![]() |
Ідейє: "Шевченко для мене, немов батько"
Андрій Шевченко для Брауна Ідейє, немов батько, адже він, коли був маленьким, дивився ігри Андрія. Про це після поєдинку з "Арсеналом" заявив сам нігерійський нападник "Динамо", пише прес-служба клубу. "Насправді, ми потрапили у "пробку". Це вперше у моїй кар’єрі, коли команда запізнюється на гру. Я хотів якомога швидше дістатися стадіону, оскільки не хотів розслаблятися. Збирався виплеснути всю енергію на футбольному полі", - сказав він. За словами Ідейє, Дениса Гармаша вилучили з поля за неприємні слова на адресу арбітра. "Я був далеко від цього епізоду, вважаю, він сказав арбітру щось погане. Я запитав: "Навіщо ти це зробив?", але у запалі емоцій він і мені відповів щось неприємне", - сказав форвард. "Шевченко для мене, немов батько. Коли я був маленьким, дивився його ігри. Для мене велика честь грати разом із ним в одній команді. Я дуже його поважаю та вважаю, що Андрій є хорошим прикладом для інших. У нього виняткове почуття гри", - підсумував Ідейє. Форвард “Еркулеса” Нельсон Вальдес знехтував “Дніпром”, віддавши перевагу клубові з Казані. Офіційний сайт іспанської команди повідомляє, що їм вдалося досягти домовленості з “Рубіном” щодо трансферу цього 27-річного форварда, і невдовзі всі деталі угоди, розрахованої на три роки, будуть відрегульовані. Тож “Дніпро” залишився біля розбитого корита. Аргументам дніпропетровців таки забракло переконливості. Нельсон Вальдес, на рахунку якого 12 м'ячів за збірну Парагваю, провів в “Еркулесі” один сезон, зумівши двічі забити у ворота “Барселони”. Раніше він грав за дортмундську “Борусію”, “Вердер” і парагвайський “Тембетарі”. Тренування "Реала" перед Суперкубком відвідали 57 тисяч уболівальників Тренування "Реала" напередодні першого матчу за Суперкубок Іспанії проти "Барселони" відвідали 57 тисяч осіб. У занятті взяли участь 20 футболістів, повідомляє офіційний сайт клубу. Перша гра за Суперкубок відбудеться у неділю, 14 серпня, у Мадриді о 23:00. |
Челсі втрачає очки на старті
Сині на виїзді не змогли здолати Сток Сіті. Підопічним Андре Вілаш-Боаша навіть не вдалося забити гол. Хоча хороших моментів для цього у них було чимало. Іноді на заваді гостям ставали захисники Сток Сіті, іноді воротар, іноді - неточність ударів. Як наслідок - суха нічия. Для Челсі це втрата двох очок, для Сток Сіті здобуток одного. Сток Сіті - Челсі 0:0 Сток: Беговіч, Хут, Шоукросс, Вудгейт, Уїлан, Вілсон, Пеннант, Ділеп (П'ю, 71), Етерінгтон (Уайтхед, 62), Джонс (Шоттон, 86), Уолтерс Челсі: Чех, Е. Коул, Босінгва, Террі, Алекс, Рамірес, Лемпард, Мікель, Малуда (Анелька, 65), Торрес (Бенаюн, 89), Калу (Дрогба, 75) Попередження: Шоукросс, Вілсон - Коул, Лемпард Роналду визнаний найпопулярнішим футболістом світу Нападник "Реала" і збірної Португалії Кріштіану Роналду був визнаний аналітичним агентством Famecount найпопулярнішим футболістом на планеті. Як повідомляє The Independent, дослідження були проведені на підставі популярних соціальних мереж і порталів відеохостингу, де Роналду має найбільшу армію шанувальників. У 26-річного нападника є 32 мільйони шанувальників в Facebook, 3,7 мільйонів абонентів в Twitter і 4,6 мільйони переглядів на YouTube. На другому місці розташувався хавбек "Реала" Кака, а трійку лідерів замкнув форвард "Барселони" Ліонель Мессі. На місцях з 4-го по 10-е розташувалися: Девід Бекхем, Андрес Іньєста, Вейн Руні, Роналдінью, Фернандо Торрес, Сеск Фабрегас і Неймар. Абрамович нашкріб 40 мільйонів на Неймара Керівництво "Челсі" має намір вступити в боротьбу з "Реалом" за нападника "Сантоса" Неймара, стверджує Daily Star. Згідно з даними видання, господар лондонського клубу Роман Абрамович готовий виділити 40 мільйонів на покупку молодого обдарування. Сам футболіст заявляв раніше, що не покине нинішню команду, як мінімум до зими. Бразильський клуб розраховує на 19-річного форварда на майбутньому клубному чемпіонаті світу, який закінчиться 18 грудня. |
Маркевич провів 500-й матч у чемпіонатах України
6 тур Прем'єр-ліги, в якому київська "Оболонь" приймала харківський "Металіст", став для головного тренера харків'ян ювілейним - п'ятисотим. Про це повідомляє офіційний сайт клубу. Мирон Маркевич першим з представників вітчизняного тренерського цеху досяг позначки в 500 матчів у елітному дивізіоні. "Дніпро" зазнав 150-ї поразки в чемпіонатах України Дніпропетровський "Дніпро", поступившись вдома у матчі шостого туру української прем'єр-ліги донецькому "Шахтарю" з рахунком 1:3, зазнав 150-ї поразки в історії виступів клубу в чемпіонатах України. Таким чином, команда Хуанде Рамоса приєдналася до когорти інших вітчизняних клубів, статистика поразок яких ще раніше перевалила через цю цифру: "Карпати" (193), ЦСКА / "Арсенал" (184), "Ворскла" (183), "Чорноморець" (175), "Іллічівець" (169) і "Зоря" (165). Донецький "Металург", "Кривбас" та "Таврія" вже перейшли через рубіж в 200 поразок у чемпіонатах України, пише ua-football.com. |
Хлопаки! Припиняємо займатися оверпостінгом - прикріплення повідомлень одне за одним за короткий час!!! Це є порушення правил форуму і в слідуючий раз буду приймати міри без попередження!!! :(
|
Соса: "Ми незадоволені результатом"
Гравці "Металіста" незадоволені нічиєю проти "Оболоні" (3:3). Про це заявив півзахисник харків'ян Хосе Соса, пише сайт клубу. "Ми незадоволені результатом, адже ми втратили очки. Але з іншого боку потрібно порадіти і нічиїй - одне очко ми таки завоювали", - говорить Соса. "Гра вийшла дивна, але я ніколи не говорю про суддів. Ми втратили очки і засмучені, але це знадобиться нам в якості досвіду, життя триває", - підсумував гравець. |
Хавбек "Динамо" за допомогою офіційного сайту клубу вибачився за інцидент в матчі з "Арсеналом".
