![]() |
Цитата:
|
Цитата:
|
На Yamal 201/300K at 90.0°E декілька непоганих каналів, яких немає на ABS1 але СТСів і Перців там не виловиш, вони на 85.0°Е. Можна спробувати трьохголового на 75e+85e+90e, однак на бокових конверторах в дощову погоду сигнал буде сипатися.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
У темі 1 долучень
На моїх координатах :
|
Цитата:
|
доброго дня! порекомендуйте хорошу паяльну станцію дякую...
|
Цитата:
2.яка паяльна станція потрібна |
до 2000 грн
для роботи з смд деталями і не тільки якою Ви користуетесь?... |
Цитата:
Цитата:
http://images.prom.ua/21892947_w640_...4-4c24c856.jpg |
Цитата:
|
Користуюсь Lukey-702 .http://www.youtube.com/watch?v=zGzvLJf6B3o
Як для "китайця" досить непогана.Купляв за 95 баксів.Паяльник відразу переробив на мідне жало,щось ні як не міг пристосуватися до китайського(незгораємого. Як їм люди паяють?),але частіше користуюсь саморобними паяльниками -саме тими що в мене на аватарці. |
Привіт! Включаю ресівер 4100с в сеть на таблі блимає червона лампочка що може бути!:confused:
|
Цитата:
Перевіряй напруги БЖ,норма-то блимає йому Jtag |
Цитата:
труба процу.Можливо спасе джітаг. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Все давно вивчено і доказано Омом . Падіння напруги від навантаження залежить(к.з і не конкректного )(сх. АПВ встигала спрацьовувати в БЖ).Відповідно і діод блимав по напрузі. Але це все по постах вище , так що нюанси і домисли неосяжні"!!! |
walik, у тебе бурна фантазія і Ома не ртеба сюди пхати.
svovka прав. Цитата:
|
За правоту не писано , і так все ясно.А принцип діїї ,БЖ і захист най буде зворотний звязок , поелементно...розписується по другому.
Те що в схемах для АПВ вимикачів від 6 кВ і вище використовується захист , принцип дії то схожий і все залежить від навантаження. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Привіт! Причину знайшов кондюки 10 влт 1000 мкф замінив все запрацювало. Дякую за допомогу!dresmille
|
Привіт! Сталася проблема з ресівером GIONE s 1126 є підтримка картрідер конакс описую що сталось ресівер робочий є картка екстра тіві пропало зображення на теліку чорний екран нема зображення тільки звук міняв скарт толку ставив тюльпан толку прошивав разів 10 нема ніякого з того картка відкриває чую канали платні роблять з екстри тіві тільки звук включаю на око прості канали попав на інтер+ тільки звук все чорний екран що могло полетіти чи викидувати чи ще можна його зремонтувати і чи буде він ше після цього працювати. Колись мені принесли рес GIONE s1026 була така тоже проблемка але я прошив і зявилось зображення а з 1126 ніякого толку!:cool::cool::cool:
|
Korpahec,Думаю,що викидати рановато.Шукай схему або без. Осцілограф в руки і шукаєш відеосигнал,попорядку від вихода і аж до прца.Тільки так відео і шукають.Або до майстра.
|
Цитата:
Korpahec, це чудо техніки схожий на глобік 4100с,схему можно взяти з від 4100с. |
Привіт всім,маю таке питання,може хтось зустрічався з тюнером Opentel ODS 4000CI,чи можливо його прошити?Якщо можливо,то яким софтом?
|
Vasja1805,Системну інфу цього чуда техніки виложіть будь-ласка...
|
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Шукай інформацію на Opentel ODS 3000
А Opentel ODS 4000CI пишуть, що його клон... Список клонів: |
Vasja1805, нафіга його прошивати,проскануй канали FTA,підправ список і все.EMU там нема.
|
Vasja1805, Рес для кодованих каналів,-Viacces ,нових прошивок не зустрічав.
і який сенс -аппарат старий,пробували їх прошивати,в результаті глюки,або труба( із повідомлень Гугл...). |
Дякую,одним словом тюнер фуфло,то не мій,привезли з Італії дали,щоб спробувати прошити,щоб показували кодовані канали.Вибачайте , що завертав голову.
|
У темі 1 долучень
Цитата:
Не шукай на нього нiчого ,змарнуеш час . В свiй час задався питанням найти на нього прошиву з ЕМУ. Потратив близько пiвмiсяця Прошивки з ЕМУ для нього - не iснуе Все що знайшлось в архiвi |
Не муч себе правду люди тобі кажуть! Краще щось корисне зробити удома чим з цим металоломом бавитись для нього всьо галяки!:cool:
|
Привіт! Скажіть інструкцію до EVO700S софт закинув нехочуть іти список каналів і ключів! Доречі я нанашому форумі небачу прошивки до EVO700S!
|
Инструкція по прошивці EVO700S
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:11. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010