![]() |
а шо з каналом погода?
|
*а шо з каналом погода?* - так йому надоїло дурити людей безоплатно от він і пішов у *бізнес* як і все у нас на Україні.
|
Цитата:
|
D-Misha, вірно Петрович, сказав дійсно може бути від глистів що завгодно...
візьміть у ветаптецці засіб від глисів... |
Цитата:
|
Цитата:
|
arki,Ну це проблема...
|
arki, така ситуація на інших форумах. Моя позиція незмінна. Наповнення тем по розділам, має бути модераторами, які впливають на активність користувачів. Я тішуся що у нас ситуація поліпшилася в цьому плані. На фоні цього, наш форум, виглядає не з гірших і вірю, що з часом, буде кращим. Я вірю в наш колектив, нашого адміна ,модераторів, красивий і легкий сайт, де можна спілкуватися, одержувати задоволення і радість на протязі дня..
|
Доброго дня всім! Умене опенбокс Х820СІ не працює карта екстра тіві програмне забезпечення таке версія завантажувача 1.00 версія ПЗ 5.60fix. Що може бути на других ресах карту читає а на моїм опені ні може його прошити чи можливо є софт кращий. Наразі подякував!:)
|
Korpahec, Карта в картріадер уставлена правильно ??? По моєму має бути чіпом в низ. У ресівері в налаштуваннях CR виставте кодування Conax ..., має бути видно технічну інфу яку видає карта ... Після того скаєш на один з каналів пакету - десь на біль 1 карта має активуватися ...
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 03:16. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010