Нагадаємо, на 23-й хвилині матчу "Арсенал" - "Динамо" (0:2) півзахисник Денис Гармаш отримав червону картку. Не справившись з емоціями, футболіст нагрубив арбітрові зустрічі, про що зараз щиро шкодує. У неділю вдень Денис зв'язався з редакцією Інформаційного відділу ФК "Динамо", попросивши передати слова вибачення. - Я хочу попросити прощення у арбітра зустрічі, нашого тренера та вболівальників команди за свою поведінку. І, перш за все, вибачитися перед партнерами по команді, яких дуже підвів своїм вчинком. На щастя, він не позначився на результаті поєдинку. Команда виграла і завоювала необхідні три очки. Я визнаю, що вчинив необдумано і необачно, готовий понести за це будь-яке покарання. Щире каюсь і обіцяю, що подібного більше зі мною не повториться. |
Кварцяний: "Не задоволений ні результатом, ні грою"
"Волинь" не виконала тренерську настанову на матч із "Олександрією". Про це після матчу в ефірі каналу "2+2" заявив наставник клубу Віталій Кварцяний. "Я не задоволений ні результатом, ні грою. Незадоволений тим, що освітлення пропало. Незадоволений суддею, який поставив таке пенальті. Де ви їх таких берете? Ми сьогодні не змогли закрити фланги "Олександрії", суперники створювали моменти і наш захист не допрацьовував до кінця епізоди", - сказав він. Також Кварцяний прокоментував епізод із Пищуром, який після зауваження тренера на те, що він не допрацьовує, відповів, що рахунок вже великий. "Пищур вже не капітан - це все, що я можу сказати. Він піжон, ми з ним поговоримо в роздягальні, розберемося", - зазначив Кварцяний. Зауважимо що Волинь перемогла 3-1. |
Дзюба: "Поважаю вибір Жиркова"
Нападник "Спартака" Артем Дзюба прокоментував результат матчу з "Анжи" (3:0) у 20-му турі чемпіонату Росії. "Насправді всі ці передматчеві розмови нам на руку. Спочатку говорили, що у" Спартака "немає шансів в Грозному. Та й зараз твердили щось подібне. Результати останніх матчів - це наша відповідь скептикам. Будемо й надалі - до кінця чемпіонату - намагатися все доводити своєю грою. Кожен матч - це міні-битва, яка дає відповідь на питання: хто сильніший? А в кінці чемпіонату подивимося, хто і яке місце займе ". "Напередодні Валерій Георгійович підкреслював: якщо суперник буде грати у відкритий футбол, це виявиться нам на руку. Мовляв, ми знаємо свої сильні сторони і будемо намагатися відштовхуватися від них. А вже в перерві попросив не розслаблятися. Все-таки 2:0 - самий небезпечний рахунок. Не дай Бог пропустимо - і почнеться паніка. Тренер просив і далі вести гру, що нам, вважаю, вдалося. Якщо не вважати парочки моментів, шансів у "Анжи" не було ". "Я дуже добре ставлюся до Юри Жиркову. Розмовляв з ним, знаю його ситуацію. Вважаю, свист - це неправильно. Особисто я його вибір поважаю", - розповів Дзюба. |
Фантастична бойова нічия Реала і Барси
Перший матч за суперкубок Іспанії Реал та Барселона завершили бойовою нічиєю на Сантьяго Бернабеу. Реал почав гру активніше і відкрив рахунок. Бензема пошив у дурні Абідаля та Маскерано і видав чудовий пас на Озіла, який спокійно переграв Вальдеса, точно пробивши у кут воріт — 1:0. Однак Барселона оговталась від легкого шоку і пішла вперед у своєму стилі. Синьо-гранатові доволі швидко відігрались. Гол-шедевр вдався Давіду Вільї. Нападник по дивовижній траєкторії з-пад захисника закрутив м'яча у дальню дев'ятку воріт Касільяса. Ще до кінця першого тайму вперед Басру вивів Ліонель Мессі. Найкращий футболіст світу пробрався крізь частокіл мадридських захисників, втік на побачення з Касільясом і легко переграв воротаря — 2:1 — за такого рахунку команди пішли на перерву. Однак уже у дебюті другого тайму Реал відновив статус-кво. Цілі досягнув потужний удар Хаві Алонсо. Решта другого тайму пройшла у жорсткій боротьбі, однак без голів. Хоча напркиінці зустрічі суддя матчу повинен був призначати по одному пенальті у кожні ворота, однак не вгледів порушення правил — спочатку у карному майданчику Барси, а потім — у карному Реала. Реал — Барселона — 2:2 (1:2) Голи: Озіл (13), Хаві Алонсо (36) — Вілья (45), Мессі (54) |
Після п'яти турів залишилося лише дві команди з максимумом очок.
