Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Смітник (Recycled) (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=91)
-   -   Чистка форума (не актуальні дописи) (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=5920)

ivantsiura 11.04.2011 21:37

Згоріла стодола у діда. Напевне підпалили. Ну і почали розглядати справу у суді. Опитують діда, що він бачив. Дід:" Вийшо у город, побачив грушку, підняв, повтирав". " Детальніше розповідайте"-каже суддя. Ну дід спочатку:" З'їв грушку,пішов під дерево, випхав своє нещєстє, поцідив, запхав назад своє нещєстє, хотів єм сьи сперти, а стодоли вже й нема!"

genych 12.04.2011 21:21

За даними статистики середня довжина пеніса у німців 16, у росіян 14 і у китайців 12 см. Як бачимо російські пеніси трохи менше і трохи більше. Здавалося б, яка різниця: два см туди, два см сюди. Ан ні!
Через ці 2 см немає у нас, росіян, ні німецької докладності, ні китайської витонченості.

- Доброго ранку, вам нечувано повезло! Вчора в Америці помер мільярдер.
Випадковим чином ви були обрані єдиним спадкоємцем. Вітаю, ви тепер володар 400 мільярдів доларів, 100 кілограм золота, і все це - ВАМ! ..
Потрібно тільки купити у нас праску і фен!

sat-prof 13.04.2011 17:38

На дні народження Віктора Януковича, виступала Монсерат Кобалье. Гості були в шоці!! Такого виконання пісні "Владимерский централ" вони ще ніколи не чули!

- Ану кажи, що було між тобою и сусідом?
- Нічого. Абсолютно нічого між нами не було. Навіть піжами.

D-Misha 13.04.2011 17:51

http://i.piccy.info/i5/59/34/1373459/s09541481.jpg

Цікаве з історії України....
(Цікаве з історії козацтва)

Незвичайним і різнорідним був козацький побут. Існують різні оповідання, перекази, анекдоти про запорізьку старовину. "Звичаї запорозькі чудні, поступки хитрі і більшою мірою на насмішку схожі",— оповідав колись столітній запорожець Микола Корж.

Запорожці брили голову, залишаючи чуприну рад лобом, — оселедець. Коли ця чуприна виростала довгою, то козак закладав її за вухо. Вусів не підстригали, а намазували чим-небудь і закручували вгору. Це ставили козаки собі за особливу козацьку славу і честь.
Віталися козаки також на свій спосіб. Коли вибиралися в гості до чийогось куреня, то, ще сидячи на конях, гукали "Пугу! пугу! пугу!" Господар вигляне у віконце і відповість: "Пугу! пугу!" Тоді гість відзивається; "Козак з лугу!", а господар: "Повішайте там, де й наші коні", — тобто прив’яжіть коней до ясел і просимо до хати,

Запорожці славилися веселістю й охотою до жартів. Особливо любили вони вигадувати прізвища товаришам. Того, що спалив з необережності курінь, звали Палієм; того, що розкладав вогонь над водою, Називали Паливодою; такому, що варив кашу, давали ім'я Кашки або Кашов.........

ivantsiura 13.04.2011 19:17

Янукович у якомусь давно забутому селі перебував на слуханні. І тут один із охронців підійшов і сказав Президенту що йому треба терміново зателефонувати. Янукович взяв слухавку набрав номер телефону, почав дзвонити, а з телефону чути: " Абонент знаходиться поза зоною досяжності, зателефонуйте пізніше або надішліть СМС". Янукович(обурено): "Хто не був у зоні, Я не був у зоні?" :)

Янукович на свої дачі у Межигір'Ї виходить зранку на балкон. І питається у сонця яке тільки зійшло: "Який я, сонечко"
-"Ви - мужній, красивий, розумний, ..." .
Ввчері він питає у сонця , яке заходить те саме.
-"Ах ти уб*юдку, д*біле, . . .".
(тема ЗАХІД VS СХІД).
:)

genych 13.04.2011 21:31

- Тато, а коли в мене настане статева зрілість?
- Ну, років у тринадцять. А чо ти раптом запитав?
- Так ось підраховую, скільки років мені ще можна і без презика обходитися і щоб дівки не залітали.

Ну чому всі займаються анальним і оральним сексом, а я з дружиною банальним і моральним?

Зустрічаються двоє нових росіян. Один:
- Гей, братан, а ти чув пісню про нових росіян?
- Ну! Напій же.
- «Весь покритий зеленню, абсолютно весь» ...

Orton 13.04.2011 23:28

Вчителька роздає зошити:
- Петрику, а твоє домашнє завдання цього разу набагато краще.
- Тато мені перестав допомагати, Ольга Петрівна.

---------------------

- Отримав я твоє фото, дякую. А ти - гарна! А що це за
огидна пика праворуч від тебе?
- Праворуч - це я.

svovka 14.04.2011 00:05

Приходить сусід до сусідки й пряма з прогу каже:
-Маю до тебе три питання...
-Попереджаю,в дупу не дам.
-Ну, тоді два.

sa3500 14.04.2011 16:40

У темі 1 долучень
Turner TV (13°E)
Id0065, Sid101 12245 H 27500 3/4

genych 14.04.2011 21:15

Прийшов програміст в гості до піаніста. Дивиться - рояль. Оглянув його з усіх боків, поки піаніст грав, і каже:
- Хороша машина, тільки клавіатура - погань: всього 48 клавіш, і ті не підписані. Але натискати Shift ногою - це оригінально!

Відмітна особливість пам'яті у студента: не знав, але згадав.

Буває такий стан, коли душа просить тіла.

Молдавські криміналісти встановили, що Джон Кеннеді був убитий не з вікна, а з гвинтівки.

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:17.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010