![]() |
Розмова двох Гуцулів на Говерлі:
- Ну шо, купуєш ту квартиру, чи нє? - Чи я здурів? Третій поверх і без ліфта ! |
Телефонна розмова.
- Ну, і де ти? - Все-все, вже під'їжджаю! - Знаєш, я взагалі-то тобі на домашній дзвоню.. |
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Monitor Games 13.0°E 11319.50 V 27500 3/4 MPEG4
Opap TV (Greek feed, prev k/a [aka] Betorium TV) 13°E (Hotbird 9) 11319V S/R 27500 FEC 3/4 MPEG4 |
У темі 1 долучень
CNN Turk
TURKSAT 2A (42.0°E) 11804 V 24444 5/6 |
У темі 1 долучень
Ямал, 49,0 ° 202 східної довготи
Тюмень-Югорія ДТРК тепер закодована на ТІЛЬКИ 3976 L (C-промінь), SR 4285, FEC 3 / 4 |
Виїхала молода сім*я на пікнік біля річки.Закинув тато вудку й спіймав золоту рибку.Проситься рибка в замін на три бажання.
Тут підбігає донечка... Тату!!!,тату:-хочу хомячка!!! тато -В п...ду хомячка!!! мама _З п...ди хомячка!!! |
- Господарське мило - одним своїм виглядом вбиває будь-які бактерії!
Турист обурено запитує у місцевого жителя: - У вас хоч що-небудь відкрито після сьомої вечора? - А як же! Відділення міліції ... |
- Хотілося б мені мати стільки грошей, щоб на них можна було купити літак.
- Навіщо тобі літак? - Та літак мені не потрібен. Я тільки хочу мати стільки грошей. |
Йде операція в травматологічної лікарні.
- Лікарю! А я ногу не втрачу? - Дивлячись де ви її будете зберігати! Комп'ютерний інтим - клавіатуру тискають, мишку лапають, а килимок гладять. Прибігає Василь до аптеки : -Добрий день. Дайте гандон! Продавщиця: -Молодий чоловіче, а можна якось гарніше висловлюватись ?! В: -дайте будь-ласка презерватив! П: -а ще гарніше?! В: -ну дайте контрацептиви!!! П: -а ще як?! Василь не витримує,розщіпає штани, викладаєху.. на прилавок і каже: -ОДЯГНІТЬ БУДЬ-ЛАСКА ЦЬОГО ДЖЕНТЕЛЬМЕНА! |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:47. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010