П'ятий тур чемпіонату України у першій лізі, як і очікувалося, скоротив лідируючий квартет, і тепер зі 100% показниками йдуть лише "Металург" і "Говерла-Закарпаття". "Металург" у домашньому матчі переміг одного зі своїх конкурентів у боротьбі за вихід у Прем'єр-лігу - "Нафтовик" завдяки двом пенальті, реалізованих Жуніором. Гості з Охтирки також відповіли успішним реалізованим вироком арбітра, але Артуру Карнозі випало виконати пенальті лише раз - 2:1. З ще двох команд, до цього не тратили очок, виграти змогла лише "Говерла-Закарпаття", яка за допомогою гола Євгена Єлісєєва, мінімально переграла "Ниву", а ось "Арсенал" спіткнувся в Одесі. Перша ліга. 5-й тур. "Геліос" - "Титан" 2:1 "Динамо-2" - "Миколаїв" 1:0 "Севастополь" - "Енергетик" 2:1 "Нива" В - "Говерла-Закарпаття" 0:1 "Буковина" - "Олімпік" Д 1:0 "Кримтеплиця" - "Сталь" А 4:1 ФК "Одеса" - "Арсенал" БЦ 1:0 "Металург" З - "Нафтовик" 2:1 ФК "Львів" - "Зірка" 1:0 Становище лідерів: "Металург" - 15 очок, "Говерла-Закарпаття" - 15, "Нафтовик" - 12, "Арсенал" - 12, "Севастополь" - 12, |
"Арсенал" погодився відпустити Сеска Фабрегаса.
Лондонський "Арсенал" погодився на перехід свого півзахисника Сеска Фабрегаса у каталонську "Барселону". Про це повідомляє офіційний сайт "канонірів". Клуби досягли попередньої домовленості про перехід іспанського хавбека у стан "синьо-гранатових". "Ми розуміємо бажання Сеска повернутися в команду, що виховала його, команду його рідного міста, і те, що він прийняв пропозицію" Барселони". Ми дякуємо Фабрегасу за те, що він зробив для "Арсеналу", і бажаємо йому успіху в майбутньому", - заявив головний тренер "канонірів" Арсен Венгер. Сьогодні, як повідомляє прес-служба "Барселони", планується підписання всіх необхідних документів та медогляд футболіста. Як писав sport.tochka.net, півзахисник лондонського "Арсеналу" і збірної Іспанії Сеск Фабрегас заявляв, що готовий пожертвувати частиною зарплати, щоб його трансфер в "Барселону" здійснився. Каталонці ще минулого літа робили "Арсеналу" пропозицію щодо 24-річного хавбеку і вже тричі робили спроби роздобути іспанця в нинішнє літнє трансферне вікно, однак всі пропозиції були відхилені лондонським клубом. |
Фабрегас підписав контракт з Барселоною
Сеск Фабрегас підписав контракт з "Барселоною". Свій підпис під 5-річним контрактом Фабрегас поставив у присутності президента каталонського клубу Сандро Роселя. Раніше сьогодні вранці Сеск пройшов медичне обсетежння в "Оспіталь де Барселона". Звідти уже колишній капітан "Арсеналу" відправився на офіційне підписання контракту у клубний офіс "Барселони". Лондонський "Арсенал" офіційно прийняв пропозицію "Барселони" про трансфер півзахисника Сеска Фабрегаса у неділю пізно ввечері. Фабрегас одразу прилетів з Лондона до Барселони. Згідно з остаточною домовленістю, "Барселона" заплатить за трансфер Фабрегаса 40 мільйонів євро, з них - 34 млн. одразу, 6 млн. - як різні бонуси після успішних виступів Сеска. Ось, що сказав офіційному сайту "Арсеналу" тренер лондонців Арсен Венгер стосовно продажу Фабрегаса: "Ми чітко зрозуміли, що Сеск хоче покинути команду і це - факт. Утім, ми розуміємо бажання Сеска повернутись до свого рідного клубу і тому ми прийняли пропозицію Барселони. Ми дякуємо Сеску за його внесок в гру Арсеналу і бажаємо йому успіху у майбутньому"" Нагадаємо, 24-річний чемпіон світу та Європи є вихованцем синьо-гранатових, але у віці 16 років перейшов в "Арсенал". У минулому чемпіонаті Англії він провів 25 зустрічей і забив 3 м'ячі. |
Блохін: "Рішення по Ярмоленко і Ракицькому приймемо пізніше"
Обидва молодих гравця, що представляють Динамо і Шахтар, не зіграли за збірну за Україну з-за травм, але вже через кілька днів провели практично повноцінні матчі в чемпіонаті. Головний тренер національної команди Олег Блохін поділився своєю думкою з цього приводу: "А що робити - або викликати, або не викликати. Або вони грають у збірній, чи не грають. Ставлення до збірної - ось про що я хочу сказати. Я все прекрасно розумію , що дербі на носі або ще там щось. Але це не є правильно: коли люди говорять "травма", а через два дні виходять на поле ". "Я все розумію, але мені що робити? Не хочете грати за збірну, так і скажіть:" Будемо грати тільки за клуб ". Тоді це буде чесно і порядно. Я нікого не звинувачую, але хочеться конкретики. А рішення по обох будемо приймати пізніше ". |
Футболістів в чемпіонаті Україні будуть карати по відеоповтору
Футболісти команд прем'єр-ліги, які з яких-небудь причин не були покарані арбітром на полі під час матчів, можуть отримати покарання пізніше, після перегляду відеозапису, заявив куратор суддівського корпусу України П'єрлуїджі Колліна. Рішення по цих моментів буде приймати спеціальна комісія федерації футболу України, яка буде створена в самий найближчий час, заявив італієць на зустрічі з журналістами в рамках "Прес-клубу", який відбувся сьогодні в Києві. |
