьо собі в карман.Вдома треба відпочивати.
|
Выпадково натрапив на цю тему i був у мене такий випадок, тому хочу почути вiдповiдь. Ресивер не включався, тому замiнив 2 кон. в бп. i перепрошив ресивер, взяв з клiента 80 гр. Спочатку вiн спокiйно розрахувався, а переночувавши прийшов забрати назад 50 гр. бо дуже це дорого. Хто тут правий?
|
myseg,Не скажу хто правий, але клієнт однозначно не правий - таких "хитро-жопих" клієнтів треба вчити однозначно - я б йому без питань віддав однозначно всі 80 грн., але це був би останній випадок коли він чи його найближчі рідні звернулися до мене по будь-яку послугу. А взагалі ціну на роботу треба погоджувати з клієнтом наперед...
|
Цитата:
|
myseg, а ви знаете скiльки разiв мене люди хотiли таким способом обдурити...Первий раз в них вийшло, а потiм...Як говорить Oлександр Бородач "херррa з два"(Наша Раша)
Вибачте за вислiв. |
Да, точно такоi думки i я так думав i так буду робити!!! А те що повернути всi кошти теж подумав, ну незахотiв щоб несказав що розкурочив ще дужче рес, просто незахотiв з га... зязуваться. Спасибi за пiдтимку!
slavon, Вiтiм i справа що за цiну домовились наперед у нього дома, на другий день привiз менi ресiвер, а третiй прийшов скасував тариф. |
привіт таких кліентів я сразу посилаю на х.. в мене 2 таких було колись, сьогодні зустрів одного оптовика про ціни на ремонт тюнерів (Рівненська область) так що внас що вних тариф на ремонт тюнера-100 гривень( ремонт вторичної низковольтної частини блока живлення,ремонт високовольтної частини блока живлення тюнера 120-150 гривень,і не в даній темі ціна на монтаж антени 200гривень
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:03. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010