Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Загальний розділ! (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=47)
-   -   Ціни на прошивку тюнерів? (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=487)

hmura 27.07.2012 00:15

На рахунок "Приніс робочий на прошивку, після прошивки виявилось ще ремонт БЖ"
Така проблема досить часто трапляється коли у споживача "клієнта" приймач постійно підключений до мережі 220В хоча кондюки уже мертві :o але він працює бо "теплий" але коли його відключити від мережі на 20хв , а особливо в морози коли приносять та годину потрібно чекати коли конденсат висохне , чи гріти феном то він уже не запуститься і тоді виникають так звані казуси :cool:
Я в таких випадках роблю наступне :
1. В основному прошиваю при клієнту , та вразі чогось повідомляю його зразу , що потрібен ремонт БЖ
2. Якщо залишили то телефоную і кажу що потрібен ремонт (проходить)
3. Стараюсь коли залишають приймач при власнику вімкнути його в мережу !!! :cool:

VADYA777 27.07.2012 16:07

Цитата:

Допис від hmura (Допис 71380)
3. Стараюсь коли залишають приймач при власнику вімкнути його в мережу !!! :cool:

Оце основне!!!Та і прошивати бажано при власникові щоб не виникало зайвих запитань!!!

D-Misha 27.07.2012 16:20

Цитата:

Допис від VADYA777 (Допис 71393)
Оце основне!!!Та і прошивати бажано при власникові щоб не виникало зайвих запитань!!!

Я так і робив! Але, коли після прошивки, "клієнт" забираючи тюнер казав: "З мене пиво" або "Це тобі на цигарки",, я більше не займаюся прошивками..

VADYA777 27.07.2012 16:33

Цитата:

Допис від D-Misha (Допис 71394)
Я так і робив! Але, коли після прошивки, "клієнт" забираючи тюнер казав: "З мене пиво" або "Це тобі на цигарки",, я більше не займаюся прошивками..

Ну перший раз получилось на халяву а на другий раз відшивайте таких клієнтів -Та за ціну домовляйтесь на перед!!!

sa3500 27.07.2012 18:35

В останнiй час перед прошивкою перевiряю роботу антени клiента (до прошивки)
Рiк десь назад перешив апарат у клiента , i дурень не перевiрив перед цим роботу його антени . Прошив . Виявилося що Amos у нього не робив
Виновний виявився я . Прийшлось замiнити головку

urasat 27.07.2012 19:01

Цитата:

Допис від sa3500 (Допис 71401)
В останнiй час перед прошивкою перевiряю роботу антени клiента (до прошивки)
Рiк десь назад перешив апарат у клiента , i дурень не перевiрив перед цим роботу його антени . Прошив . Виявилося що Amos у нього не робив
Виновний виявився я . Прийшлось замiнити головку

А то-як? Ще такого не чув...І що він може вас обвинив - що ви йому антену поламали?:Dlol

Zhora15 27.07.2012 19:03

Панове ви мене дивуєте,ви нікому нічого не винні,перепрошив на місці показав що працює і до побачення,а якщо якісь питання ,то нехай подають в суд.....В мене знайомий одному тіпу піратку на нтв втюхав за 60 паперів,яка пропрацювала в нього щось тільки два тижня,він канєшно возмущався,а той його послав,він в мусарку заявив,його і мусара послали!!! Короче кидайти тих необізнаних,як тільки можете,Для прикладу появився канал Сов Секр спочатку в фта но потім закодують ви про це знаєте клієнт ні,кажити є такий то канал можу вам його влаштувати прошивка 30-50 грн,а коли канал кодують говорите я не знав і можу вам лише поспівчувати.

sa3500 27.07.2012 20:11

Цитата:

Допис від urasat (Допис 71402)
А то-як? Ще такого не чув...І що він може вас обвинив - що ви йому антену поламали?:Dlol

Ну типу того . Люди бувають рiзнi . Не хотiв тодi гризтися . Репутацiя - важнiш . Тепер хай йому хтось другий прошивае

myseg 27.07.2012 21:26

D-Misha, Я iз за такоi скромности, з роботи пiшов, бо в"советские времена" нада було плани партii виконувати, а менi стидно з людини зайвi брати. А зараз вiд одного речення бiзнес-рвати хочеться. Ну нiде дiтись жити треба.

sattel77 27.07.2012 22:04

myseg,а ви знаете що свiй труд потрiбно цiнувати, не дивлячись при якому устроi ми живемо.

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 03:54.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010