Чемпіонат світу (U-20). Бразилія не пустила до піфіналу Іспанію
Колумбія Чемпіонат світу (U-20) 1/4 фінала Франція - Нігерія - 3:2 д.ч. (0:0, 1:1, 2:1) Голи: 1:0 - Лаказетт (50), 1:1 - Еджике (90+3), 2:1 - Фофана (102), 3:1 - Лаказетт (104,, 3:2 - Еджике (111) Бразилія - Іспанія - 2:2 (1:0, 0:1, 1:1) по пенальті - 4:2 Голи: 1:0 - Вілліан (35), 1:1 - Родріго (57, 2:1 - Дуду (100), 2:2 - Васкес (102). |
Колліна: Іщенко визнав помилку, коли не призначив пенальті за гру рукою Срни у матчі з "Кривбасом"
У матчі 5 туру чемпіонату України "Шахтар" - "Кривбас" (2:0) головний арбітр гри Ігор Іщенко помилився, не призначивши пенальті у вороти господарів за гру рукою у своїй штрафній Даріо Срни. Про це на засіданні прес-клубу розповів куратор українського суддівства П`єрллуіджи Колліна. "Що ж стосується безпосередньо епізоду матчу "Шахтар" - "Кривбас", в якому мав місце контакт м'яча і гравця господарів Даріо Срни в штрафному майданчику донеччан, то скажу одне: я розмовляв з арбітром цієї зустрічі (Ігор Іщенко - прим.ред.) після гри і він зізнався мені: "Я помилився". Трактування правил є абсолютно чітким, але під час гри арбітр може припуститися помилки. Іщенко був засмучений своєю помилкою, але він заплатить за неї. У тому числі, заплатить і в прямому сенсі цього слова: якщо арбітр не судить, це б'є по його кишені", - цитує Колліну dynamo.kiev.ua. |
Ето'О пакує валізи до Махачкали
http://football.sport.ua/images/news...rig_133862.jpg Самуель завтра пройде медобстеження Gazzetta dello Sport пише, що Самуель Ето'О пакує валізи перед перельотом до Махачкали. Правда, поки що він прилетить до Риму, де пройде медичне обстеження для «Анжи» в Villa Stuart Clinic. Після цього вся компанія вилетить назад до Мілана, де буде завершувати операцію. Поки що за футболіста можуть заплатити 35 мільйонів євро. Газета пише, що до кінця тижня про перехід буде оголошено офіційно. У «Інтері» вже думають про заміну. Карлос Тевес із «МанСіті» обговорювалося все літо, крім того в Мілан може перебратися Дієго Форлан. |
Роббен може допомогти Баварії з Цюріхом
http://football.sport.ua/images/news...rig_133861.jpg Арьєн вже краще Арьєн Роббен зможе зіграти в першій грі плей-офф Ліги чемпіонів між «Баварією» і «Цюріхом». Лідер команди відновився після проблем зі спиною, які не дозволили йому зіграти в останній грі чемпіонату проти «Вольфсбурга». Арьєн вже приступив до повноцінного тренувального процесу. |
Мілан хоче придбати півзахисника Фіорентини
Італійський "Мілан" має намір придбати півзахисника "Фіорентини" Ріккардо Монтоліво. Переговори щодо футболіста тривають вже декілька тижнів. За даними La Gazzetta dello Sport, цей трансфер може відбутись у 2012 році. Контракт Монтоліво з "Фіорентиною" закінчується у червні 2012 року. Нагадаємо, що Ріккардо зіграв за "Фіорентину" 185 матчів та забив 13 голів. |
Андоні Субісаррета: "У" Барселони "більше немає грошей"
Спортивний директор "Барселони" Андоні Субісаррета підкреслив, що в дні, що залишилися трансферного вікна керівництво команди не буде робити ніяких придбань. За словами функціонера, у клубу не залишилося фінансових коштів на нових футболістів після покупок півзахисника Сеска Фабрегаса (сума трансферу склала 29 мільйонів євро) і нападника Алексіса Санчеса (37 мільйонів). "Ми більше не потребуємо посилення, незважаючи на те що до кінця трансферного вікна ще є час. У будь-якому разі, у нас більше немає грошей на нові придбання", - наводить слова Marca Субісаррета. |
Рауль може продовжити кар’єру в чемпіонаті Англії
Нападник "Шальке" Рауль може продовжити кар'єру в чемпіонаті Англії, повідомляє Bild. Діючий контракт 34-річного футболіста закінчується через рік, однак угода може бути розірвана до кінця літа. Суть проблеми в тому, що головний тренер німецького клубу Ральф Рангнік має намір використовувати іспанця в незвичному для нього амплуа на полі, до того ж не готовий давати йому стільки волі на полі, як раніше. Відзначимо, що Раулем цікавиться "Блекберн" |
"Навіть погана" Барса "краще, ніж цей" Реал "
