![]() |
Урок “Християнської етики”
Урок “Християнської етики”. Вчителька: - І пам’ятайте діти! Ті, хто буде вчитися на “4″ і “5″, попадуть в рай. А ті, хто буде вчитися на “2″ і “3″, – в пекло! Вовочка з задньої парти: - Марьіванівна, а що, закінчити школу живим не можна? Після інавгурації втомлений Янукович улігся в ліжко до своєї Люсі, і тільки зібрався заснути, як відчув поштовх коліном під зад. Дружина грайливо зашептала: - Чи думав ти Вітька, простий єнакієвський гопник, що з першою леді країни спатимеш?! |
- Пані продавець продайте будь - ласка пляшку горілки !
- Я не продаю до 18. - Добре тоді я прийду о 18.30. |
Кум , а що то у вас
Та ні це у вас |
Син прокидається ранком після страшного перепою і жалібним голосом просить:
- Мамо, дайте горілки! - Та нема, синку... - А в куточку? - Та на Великдень ж випили... - А за дверима? - Та після Великодня похмелялися... - А у шафі? - Та то ж батькові на сорок днів! - То я дивлюся, куди ж це тато поділись. |
|
В шоу " Мій зможе", дійсно мій зумів в два рази більше, ніж зумів за все подружнє життя.
|
Eutelsat W2A, 10E
BBC Knowledge HD Poland DVB-S2/MPEG-4 11126 H 7120 3/4 |
Eutelsat W2А, 10Е
NBA TV 11305 V 30000 5/6 DVB-S2 8PSK |
На похороні за труною йде козел, а за ним довга низка людей.
Перехожий, здивований багатолюдній процесією, запитує: - Кого це ховають? - Мою тещу, - пояснює чоловік у чорному костюмі. - А від чого вона померла? - Зацікавився перехожий. - Так ось цей самий козел і забодав її насмерть. - Слухай, чоловік, дай напрокат козла на день, - заблагав перехожий. - Ти що, не бачиш, яка за ним черга? |
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:44. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010