![]() |
Доброго вечора! Вирішів потринуватись випаювать вч тюнера в ортоні 4100 і заодно поперевіряти де грозові плати. так як я спаяв шлейф щоб не випаювати старий а підставляти другий не припаявши його то у мене нічого не вийшло. Той що впаяний працює, а цей що підставляю то ні. У мене питаня до тих хто підставляв тюнер не випаючи старого ( яка дліна проводків?) У мене 30см. Може заекранувати якийсь проводок, а може вкороти ти дліну? Чи це на практиці не робили? З повагою
|
Шановні добродії!Дайте чітку відпоаідь на питання.Якщо по 22В БЖ видає 24.5В це аномалія?Бо нема сигналу на амосі та хотбірді.Якщо так то на зо треба звернути увагу,чи яку деталь потрібно замінити,щоб БЖ видавав 22В.
Дякую. |
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
тепер пишете по інших форумах флуд так Ви брехун? Ви уважно читайте що вам відповідають і з одним мультіметром це питання важко вирішити,це не восьминіжку на трьохніжку міняти |
Цитата:
п.с. що до вирішення питання по ремонту того чи іншого приладу - авжеж не завжди достатньо одного мультиметра.Краще мати чемного і знаючого консультанта.Іноді інтернет допомагає а іноді натикаєшся на таких як Ви - ні помічі,ні однієї поради,читаю лише образливі пости.І якщо Вас заділо за живе "це не восьминіжку на трьохніжку міняти" то ось Вам порадник https://www.youtube.com/watch?v=jis5cguT4X4 |
Цитата:
можно ставити лінійний стабілізатор,якщо DC\DC перетворювач не перевищує лінійний по току віддачі ,це не новина по суті вже вам відповідав,що потрібен осцилоскоп,а не перекопувати весь ресивер,поломка може бути починая з БЖ і закінчуючи входом LNB |
Доброго дня всім. Таке питання назріло. Є ортон 4100с міні, був відсутній сигнал. Напуги БЖ 12 і 22 були біля 19 і 37 вольт. Поміняв конденсатори по 3,3 і 5, стали більш менш нормальні 14 і 26 відповідно. Сигнал появився, але сипеться. Міняв сетевий конденсатор і по 22 в, ставив більші ємності, толку ноль. Підставляв другий БЖ - працює. БЖ 4100MINI-VER1.1, шім TMO265R. В чому може бути справа, щоб не міняти все підряд?
|
kreshnot, може Ви щось порадите, що придумати з тим БЖ. Все в нормі, а сигнал скаче. На поляризації Н ще куда не йшло, на V сипить безбожно. Діод по 22 міняв, толку нема. Шім, 431, і 817 не бачу смисла міняти, якщо помиляюсь поправте. Може десь конденсатор керамічний причепити або ще яка хитрість є...
|
Який дросель по 22в : має стояти намотаний на фериті а не трубка з дротиком.
По 3.3в постав до і після дроселя нові. |
Цитата:
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 03:52. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010