http://ss.sport-express.ru/userfiles...3582_345px.jpg Колумністи мадридської газети AS і каталонського видання Sport аналізують перший матч Суперкубка Іспанії "Реал" - "Барселона" (2:2). "LUCKY PUNCH" Альфредо РЕЛАНЬО, головний редактор і колумніст газети AS У боксі це називається "lucky punch", випадковий удар. Уже "поплив" боксер, який пропускає удар за ударом і не знає, куди сховатися, раптом проводить несподівану контратаку, відправляючи могутнього суперника на підлогу. Вчора "Барсі" вдалося подібне двічі: вона забила два чудових голи, але це були єдині удари в площину воріт за весь перший тайм. Ці м'ячі дезорієнтували "Реал", який чудово провів 45 хвилин і показав гарну, чисту і зразкову гру. "Реалу" дійсно чудово вдалася перша половина зустрічі. У складі вийшли кращі гравці, "Реал" більше володів м'ячем, майже не помилявся, діяв інтенсивно - і все це на короткому і добре политій газоні, тобто відповідному для гри в пас. Йому протистояла "Барса" без кількох гравців основного складу, не набрала хід після міжсезоння. У цьому матчі у "Барселони" не складалося, але у неї є хороший воротар і феноменальні майстри в атаці. Вілья і Мессі потрясли "Бернабеу" - ніхто не міг повірити, що з такою грою "Барса" піде на перерву, ведучи в рахунку. Це іронія футболу. І клас двох нападників. Другий тайм був вже гірше. "Реал" вийшов немов приголомшений і відновив рівновагу тільки завдяки голу Хабі Алонсо після розіграшу кутового. Потім - емоції, хаос, дуже погане суддівство Тейксейра, сцени Пепе і Алвеса, які нагадали найгірші моменти весняних класіко, безуспішні атаки втомленого "Реала" ... І так до фінального свистка. "Барса" заспокоїлася, "Реал" почав хвилюватися і виклався до кінця у штурмі, так і не приніс результату. У результаті - гарний матч і несправедлива нічия, яка ставить "Реал" в скрутне становище. "Геніальність НІКОЛИ НЕ ЙДЕ У ВІДПУСТКУ" Луїс Маскара, редактор і колумніст газети Sport "Барса", практично невпізнанна після міжсезоння, знову домоглася успіху на "Бернабеу". Відсутність п'яти гравців основи (Піке, Хаві, Серхіо Бускетс, Педро і Пуйоль), дебют Алексіса Санчеса, шум у пресі через перехід Сеска (нарешті прийшов цей проклятий e-mail!) - При всьому при цьому синьо-гранатова команда змогла зіграти внічию з "Реалом", більш потужним і підготовленим. "Барселона" мало що показала, поставши в своїй гіршій версії, але і цього виявилося багато, надто багато навіть для команди Моурінью, яка грала в найсильнішому складі і вийшла вперед вже на 13-й хвилині. На щастя, геніальність ніколи не йде у відпустку. І чудові голи Вільї і Мессі це довели. Суперкубок Іспанії, "не найважливіший титул", став ближче. А ми, хто сумнівався в правильності підписання Алексіса Санчеса, особливо з-за суми трансферу (26 мільйонів євро відразу і 11 пізніше), заспокоїлися після його чудового дебюту. І навіть залишилися задоволені, побачивши рішучого гравця, з характером, націленого на атаку. Ось характерний епізод у другому таймі: Алексіс обіграв Марселу і Хабі Алонсо, перевершивши обох у техніці і швидкості, і заробив кутовий. Видатна гра "один проти двох" - свідчення того, як небезпечний Алексіс, коли він з м'ячем. Стало очевидно, що він сміливий футболіст, який не пасує ні перед суперником, ні перед обставинами. Хедіра провів проти Абідаля прийом карате. Марселу поставив підніжку Мессі, не володів м'ячем. Пепе бездумно сфолив на Алвеса. Але Тейксейра Вітьєнес не показав гравцям "Реала" жодної картки. Чому? Це ми повинні запитати у Моурінью - йому подобається, коли його гравці грублять на поле, намагаючись таким чином зупинити "Барселону". Історія повторюється - все це вже було в серії з п'яти класіко в минулому сезоні. Арбітри не наважуються покарати "Реал" за надмірну агресію. Але як же так? Хіба "Барса" не улюблена команда суддів, іспанської федерації футболу і УЄФА? Немає. Вчора можна було ще раз переконатися, що це не так. "Барселона" виграє з однієї простої причини - вона краща. Навіть погана "Барса" краще, ніж цей "Реал". |
Капітан Ліона не зіграє проти Рубіна
Погана звістка для "Ліона". Крісу довелося відмовитися від матчу третього попереднього раунду Ліги чемпіонів. Захисник "Ліона" все ще відновлюється після травми підколінного сухожилля. І саме Бакарі Коне, нове придбання "Ліона", має його замінити у матчі проти Рубіна". |
Динамо": "Рабінович увірвався до кімнати арбітрів і вилаяв їх останніми словами"
Перенесення гри "Арсенал" - "Динамо" відбулося згідно з правилами гри у футбол, нормативними документами ФІФА, УЄФА та ФФУ, а також чинним регламентом чемпіонату України. Про це заявив Сергій Мохник, заступник генерального директора ФК "Динамо" (Київ), пише прес-служба клубу. "У зв'язку з тим, що на дорозі з тренувальної бази "Динамо" до стадіону "Динамо" імені Валерія Лобановського проводяться ремонтні роботи та можливі затори, команда виїхала на гру з "Арсеналом" не за дві години до гри, як зазвичай, а на 40 хвилин раніше, тобто о 15:20", - сказав він. "Після того, як автобус з командою простояв у заторі півтори години, стало зрозуміло, що команда може запізнитися на гру. Тому близько 17-ї години адміністратор команди Кашпур, який перебував