![]() |
*сигнал є* тобто шкали L i Q кольрові і рівень поза 70?
А не втиснули йому софт 4060 або щось подібне. Що показує *інформація*? Провір також 1.7в на стабілізаторі 1117. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Іван86, та ніхто не проти,тільки толк навряд чи буде.Треба мати осліка,щоб більш меньш братися до ремонта,або кучу запчастин і терпіння
|
Друзі, доброго вечора!Я звертаюся до тих, хто тримає дома песиків. Така ситуація, що один мій песик має приступи эпілепсії. У кого які поради, щодо цієї хвороби з особистого досвіду, в домашніх умовах. Знаєте, коли таке стається, то страшно дивитися як його корчить, я беру його на руки і 5 хвилин тримаю поки не пройде..
|
D-Misha,Доброго вечора! навряд чи на форумі є ветеринарі, погугліть-можливо то не епілепсія а якщо і так то в собак то рідкість. Я особисто з такими хворобами у собак не зустрічався а ще було б не погано проконсультуватися у вашого дільничного ветлікаря. Гадаю і гугл непогано допоможе...
|
мені шкода вашого песика. можна питання по трансляції каналів. кажуть можна дивитись полуниця на гориничі і на бюджетному тюнері. як це можна реалізувати. чи це пусті балачки?
|
Цитата:
|
arki, на форумі є різні люди, ви собі навіть не уявляєте. Дільничий ветеринар, то пусте, я з ними вже стикався, а інтернет -поради, дають мені те що я знаю. Може хтось і порадить.
|
D-Misha, я не ветлікар а з песиками маю справу все життя.У песиків буває харчове отруєння викликане продуктом діяльності паразитів.Епілепсії у песиків я не спостерігав але симптоми отруєння- схожі.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:05. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010