![]() |
VADYA777, вітаю,всього найкращого)))
|
regardsregardsregards VADYA777, Приєднуюсь до привітань !!!regardsregardsregards |
D-Misha,
Пане МИХАЙЛО прийміть вітання з Вашим днем народження! Творчих успіхів на форумі і натхнення у всіх починаннях ,спокійного відношення до всього що може *дістати*. Многих Вам ще літ при доброму здоровї!!! |
D-Misha,Вітаю Здоров'я, радості ,натхненя dresmille
|
D-Misha,вибачаюсь прогавив.
Прийміть і мої вітання Пусть звезды светятся в глазах твоих, Пусть счастье, как шампанское искрится, Пусть слезы никогда не блещут в них, И в сердце пусть печаль не постучится. Пусть этот день, как песня соловья, Перечеркнет всех хмурых дней ненастье. Пусть жизнь твоя, как майская заря, Приносит каждый день в ладонях счастье! З Днем народження! http://file-up.net/big_63d280f0970e1...1009213309.jpg |
D-Misha, я приєднуюсь до всіх попередніх привітань і хай Господь Вам пошле довгих літ,здоров’я і мирного життя!
|
З Днем Народження, roger5000
Віталік! Вітаю Тебе з Днем Народження !!! lmy
Бажаю щастя, здоров"я, успіхів у всьому, подальших трудових звершень, злагоди і любові в сім"ї та поваги від колег !!!ukrprof |
D-Misha, витаю за днем народження всих благ.
|
[SIZE="5"]D-Misha! Хоч і з запізненням- прийміть найщиріші вітання. Міцного здоров"я Вам!!! Воно дорожче над усе. Буде здоров"я- буде все!!![/SIZE]lmy
|
Дякую всім за вітання. Вибачте що пропустив пару день, песики мої хворіють, боюсь чи не чумка. Це тоді повний завал буде...
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:17. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010