на стадіоні, повідомив про це арбітру матчу Арановському й інспектору матчу Лисенчуку", - пояснив він. За словами Мохника, було вирішено доповісти ситуацію керівництву Прем'єр-ліги в особі директора з проведення змагань Дикого та спортивного директора Іванова. "Було прийнято рішення відкласти початок матчу на тридцять хвилин, про що о 17:20 було повідомлено команду "Арсенал". Гравцям і тренерам пояснили ситуацію та попросили внести зміни у їхню підготовку до гри. Також про перенесення початку гри було повідомлено керівництво телеканалу, який вів трансляцію матчу", - додав він. Заступник генерального директора додав, що згідно до пункту 7 статті 12 регламенту змагань у разі, коли впродовж 30 хвилин після встановленого дирекцією Прем’єр-ліги часу початку матчу одна з команд не прибула на стадіон, це вважається неявкою команди на гру. "Команда прибула на стадіон о 17:28. Після цього представники "Арсенала" пропонували розпочати гру о 18:15. Але оскільки рішення про відкладення гри вже було прийнято й оголошено, і телебачення, у зв’язку із форс-мажором, змінило сітку мовлення саме на 30 хвилин, арбітр не вважав за потрібне змінювати своє рішення", - сказав він. "Хочу нагадати пану Рабіновичу, що у жодних футбольних правилах і регламентах щодо форс-мажорних обставин нічого не сказано про президента клубу. Зате знаю, як поводив себе Вадим Рабінович перед грою. Він увірвався до кімнати, де перевдягалися арбітри та вилаяв їх останніми словами. Відділивши слова Рабиновича від матюків, арбітр Арановський зрозумів, що претензії Рабиновича стосуються того, що арбітр не повідомив того особисто про перенесення матчу. Він ввічливо сказав пану Рабіновичу, що не знав і не міг знати його номера телефону. На пропозицію повідомити свій номер Вадим Рабінович відповів зливою нецензурної лайки", - повідомив Мохник. "Ми готові зрозуміти емоції президента "Арсенала", який, на жаль, не знає як слід нормативних документів. Сподіваємось, що ознайомившись із документами, Вадим Рабінович зрозуміє, що у суботу все відбувалося згідно правил і регламенту. Після чого принесе публічні вибачення арбітру й інспектору матчу, а також футбольному клубу "Динамо", який люб’язно надав свій клубний стадіон для проведення матчів ФК "Арсенал", - підсумував він. |
Арсенал покине ще один гравець основи?
"Тотнем" зараз у пошуках сильного захисника. Потрібного футболіста вони знайшли у "Арсеналу", ним виявився Бакарі Санья. Те що з "Арсеналу" піде Самір Насрі і уже пішов Фабрегас може мотивувати Бакарі теж змінити клубну прописку. Нагадаємо, що Санья провів за "Арсенал" 118 матчів і забив 2 м'ячі. За збірну Франції захисник провів 55 матчів. |
Гвардіола: Вважаю, що ми вчинили подвиг
Головний тренер "Барселони" Хосеп Гвардіола після першого матчу на Суперкубок Іспанії проти "Реала" (2:2) назвав результат поєдинку позитивним. "Вважаю, що ми вчинили подвиг, тому що нашим футболістам вдалося впоратися з втомою, з якою ми підійшли до гри проти "Реала". Мої гравці вчинили титанічні зусилля, щоб стримати супротивника, який виглядав дуже добре, в таку спеку. У нас багато травмованих, а на передсезонних зборах іноді ми були вимушені працювати з великим числом футболістів з другої команди. Так що 2:2 - це добрий результат. В середу, сподіваюся, нам допоможе підтримка наших уболівальників", - цитує тренера sport-express.ru. |
Таврія везе з Донецька перемогу
Таврія несподівано легко впоралась з донецьким Металургом у гостях. Уже на 20-ій хвилині сімферопольці вели у рахунку 2:0. Відкрив рахунок у матчі екс-дніпрянин Назаренко. А уже за кілька хвилин екс-львів’янин Фещук подвоїв його. На початку другого тайму Таврія взагалі довела рахунок до непристойного для господарів. Шиндер забив третій м’яч у ворота Металурга. До честі донеччан, вони все ж таки забили гол престижу. Відзначився Лазич. Завершував матч Металург у меншості. На червону картку напрацював Фернандеш. У підсумку 3:1 на користь Таврії. Завдяки цьому успіху підопічні Альтмана піднялись на 4-е місце у таблиці. Металург опустився на одну сходинку, оскільки погіршив різницю забитих і пропущених м’ячів. Металург (Донецьк) – Таврія – 1:3 (0:2) Голи: Лазич (64) – Назаренко (16), Фещук (19), Шиндер (50). |
Норвіч "кличе Бентлі
"Канарки" у пошуках посилення. Атакуючий півзахисник "Тоттенхема" Девід Бентлі потрапив у сферу інтересів "Норвіч Сіті". інформують британські ЗМІ. Вінгер, який відіграв останні півроку на правах оренди в "Бірмінгемі", давно випав з обойми Харрі Реднаппа, що повинно сприяти можливому переходу. Крім того, 26-річний Бентлі вже грав в "Норвіч": у 2004-2005 Девід був відданий в борг "канарейка" лондонським "Арсеналом". |
Чому Мессі має любити Реал...
