![]() |
Ростислав, ти правий, треба міняти ШИМ(перевірив лампочкою)-TM0265R... Де шукати альтернативу щоб замінити(у мене є Б\Ж до різних тюнерів)
|
|
Привіт друзі. Ferguson AF6318CR, не можу знайти прошивку,щоб окремо заливати ключі та канали. Тут на форумі брав прошивку,але ключі зашиті в софт. Брав прошивку,що ключі не зашиті в софт,канали та сигнал присутні,але не показує. Може в когось є софт,щоб ключі небули зашиті?
|
Всім доброго дня. Є ресівер Openfox AF-3618. Не прошивається. Між процесором і компортом стоїть MAX232, замінити нема чим. Що прийшло в голову. Там процесор такий самий як в глобо 5000. Від компорта сигнали ідуть на 197 і 200 ноги. Можна від глобіка кинути відповідні провода на проц (на мах232) опенфокса, і підключатись кабелем до глобіка? Буде така комбінація працювати (прошивати)?
|
Значить прошив я його. Там від мах232 на 197-му ногу іде напряму, а на 200-ту - через смд резистор 122 (чомусь замість 1,2кОм він має 880 Ом), який не контачив. Пропаяв - пішло.
|
Добридень. Хочу запитати. Є в наявності старенький F100 до недавнього часу працював як годинник але на минулого тижня після відключення живлення почав скидати канали. Проблема в залізі чи в софті непідскажите. софт DVBextreme
|
Цитата:
|
Дякую за підскаску. прийду з роботи буду дивитись
|
Привіт.Ferguson AF3318-при підключенні антени зависає та перегружається. Бж з другого ,міняв лм,прошивав. Що може бути?
|
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 12:17. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010