Ліонель Мессі повинен любити мадридський Реал, тому, що завдяки голам проти цієї команди, яка його неабияк мотивує, аргентинський нападник встановлює нові рекорди. Тоді як у збірній Аргентини Мессі ніяк не може знайти свою гру і виграти бодай якийсь титул, у "Барселоні" він підтверджує звання найкращого в світі. Гол Мессі у матчі за суперкубок став його 11-им м'ячем, який він забив у ворота "Реала". Крім того, Мессі забиває уже у 5 матчах поспіль на Сантьяго Бернабеу. Завдяки цьому в активі Мессі вже 6 голів у матчах за суперкубок, а це рекорд, який належить нападнику "Барси" Христо Стоїчкову. Ліонель може його побити вже у середу. "Реал" його до цього мотивує. |
Венгер:Барса заплатила надто малу ціну
Головний тренер лондонського "Арсеналу" Арсен Венгер вважає, що іспанська "Барселона" заплатила за півзахисника Сеска Фабрегаса занадто малу ціну. "Якби на Сеска могли претендувати інші клуби, наприклад, "Реал" , "Челсі" або "Манчестер Сіті" ми отримали б набагато більші гроші, проте він не хотів переходити нікуди, окрім "Барселони". Звичайно, це смішно називати дешевими гравців вартістю в мільйони фунтів, але все-таки ми хотіли отримати гідну ціну. "Челсі" і "Сіті" були готові запропонувати "канонірам" близько 56 мільйонів євро. |
Діакате може переїхати в Іспанію
Новачок елітного дивізіону іспанського "Гранада" має намір підсилитися захисником київського "Динамо" Діакате. Нагадаємо, останній сезон Пап Діакате провів в "Ліоні" на правах оренди, причому французький клуб у підсумку так і не викупив трансфер гравця. |
"Гірники" знялися в кліпі на пісню "Шахтар".
Футболісти донецького "Шахтаря" і головний тренер команди Мірча Луческу подалися в шоу-бізнес. Щоправда, не на довго, а лише на два дні. Саме стільки тривали зйомки кліпу Гайтани на пісню "Шахтар", головними дійовими особами якого і стали "гірники". Зйомки проходили на "Донбас-Арені". І за сценарієм гравці "Шахтаря" повинні були співати і веселиться під час футбольного матчу. А Мірчі Луческу дісталася, мабуть, найцікавіша роль. На чисто російською мовою він закликав своїх гравців не забувати, що в першу чергу вони футболісти: пісні-піснями, а тренування передусім. І, за сценарієм, звернув всю їх пісенну вечірку. "Гірникам" зйомки в музичному кліпі припали до душі. "Це робота, і кожен тут займається своєю справою. Тут, напевно, ми схожі з артистами в плані виконання своєї роботи. Кожен викладається повністю заради своїх уболівальників, глядачів, намагається заслужити їхню увагу, щоб бути ще більш відомим... Мені дуже цікавий сам процес зйомки, цікаво, як виглядає шоу-бізнес зсередини ", - сказав Олексій Гай, який на зйомках кліпу, як повідомляє прес-служба" Шахтаря", відкрив у собі співочий талант. Капітан "Шахтаря" Даріо Срна також зазначив, що відчував себе комфортно на знімальному майданчику. " Якби я сам знімався, то мені було б некомфортно, а так у нас була чудова компанія - чотири друга, які весь час жартували, хороша Гайтана та інші дівчата теж. Взагалі, всі люди, які працювали над цим кліпом, дуже приємні. З нетерпінням чекаємо презентації ролика ", - сказав він. Сама ж Гайтана зазначила позафутбольні таланти футболістів "Шахтаря". Особливо її вразив Срна. "Найвеселіше завжди танцює Даріо Срна, він найактивніший, тому найбільше мені імпонує", - сказала співачка. |
Карпати знову без глядача
http://football.sport.ua/images/news...rig_133924.jpg Матч за участю «Карпат» в розіграші Ліги Європи не покаже жоден з українських телеканалів У вирішальному перед груповим етапом раунді Ліги Європи львівським «Карпатам» доведеться зіграти з грецьким ПАОКом, перший матч з яким відбудеться вже в майбутній четвер 18 серпня в Салоніках. Як стало відомо Sport.ua, український вболівальник, як і в попередньому раунді Ліги Європи за участю «Карпат», не побачить гру своєї улюбленої команди по ТБ. Єдиний канал, який міг взятися за трансляцію даного поєдинку, ТК «Футбол +» повідомив нам, що з приводу організації показу матчу до керівництва каналу ніхто не звертався. Прес-служба львівського клубу коментувати ситуацію відмовилася, пославшись на відсутність інформації. Як відомо, гру інших чотирьох представників України в Лізі Європи наш вболівальник зможе споглядати в прямому ефірі. Телеканал 2 +2 покаже одразу два матчі Ліги Європи - «Літекс» - «Динамо» Київ (19:45) і «Металіст» - «Сошо» (21:30). По одному матчу покажуть телеканали «Футбол» та 1 +1 - «Ворскла» - «Динамо» Бухарест (20:00) і «Фулхем» - «Дніпро» (21:30) відповідно. |
Форлан переходить в Інтер
http://football.sport.ua/images/news...rig_133903.jpg «Нерадзуррі» знайшли заміну Ето'О Як повідомляє AS, уругвайський нападаючий мадридського «Атлетіко» Дієго Форлан замінить в «Інтері» перейшов в «Анжи» Самюеля Ето'О. Сам Форлан вже дав згоду на трансфер, а керівництво «Інтера» чекає завершення переходу Ето'О в махачкалінський клуб, після чого приступить до процедури підписання уругвайця. Нагадаємо, що мадридський «Атлетико», вже продав цього літа в «Манчестер Сіті» іншого свого нападника Серхіо Агуеро, готується провернути трансфер Фалькао з «Порту». Великій кругообіг нападників у природі ... |
Жадсона продадут за 10 миллионов?
http://football.sport.ua/images/news...rig_133921.jpg «Арсенал» продолжает интересоваться плеймейкером «Шахтера» Британские СМИ продолжают сватать Жадсона в «Арсенал», которому нужно заменить кем-нибудь Сеска Фабрегаса (а в перспективе и Насри). Как пишет Daily Mail, трансфер бразильца оценивается в 10 миллионов фунтов. Как известно, Мирча Луческу подтвердил интерес «Арсенала» к этому футболисту, хотя Арсен Венгер такую информацию опровергал. Но верить Венгеру в вопросах трансферов ни в коем случае нельзя, ведь всего лишь в пятницу он говорил, что Фабрегас не уйдет. Жадсон написал в своем твиттере, что «если все пойдет хорошо, то скоро у него будут новости». |
Гармаш оштрафований на велику суму
http://football.sport.ua/images/news...rig_133913.jpg Півзахисник київського «Динамо» чекає покарання Прем'єр-ліги Вчора під час трансляції програми «Футбольні пристрасті» президент київського «Динамо» Ігор Суркіс заявив про те, що півзахисник команди Денис Гармаш був оштрафований на солідну суму за червону картку в матчі проти столичного «Арсеналу». - Я ні в чому не дорікаю арбітра матчу, - говорить Суркіс. - Більше того, гравець наш оштрафований на велику суму. Сам же футболіст за свою поведінку публічно вибачився. Тепер ми приймемо будь-яке рішення Прем'єр-ліги щодо терміну дискваліфікації Гармаша. Як стало відомо Sport.ua, Гармаш за нецензурну лайку на адресу арбітра може отримати від трьох матчів дискваліфікації від контрольно-дисциплінарного комітету української Прем'єр-ліги. |
Ярослав Ракицький: «Я не симулював»
http://football.sport.ua/images/news...rig_133907.jpg Захисник «Шахтаря» завжди мріяв грати за збірну Україну Захисник донецького «Шахтаря» Ярослав Ракицький прокоментував підозри головного тренера збірної України Олега Блохіна, ніби «гірник» несерйозно ставиться до національної команди. - Про те, що я не хочу виступати в національній команді, навіть мови бути не може, запевняю! Це ж збірна Україна, а я - українець!, - Заявив Ракицький. - Що я можу сказати? Це думка, що склалася у наставника, але я точно кажу, що хочу виступати за збірну. Це команда, в яку я дуже довго хотів потрапити, і потрапив, - про який небажання можна говорити? Ярослав поскаржився на травму, але запевнив, що зіграв за клуб, бо коліно попустило. - Взагалі, коліно все ще турбує мене трохи після операції, іноді «вистачає». У той момент у мене воно не просто поболювало, а запалилася. Відразу ж після повернення до Донецька я поїхав до клубних лікарів, з якими і лікувався, і вони приступили до різного роду процедур. Три-чотири дні - і мені стало легше, тому я зміг взяти участь в грі з дніпропетровським «Дніпром». Перед грою мені ще зробили знеболюючий укол ». Нагадаємо, що Ракицький разом з нападником київського «Динамо» Андрієм Ярмоленко не зіграли у матчі Україна - Швеція через травми. Однак через кілька днів зіграли по 90 хвилин у матчах 6-го туру Прем'єр-ліги. Наставник «синьо-жовтих» Олег Блохін запідозрив обох гравців у симуляції травм і заявив, що рішення по «симулянтам» візьме пізніше. |
Офіційно: Бєлік - гравець запорізького Металурга
Колишній нападник збірної України виступатиме у Першій лізі. Останні три роки 30-річний Бєлік значився в Дніпрі, але зіграв лише 25 матчів, в яких забив 4 голи. Олексій є вихованцем Шахтаря, кольори якого захищав і з 1999-го по 2008-й роки. Також на його рахунку 4 поєдинки в складі німецького Бохума, куди гравця віддавали в оренду. За збірну Україну Бєлік дебютував у 2004-му році, зіграв 20 матчів, відзначився 5 разів. Як повідомляє офіційний сайт Металурга, з досвідченим нападаючим підписано "довгостроковий" контракт. |
У минулому сезоні єврокубків "Шахтар" заробив у вісім разів більше за "Динамо"
За підсумками минулого сезону Ліги чемпіонів донецький "Шахтар" заробив 21,288,000 євро. Про це повідомляє офіційний сайт УЄФА. Нагадаємо, що "гірники" дійшли до чвертьфіналу Ліги чемпіонів, де пограли "Барселоні". Київське "Динамо" в розіграші Ліги Європи заробило 2,759,065 євро. У сезоні 2010/2011 "Динамо" у чвертьфіналі турніру зупинила "Брага". |
Гра "Динамо" - "Кривбас" розпочнеться о 21:30
Матч 7-го туру Чемпіонату України за участю команди "Динамо", перенесений Загальними зборами Учасників ПЛ 16 червня 2011 р., відбудеться 21 серпня (неділя). Дирекція Прем`єр-ліги винесла таку постанову, враховуючи клопотання ФК "Динамо" від 16.08.2011 р. та звернення ФК "Кривбас" від 16.08.2011 р. Час початку зустрічі - 21:30, повідомляє офіційний сайт УПЛ. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:19. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010